Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקשת עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצה לרכישת רכב גיר ידני (לא אוהבת אוטומט), רכב קטן ואמין עד 30.000 ש"ח עם עדיפות ל-25.000 ש"ח.

השאיפה היא 2007 או אפילו 2008. אני לא מוצאת פרסומים של רכבים עם גיר ידני כמעט בכלל.

חשוב שיהיה רכב קטן כמו הדיהטסו שרייד (שיש לי עכשיו אבל היא כבר זקנה וחייבת בית אבות :) )

תודה לכולם...

פורסם

תמיד לנסות את מזלך בלוחות ורק אז השכרה וכאלו.

הטרייד אין הרשמי של פיאט זה אוטודיל שמה הקנייה תהיה יותר בטוחה מחברת השכרה לא לשכוח לעשות בדיקות במכון,אפילו כדאי להכניס לבדיקה במוסך

פורסם

יש לך גם את יונדאי גטס,שתהיה זריזה יותר מהגרנדה,פחות חסכונית ובטיחותית אמנם,אבל אמינה.

נסי לחפש רמות איבזור GLF/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא GLF! ולא FUN! זו הרמה הנמוכה ביותר- כרית אויר אחת ובלי ABS. רק GLI או GLS לגטס, למרות שאני לא חושבת שבגיר ידני יש רמת גימור GLS...

אפשר להוסיף גם את הפיאט פנדה והפג'ו 206 הידניות לרשימה.

חברות השכרה וליסינג כבר לא מוכרות רכבים מ2007/8, אלו רכבים שכבר מזמן נמכרו (מכוניות לא נשמרות בצי מעבר ל-3 שנים).

עדיף לחפש קודם כל מפרטי, ולוודא שלא מדובר בסוחר רכב (לבדוק רשיונות רכב ואת זהות המוכר- דבר ראשון).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...