Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

והסכמתי אתך בנקודה הזו.

נעלם פה פריט בשווי לא ידוע, ובמסמכי הדואר לא מופיע מספר ת.ז. הלקוח שקיבל את הפריט. אתה לא חושב שיש פה חשד לגניבה לכאורה (נשאר בניסוח המשפטי)? אתה לא חושב שהעובד שמסר את החבילה צריך להחקר ולהנזף? אתה לא חושב שהתקוחה ראויה להתנצלות ועזרה? ואיך היית מדבר אם אתה היית במקומה?

הנקודה שלי לא היתה המקרה הספציפי, אלא שינוי המגמה המבורך בעיתונות.

:turn-l:
פורסם

מה נסגר עם china post? ואיך זה שHK post מהיר מהם ? חבילה מHK מגיעה אלי בממוצע אחרי שבועיים,עם china post גם מעבר לחודש.

ופעם ראשונה שאני מזמין עם USPS וכבר עבר כמעט חודש ולא קיבלתי את החבילה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1. הונג קונג היא מדינה מתקדמת ויעילה עם מסורת של שירות ציבורי שנשארה מהבריטים, הדואר שלה באמת יוצא דופן ביעילות שלו

2. יש יותר טיסות בין הונג קונג לישראל מאשר בין סין לישראל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
והסכמתי אתך בנקודה הזו.

נעלם פה פריט בשווי לא ידוע, ובמסמכי הדואר לא מופיע מספר ת.ז. הלקוח שקיבל את הפריט. אתה לא חושב שיש פה חשד לגניבה לכאורה (נשאר בניסוח המשפטי)? אתה לא חושב שהעובד שמסר את החבילה צריך להחקר ולהנזף? אתה לא חושב שהתקוחה ראויה להתנצלות ועזרה? ואיך היית מדבר אם אתה היית במקומה?

הנקודה שלי לא היתה המקרה הספציפי, אלא שינוי המגמה המבורך בעיתונות.

אני יותר ממסכים שהעובדת ראויה לנזיפה. אבל אני מאוד בספק שמדובר בגניבה, רוב פקידות הדואר הן עובדות ותיקות שיודעות להעריך את הכסא שהן מחממות.

ללקוחה מגיע התנצלות, ואני בטוח שהיא קיבלה אותה. לאור העובדה שהוזעקה ניידת נגדה אני מרשה לעצמי להסיק בהסתייגות מסוימת שמדובר בלקוחה שקיבלה את ההתנצלות בתור אור ירוק להשתולל.

מסכים, כל טיפת ביקורת שתשפר את השירות של הגוף הכושל הזה מבורכת.

פורסם
התעדכן לי סופסוף הסטטוס (הטאבלט אמור להיות פטור ממכס):

הפריט התקבל משוויץ ב 08/07/2014 ונמצא בתהליך מכס

%^*$$*^%*!

הסטטוס השתנה ל:

הפריט מעוכב מכס. ב 10/07/2014 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט

למישהו יש מושג למה טאבלט ב- $72 יהיה מעוכב מכס?

פורסם

כי לפי חבילה שקיבלתי שבוע שעבר יש מצב הערך יהיה נמוך ולא הערך האמיתי, אבל יהיה רשום שזה טאבלט אם ביקשת.

שהתעצבנתי ושאלתי אותם למה -אמרו לי שזו הגבלה במערכת שליפני הדפסת הCN22 המערכת אוטומטית מורידה מחירים שהם מעל 50$, כעת הם עובדים על הסרת המיגבלה הזו בשבילנו ומחכה לעידכון.

אם ביקשת בפייפל או במייל שיצהירו ערך ותיאור נכונים אתה לא אמור לשלם שום קנס או מס, פשוט כנס לדיון הענק בנושא בפורום הסיני ותישלוח לצביקה את הקבלות והטפסים הרלוונטים שמראים שערך המוצר מתחת ל75$ ושיש לך הוכחות שביקשת הצהרה נכונה ושאתה מבקש שיחררו את החבילה ויעבירו לסניף הדואר הקרוב אליך.

http://iandroid.co.il/forum/post1361448.html

הם אמורים תוך מס' ימים לשחרר את החבילה ויש מצב שגם צביקה יצור איתך קשר ותוכל להסביר לו על המצב.

בהצלחה ותעדכן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ביקשתי בפירוש בפייפאל להצהיר שווי אמיתי (וכמובן שאין לי שום אינטרס בהורדת השווי שכן השווי האמיתי מתחת לסף המכס).

מי זה צביקה?

פורסם

יופי, אז זה גם יופיעה לך בחשבונית המוצר בבאנגטוב בתור הערה+ גם במייל אישור שקיבלת מפייפל לאחר התשלום, כנס לדיון שהפניתי אותך יש שם בעמוד הראשון את כל המידע כיצד לינהוג ומה לישלוח ולאן והמכס אמור לשחרר לך את החבילה, תיראה בדפים האחרונים שגם הF1 בכ60$ אם הצהרה אמיתית תקוע זמן רב במכס, ככה זה עובד- לא אוהבים את זה שאנחנו קונים בזול מחו"ל ומייבשים את הטייקונים בארץ לכאורה.

צביקה זה האיש מהמכס שיוצר קשר בכל הנוגע למכשירים תפוסים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האיש מהמכס, אתה מבין? מדינה של 8 מיליון איש שכל אחד מהם מזמין מאיביי, ולנו יש את צביקה האיש מהמכס שישחרר חסומים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אכן המצב שלנו בנושא הדואר וייבוא פרטי מחו"ל ממש עצוב, לא חושב שתימצא עוד מיקרים בעולם שמזמינים אנשים לחקירה במכס על הצהרה שגויה על צעצוע של 100$ מסין, מעניין למה.

פורסם (נערך)

חוץ מההתעללות באזרח - איזה חוסר יעילות!

הטאבלט שלי, גם אם הוצהר (בניגוד לבקשתי) בשווי לא נכון, מכיל בתוך האריזה את החשבונית, שם האתר ושם הדגם. 30 שניות דרושות על מנת לוודא את השווי האמיתי ולשלוח אותו לדרכו. במקום זאת פקיד אחד ישלח לי את הדרישה למסמכים, אחר יקבל את המסמכים ויכניס לתיק, ואז הוועדה תתכנס לדון בענייני עד שיאשרו (אולי) את השחרור ואת הפטור מקנס.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

אם ביקשת לצרף חשבונית אז אני יכול לאשר שהם אכן מצרפים את החשבונית המקורית של התשלום בתוף האריזה..

חבל באמת שהגופים האלה עובדים בצורה לא יעילה כל כך.

פורסם

[h=3]דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר ברחובות בתאריך 01/07/2014 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם. התאריך היום 13.7 ועדיין אין סימן חיים ..[/h]

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...