Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה חייב עזרה.

אתמול נסעתי עם הרכב בלילה מחוץ לעיר

ונתקלתי בבעיה מוזרה. הגעתי בערך ל100 קמ'ש

ואז ההילוכים התחילו להתחרפן. הטורים לא הגיבו לדוושת הגז ואז במכה אחת קפצו.

פתאום טורים גבוהים ואז נמוכים. האוטו נתקע על טור 2 בתחילת נסיעה כשועברים את ה 40 קמ'ש.

חלוקה של ההילוכים לא תואמת למהירות ולסל'ד.. ועוד דברים דומים.

אני חושב שהמחשב של ההילוכים נפגע. מה אתם אומרים ומה אפשר לעשות

יש לציין שהרכב נקנה מיד 2 פרטית עם 77.000 בקושי נסע שמור מאוד

והרכב היה כמעט וללא תקלות כשעשיתי בדיקה בקומפיוטסט

פורסם

צריך לגשת למכון גירים אוטומטיים ורצוי ממומלצי הפורום.

אי אפשר לדעת מה הבעיה עד שמאבחנים כמו שצריך.בגדול יש גירים כאלו,שגם בק"מ הזה קרסו (במיוחד כאשר הבעלים הקודם היה נהג חדש או צעיר ש... לו את הצורה).

ציין מהיכן אתה בארץ כדי לקבל המלצה למכון גירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאזור באר שבע..

הרכב שמור ומטופל בחברה.. והגיר קרס, כנראה, בגלל הנהגת שהייתה עליו לפניי (שעשתה ממוצע של 5500 ק'מ בשנה (!). )

העניין נבדק במורשה ונמצא כי צריך להחליף גיר... טיפלתי בזה עם חברים שלי שבתחום והרכב נמצא כרגע בתיקון.. תודה!

פורסם

אל תאשים את היד הקודמת.יכול להיות שכבר היד הראשונה לא נהגה בעדינות.

הגיר הזה נחשב עדין יחסית לגירים אחרים כי מפתה ברכב כזה למצות את "קצה גבול היכולת" של הרכב הזה (שמגיע עם מנוע 2000 ונחשב די זריז רק שזה גורם לצריכת דלק גבוהה עוד יותר מהרגיל ברכב הזה ולבלאי מהיר לגיר).

אם היית עושה חיפוש בפורום,היית מגלה,שיש גירים של הרכב הזה ששופצו באיזור הק"מ שהרכב שלך עבר,סה"כ זה רכב בן 8-9.

לאבי יש אחת משנתון 2007,שקנינו מליסינג של אלבר עם 42,000 ק"מ,היום הרכב על כמעט 90,000 והגיר לא מצייץ.

הוא לא נוסע הרבה וכאדם בן 54 גם כמובן לא בודק את קצה גבול היכולת (מיצה את זה כבר בצעירותו .. :-D).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...