Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי גולף 99, ויש לי אפשרות להביא קיט של gates, עם רצועה, מותחן, תפס ומשאבת מים בכ 700 שח מאיביי.

השאלה היא כמה עלות עבודה סבירה להחלפה זו במוסך?

תודה רבה!

http://www.ebay.co.uk/itm/Cam-Timing-Belt-Kit-Water-Pump-VW-Golf-Mk4-97-on-1-8-Petrol-Opt5-5-/400299387708?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AVW%7CModel%3AGolf%7CPlat_Gen%3AMK+IV%7CCars+Type%3A1.8&hash=item5d33b3eb3c&clk_rvr_id=545492598934

פורסם

אני לא יודע אם זה עוזר, אבל כשהחלפתי אצל אבא שלי בגולף 2000 משאבת מים, המוסך לקח 400 שקל עבודה.

אני יודע שמשאבת מים וטיימינג זה בערך אותו מחיר עבודה.

פורסם

בדרך כלל כשמחליפים רצועת תזמון מחליפים גם משאבה(בשביל שקט נפשי).

לפני שנה שילמתי על עבודה בסביבות 500-550 שח כולל מע"מ . (החלפת סט תזמון +משאבה )

פורסם

רק אני רואה שזה עולה 130 פאונד + 75 פאונד משלוח לישראל ? לפני מסים ועמלות.

או שאתה מביא את זה בעצמך/מישהו מביא לך מאנגליה ?

פורסם

http://www.ebay.co.uk/itm/TIMING-CAM-BELT-KIT-WATER-PUMP-VW-GOLF-IV-1-8-AGN-Engines-97-05-/221297040544?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AVW%7CModel%3AGolf&hash=item338654dca0

יש את זה גם של gates ב 117 פאונד, משלוח חינם לאנגליה, וכן מביאים לי את זה לארץ.

באיזה מוסכים לקחו את המחירים האלה? תודה

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

אם מהמרכז - טלפן ושאל את רון. טיימינג זו עבודה קריטית למנוע שכדאי אפילו להגיע אליו מהצפוןץ

אם מהצפון - אוכל להפנות אותך לחבר בעל חנות חלפים (עפולה) - קניתי ממנו לא מזמן שני קיטים של GATES

לפוקוסים במחירים ממש טובים (כולל משאבות מים).

את העבודה בצעתי במוסך מורשה פורד - 590ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

בדבר שכזה אל תקנה את החלפים מחול אם הם לא מקוריים,

בטיימינג האחרון שעשיתי, קניתי את כל החלפים לבד והשתדלתי שיהיה הכי איכותי שאפשר, ועבודה במוסך, כ500 ש״ח.

אז ככה אחרי 3-4 חודשים המשאבה החלה לנזול, כמובן של המשאבה יש אחריות אבל על העבודה לא.

נאלצתי להיפרד מעוד 400 ש״ח לעבודה.

אני ממליץ לך ללכת למוסך רון ולקחת הצעת מחיר להכל, אולי ההפרשים לא יהיו גדולים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
בטיימינג האחרון שעשיתי, קניתי את כל החלפים לבד והשתדלתי שיהיה הכי איכותי שאפשר, ועבודה במוסך, כ500 ש״ח.

אז ככה אחרי 3-4 חודשים המשאבה החלה לנזול, כמובן של המשאבה יש אחריות אבל על העבודה לא.

הסיכוי שמשאבת מים של חברה גדולה ינזל הוא קטן ביותר - בדיוק כמו הסיכוי שהמקורי ינזל.

מהיכן בדיוק היתה הנזילה ? האם מהאטם שבין המשאבה למנוע או דרך המיסב ?

אם דרך האטם - כנראה שהעבודה לא בוצעה כהלכה. אם מהמשאבה עצמה - חוסר מזל אך עדיין

הייתי מנסה להחליף בחנות החלפים לחדש/זיכוי.

לגבי העבודה - אני מסכים בהחלט שיש לבצע במקום מקצועי ואמין.

• תוכן חדש...