Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיר העודפים-שווה את נסיעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שנה שעברה, ממש בשעות האחרונות, בזבזתי סתם דלק על הנסיעה.

חשבתי השנה לנסוע בגלל הרכבים.

כולם מליסינג או השכרה. מישהו התעניין או היה שמה ויודע מחירים +-?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אם מכוניות זה מה שמעניין אותך אז בתור אחד שעובד בתחום אני יכול להגיד לך בוודאות - חבל על הזמן שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי, הבנתי שמכונית לא שווה לקנות שם.

אגב, מי שמוכר מכוניות שם זה אלבר, אתם מצפים שהמכוניות לא יהיו מליסינג/השכרה?

מה עם דברים אחרים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי תחושה שימכרו שם את כל הזבל של משה"ב. דהיינו, לרוב מכוניות שחוטות עם 300-400 אלף ק"מ במצב של מכונית שנסעה מיליון ק"מ. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אוקיי, הבנתי שמכונית לא שווה לקנות שם.

אגב, מי שמוכר מכוניות שם זה אלבר, אתם מצפים שהמכוניות לא יהיו מליסינג/השכרה?

מה עם דברים אחרים?

הייתי, התשובה היא לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מניסיון מוצרי החשמל שם זה הכי משתלם.

קניתי משם כבר..

מכונת כביסה

מדיח

מיקרו

מסך לד אל גי 42

מכונת תספורת

השנה אני צריך מייבש עם חיישנים ותנור משולב.

מצאתי שני מוצרים של בקו במחירים סבבה עם שריטות קלות בדפנות שגם ככה לא רואים.

מחר אני אסגור עסקה בתקווה שזה ישאר...

בונדד חשמל מביאים שם כל שנה עודפים שממש משתלם לקחת

ראיתי מקרר שארפ עם מכה קטנה בגובה העינים

מחיר של כ2000 ש״ח פחות ממה שראיתי באיזה רשת.

ביננו גם ככה המקרר מלא במגנטים של שטויות... אז זה מכסה את המכה.

על הרהיטים לא עפתי...

פורסם
חוויות? רשמים?

כל מקום שתלך אליו, צריך להידחף בין המון אנשים, אי אפשר להגיע לראות את המוצרי חשמל (בשביל זה באתי), כי כל פעם צריך להידחף בין המוני אנשים כדי להגיע לאיש מכירות עייף, שלא ממש מבין מה רוצים ממנו, ונותן לך תשובות שמרוב ההמולה באולם אתה לא שומע.

והמחירים - לא ממש שווים את זה, אני יכול להשיג מחירים יותר טובים אצל חבר שעובד בחנות ששייכת לאחת הרשתות הגדולות, בונוס - המוצר שאקנה, יגיע בשלמות מהחנות לאוטו, בלי שאצטרך לתמרן עם טלוויזיה 42" בין אספסוף עם עגלות תינוק.

לגבי רכבים - לא ראיתי גרוטאות של ממש, דווקא ההיפך - רכבים בני שנתיים גג, גם המחירים לא להיט, מחירים רגילים לדגם ושנתון.

• תוכן חדש...