Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי קיה פיקנטו 2013 שקניתי לפני מספר חודשים ואני מעוניינת בשדרוג דחוף של הסאונד.אני רוצה להוציא את המייטב ממה שיש לי. אז ככה: יש לי סאב mtx, מגבר rockford punch 4020 dsm( מהגברים הישנים שנראים כמו גריל), דאבל דין pioneer x5550bt, פלסטיקה לקיה לדאבל דין ומגבר פשוט של חברת crunch pzt9004(נקנה בשביל לחבר את הסאב אליו כי לרוקפורד רק 4 כניסות שהעדפתי לשמור לרמקולים. נותר לי לקנות קבל (אני מאמינה שזה עדיף ע מצבר כזה קטן שיש בקיה פיקנטוו) , קומפוננט וזוג רמקולים אחוריים. חשבתי לקחת morel hybrid 402 קומפוננט שהוא עם קרוס אובר ו2 וופרים (אין לי מושג מזה וופר) או יותר ישן morel dotech mkii. שניהם קומפוננט 4 אינץ כי זה מה שאני יכולה להכניס לקיה בקדימה. לאחור חשבתי לחתוך תפלטה ולהכניס עם יכנס או morel tempo 6x9 או morel pulse coax 6x9. עכשיו לאור הציוד שיש לי מבחינת הסאב והמגבר דאבל דין שווה לי להכניס רמקולים די יקרים? (קומפוננט 4 אינץ סביבות 1000 וזוג רגילים כ450. אני לא מבינה גדולה וכל מקום שאני פונה מנצלם שאני בחורה ומנסים לדחוף לי דברים לא קשורים. מה אתם ממליצים? אני מתה שהכל כבר יהיה מורכב אבל לא רוצה ברגע של עכשיו לעשות ולהתחרט. ואיפה לדעתכם עדיף למקם רמקולים אחוריים? בדלתות או לחתוך? נראה לי עדיף לחתוך לא?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרוקפורד מגבר טוב

את הקראנץ הנ"ל לא הייתי רוכש ,הייתי הולך על מגבר מונובלוק יעודי לסאב באותו מחיר

אבל אם כבר הוא נמצא אני מקווה שהוא מתאים להגברה של הסאב.

היה רצוי אם היית מציינת את הדגם המדוייק של הסאב אם את יודעת.

אם יש לך סאב רצוי להתקין קומפוננט אחורי ולא 6X9

הייתי הולך על מורל דוטק אוביישן 4

מאחור הייתי הולך על דוטק אוביישן 6 הם נמכרים כיום במחירים אטרקטיביים יחסית.

את הקומפוננט האחורי מומלץ להתקין על המגש ולא בדלתות האחוריות

מבחינה אקוסטית זה מקום טוב יותר.

פורסם

הקראנץ יש לי רכשתי אותו מזמן.מבחינת הקומפוננט אני מוגבלת מבחינת הקוטר (4).אני גם חשבתי שעדיף לחתוך מגש הצליל יותר יזרום מאשר בדלתות..אני אבדוק מה שרשמת לי מבחינת הקומפוננט והרמקולים למרות שלא הכי הבנתי אותך. אשמח לעוד חוות דעת

פורסם

את לא חייבת להעלות תמונה {אולי של הסאב זה יעזור לי לזהות אותו}

אני מכיר את הציוד הנ"ל היטב

גם התקנת מערכת בפיקנטו

דיי נפוצה עקב המערכת המקורית הגרועה שברכב.

אם לא הבנת משהו תשאלי.

התקנה יפה צריכה להראות כך:

http://www.ecaudio.co.il/page.asp?page=254

פורסם

המורל דוטק אוביישן 4 שציינת גם קומפוננט לא אס אתה מציע להתקין קומפוננט גם מקדימה וגם מאחורה? אני מצטערת על כל השאלות יצא לי לקרא פה בפורום הרבה פוסטים אבל שום דבר לא עונה לי על השאלות.אני לא מבינה גדולה אני רק מבינה שאני רוצה להגיע לסאונד שישמע לי כמה שיותר טוב באוזן .הוצאתי כבר לא מעט כסף וכל מי שאני מנסה לשאול אותו מידע אומר לי משהו אחר וזה מבלבל אותי. לכן קיוויתי שבפורום הזה אני אוכל למצא מענה לשאלותי.

פורסם

סט קומפוננט מורכב מטווטר +רמקול מידבאס +קרוס אובר פסיבי שתוחם את התדרים בניהם

קומפוננט הוא אופציה טובה ואיכותית יותר מרמקול קוואסלי 6X9 באותה רמת מחיר בהנחה שיש סאב במערכת.

במה קדמית בלבד שמורכבת מרמקול 4 טוב ככול שיהיה זה פשוט לא זה

ולכן אני ממליץ בנסיבות העניין על קומפוננט אחורי בנוסף.

מורל היא חברה ישראלית

כל מקום שמוכר מוצרי מורל יכול להזמין לך את האלמנטים הנ"ל

מדובר באלמנטים מאוד נפוצים ,דוטק אוביישן הוא הדגם הישן הדגם החדש נקרא מורל וירטוס 402\602

תעשי סקר שוק גם על הדוטק אוביישן וגם על הוירטוס.

פורסם

כן בדקתי כבר שהוירטוס בעצם מחליף את האוביישן ויש לי אופציה להשיג את הוירטוס ב800 שקל אז כנראה אני אלך על זה ומבחינת קומפוננט מאחורה..להתקין גם דם טוויטר?

פורסם

אני לא רוצה להשקיע על מאחורה יותר מ400 שקל כבר חרגתי מהתקציב יותר מדי...שלא לדבר על מתקין שאני לא מצליחה להחליט אצל מי שזו עוד הוצאה

פורסם

שאלות תומכות:

1) האם מגבר הרוקפורד אינו קצת חלש למשימה? רק 20W RMS בחיבור 4 אוהם. כמו כן הוא תומך עד 3V כניסת RCA בעוד מכישר הראש מוציא 4V, האם זה עלול להוות בעיה?

2) בהמשך לנ"ל, האם אולי שווה לחבר את הקומפוננט הקדמי והסאב למגבר הקראנץ' (גם אם פחות איכותי)?

3) משיקולי תקציב, אולי עדיף בשלב זה לוותר על רמקולים נוספים? לראות מה יוצא מההתקנה בלעדיהם ו"במקרה הגרוע" להוסיף אותם?

4) אגב, לגבי ענין הקבל שהוזכר בהודעה הראשונה - לדעתי מיותר בשלב זה.

פורסם

תגיד לי בבקשה שווה לי בכלל כל ההשקעה הזאת מקדימה על קומפוננט בכלל? בכל זאת...קוטר 4..אני חושבת אם שווה לי בכלל להשקיע על הקומפוננט מקדימה 800-1000 שקל כשזה רק קוטר 4..מישהו הציעה לי הרגע לשים פוקל רגיל קדימה ואינפיניטי מאחורה 6x9.. בוא נשכח רגע ממורל. אני לא נעולה על מורל.לאור מה שיש לי הציוד הנוכחי שציינתי למעלה..מה כדאי לי לשים מבחינת רמקול/קומפוננט ברכב? ביונדאי היה לי jbl קומפוננט קדימה ורכיל מאחורה וסך הכל היה נשמע נחמד אבל הקומפוננט לא היה קוטר 4...ברכב הזה החלטתי לעלות קצת רמה.

• תוכן חדש...