Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי סיאט איביזה שנת 2003 1.4 ידנית. אני מפרסם מודעה לאחר שהסתכלתי בשרשורים קודמים והבעיה לא הסתדרה. הבעיה שלי זה שבנסיעה רגילה האוטו לא מתחמם לי, אם אני עומד ברמזור או סתם בחניה אז האוטו מגיע ל90 ואז שאני מתחיל נסיעה שוב יורד החום לכמעט אפס, הסתכלתי בפרסומים קודמים והמליצו להחליף את הטרמוסטט כי הוא תקוע במצב פתוח, אתמול החלפתי את הטרמוסטט אבל ללא שינוי. שהרכב קר לוקח לו לפחות 40 דק בנסיעה רק שהחום טיפה יעלה. אז אם החלפתי טרמוסטט לחדש מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

פורסם

היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה אחרי שהחלפיתי לטרמוסטט תחליפי + החלפתי את בית הטרמוססט + חיישן חום (למרות שהחיישן היה תקין) .

את כל זה הזמנתי מאי ביי כסט בעלות של 230 שקל.

לא יודע מה יש למקורי שהוא לא מחזיק הרבה זמן.

פורסם

שמתי תחליפי כנראה שהסוג שלו לא משהו. בכל מצב ניקיתי את הטרמוסטט הישן (מקורי) עם מלח לימון וכרגע נראה שהכל תקין

במים חמים הטרמוסטט נפתח ושאני מוציא אותו מהמים הוא נסגר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי טרמוסטט תואם מקורי והחלפתי ביחד חיישן חום ועכשיו אין לי חימום באוטו בכלל :( כאילו עכשיו במחוג אני רואה 90 מעלות אבל לא יוצא לי חימום :(

• תוכן חדש...