Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הבן שלי, אולי הרפתקנות של צעירים. העובדה שפעל יפה.

לי יש יותר מדי חבילות בספריית "הזמנות שטרם התקבלו".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

300 טון של חבילות בדואר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4889109,00.html

מענין מתי יגיעו הדברים שהזמנתי לפי כחודש? :|

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זהו.

אין יותר הודעות ראשונות - רק שניות.

גם לקרוא בדואר לא יודעים ושמים בתיבה של השכן.

גם השכן אינו יודע לקרוא ושם סתם ככה, בצד.

alfa 156 2.5.

פורסם

אנשים , מקבלים הודעה ומקטרים ,

אז מה אם היא שניה ולא ראשונה , אז מה אם היא ליד התיבה ולא בתיבה ,

יש לי הרבה חבילות בדרך, הישנות עוד מאוקטובר ושום דבר לא מגיע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פילטר אינבוקס מאנגליה הגיע אחרי שבועיים, חבילה מהונג קונג וחבילה מארהב נעלמו ללא זכר אחרי שנשלחו לארץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קיבלתי אתמול ושלשום 3 חבילות שהוזמנו ב-11.11 מעלי. אחת רשומה ושתיים לא.

נראה לי משהו מתחיל לזוז שם.

פורסם

משלוח מסין הגיע היום, תוך חודש בדיוק. הם שלחו עם דואר של טורקיה (זה חדש, בדרך כלל זה הולד, שודיה או סין, למרות שפעם אחת ראיתי הונגריה).

חבילה קודמת (עם סימני פתיחה) המוצר הגיע שבור (דגם של מכונית). מקווה שהפעם זה לא יהיה שבור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אנשים , מקבלים הודעה ומקטרים ,

אז מה אם היא שניה ולא ראשונה , אז מה אם היא ליד התיבה ולא בתיבה ,

יש לי הרבה חבילות בדרך, הישנות עוד מאוקטובר ושום דבר לא מגיע.

שיילכו לכל הרוחות גם בשבילכם. מסכים.

בעיקר בשבילכם.

alfa 156 2.5.

פורסם

השנה היא תכף 2017 ועדיין לא ניתן להשיג טלפונית את סניף המכס בת"א.

האם אנחנו בתור האזרחים הפשוטים יכולים לעשות משהו בנוגע לדבר? זה פשוט מרתיח.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לא הכל כנראה דואר ישראל אשם ,

חבילה מארה"ב שנשלחה בסוף אוקטובר , המעקב שלה באתר של הדואר האמריקאי נעצר בסניף שבו היא התקבלה. ולא היה שום שינוי.

היום היא לפתע צצה באתר של דואר ישראל. (מבחינת USPS היא עדיין בסניף המוצא )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מזג האויר + עונת המבצעים, נראה שעושים את שלהם.

ברור שגם הדואר עדיין בברדק, בלי קשר.

אגב, ראיתי ש-3 חבילות שנשלחו עם iparcel, לארץ הגיעו. שלחתי מייל לפי האתר העולמי שלהם כדי לקבל מספרים מקומיים ומישהו אמר לי שהם חוזרים די מהר. אלי לא חזרו. מה כדאי לעשות - אולי טל׳ בארץ?

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כבר מספר פעמים שזה קרה כבר, חבילות ללא מעקב, אחרי חודשיים+ אני מקבל את הפתק הזה שתמיד הודעה שנייה שהודפסה ליפני חודש והגיעה רק עכשיו, כמה זמן לכל *** לוקח להם ללכת 2000 מטר מסניף הדואר לבית שלי? (אגב זה לא הסניף שלי, מול הבית יש לנו סניף מסירת חבילות אבל תמיד מטרטרים אותנו בכל העיר).

תמונה צולמה ב28/11 , מיד לאחר שהדוור שם לי אותה בתיבה, על הפתק תאריך הדפסה של 07/11 שההודעה הראשונה שכמובן לעולם לא הגיעה: 27/10.

לתיפארת מדינת ישראל.

IMG_20161128_125720.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תופעת ההודעה השניה אינה חדש, אבל בדרך כלל ההודעה הראשונה היא SMS.

יש לי רושם חזק שברחוב שלי תדירותחלוקת הדואר ירדה לפעם בשבועיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי מעקב משלוחים, אני ממליץ מדי כמה ימים לדגום באתרים של דואר ו17TRACK. לעיתים מגיעות חבילות ללא הודעה, לעיתים לא מתעדכן באתרים בין לאומיים.

• תוכן חדש...