Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את הרפת שם או את הכיסא גלגלים אבל רפתות שאני מכיר בדר"כ יש בהן (מסביב, בין המבנים) אבנים קטנות, כדאי לבדוק את העניין (שוב פעם, אני לא מכיר את הרפת הספציפית ולא את העבירות של הכיסא).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נדמה לי שבשרשור הבא תשאל איך בוחרים לאן ללכת מכל המקומות הנחמדים שמציעים פה... ההערה בחיוך של רוח טובה.

שה"העיות"יהיו רק כאלו...

לדעתי טיולי טבע בסביבה הקרובה הם התחלה מצויינת.

כלניות יש בשפע ליד קיבוץ אור הנר, איפהשהו בדרך לכיוון אשקלון, נדרשת נסיעה קצרה על דרך עפר מצויינת וכבושה גם לאחר גשם, רק לנסוע במהירות נמוכה, עבירה לכל רכב - ויש שדות ענקיים. אני סבור שלחלקם תהיה גישה מבש קרוב עם הכסא. העונה מינואר. עקוב אחרי פרסומי "דרום אדום" - לפעמים יש אירועים מיוחדים בשבתות. שמורת פורה לא תהיה נגישה.

ים ומרינה - בהחלט עדיף מה שיש קרוב לבית, באשקלון ואשדוד. אם כבר הים הרצליה יש גישה נוחה דווקא בחוף השרון, אבל תהיה בעיית חניה לאחר שהורדת את אחיך. לדעתי עדיפה הטיילת בתל אביב - שהיא ארוכה מאוד ונגישה בקלות (אבל החנייה היא מזל...) . יש אזור הנמל בת"א נגיש ויש טיילת ארוכה לכיוון צפון. אבל, לדעתי בשלב זה עדיף לא להגיע לאזור תל אביב וערי המרכז בשבתות, כי המקומות מלאים והחניה תהיה קשה. ואנשים לא בדיוק מקפידים שלא לחנות בחניית נכים, ולא נשכח להזכיר הרגלי נהיגה מגונים שתתקל בהם בערים הגדולות בכמות פי כמה ממה שאתה רואה בדרכים ליד הבית.

אוכל אפשר להביא מהבית. המסעדות באזורי התיירות יקרות והאיכות לא משהו.

אם רוצים לשלב היסטוריה ומורשת , פרט לאתרים שהוזכרו מתקןפת מלחמת העצמאות יש את יד מרדכי ואתרי מלחמת העצמאות והשואה, (המסעדה בצומת שלהם היא דוגמה למקום שאסור להכנס אליו למעט צורך דחוף לשרותים או המשך לכיוון עזה).

כאשר תרגישו "בשלים" - הכי הכי יהיה טיול לירושלים ואתריה, יום שלם.

עוד עצה - תמיד טוב להתקשר לאתרים/מקומות כדי לברר את הנגישות ואפשרויות החניה. גם לאתרי טבע יש מוקד או אתר שבו אפשר לפנות ולברר את המידע הנחוץ לכם.

וכבר ראיתם - פה ושם סרט, או גלידה או סתם שוטטות, וכמו שכתבת אפילו קניית פריטים לבית - יהיו חוויה נעימה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עוד מקום ששווה ביקור זה מערת הנטיפים ליד בית שמש. היא נגישה ומיוחדת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמה הערות:

כלניות בנגב אכן מומלץ, אך בשלושה שבועות? של דרום אדום לא כדאי בשבתות, צפוף. במהלך השבוע או שבתות לפני ואחרי, זה בסדר.

שאר המלצותיו של הרוכב טובות מאוד. תמיד כדאי להתעדכן מעבר לאינטרנט, אם אפשרי.

אכן, ים יש גם קרוב. בהמשך תגיע רחוק יותר.

בענינים אחרים:

בנוגע לפארק בריטניה, המלצתי על מצפה משואה שהוא בשולי הפארק, לא להיכנס לעומקו ובטח לא תל עזקה.[טיפוס]

ספארי רמת גן,חלק מהמסלול ברכב ,חלק ברגל. כמדומני הרוב נגיש.

ישנוגם החי כיף בראשון- קומפקטי יותר, זהו גן צחיות ואין נסיעה ברכב. אני חושב שהרוב נגיש, כדאי לברר.

פורסם

גם אני ממליץ על הסאפרי ועל פארק הקופים. מקומות שבהחלט ניתן להעביר בהם כמה שעות בכיף גדול!

מקום נוסף (אבל מעט מרוחק) הוא חוות התוכים. הוא לא רחוק מנתניה אבל בהחלט מקום שכיף לקפוץ אליו (ואם אתה כבר נוסע עד לשם אז כדאי להצפין עוד טיפה ולהגיע לפארק אוטופיה.לדעתי אפשר לשלב את 2 המקומות יחד אבל בהחלט אפשר לבחור אחד ופשוט לבלות בו כל היום.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי לך בעבר כשנפגשנו- אם אתה מגיע לאזור המרכז תרים טלפון, אשמח להיפגש איתך (בפ"ת אין מה לעשות כלכך אבל בהרצליה או ת"א יש).

לגבי נמל יפו או יפו בכלל- לא כיף להסתובב שם עם רכב כלכך. גם אני אם אני מגיע לשם מחנה מחוץ ליפו(יש חנייה בדיוק מחוצה לה) ונכנס ברגל. אבל אני לא יודע לכמה זמן מחזיקה הסוללה בכסא גלגלים ולכן זו אולי יכולה להיות בעיה (למרות שזו הליכה של גג 5 דקות, לא באמת הרבה).

פורסם

תודה לכל החברים היקרים שהגיבו.

אני מצטער שלא יוצא לי להתייחס אישית לכל תגובה ותגובה היום.

אני פשוט צריך לעשות מספר דברים. אבל הייתי חייב להודות לכם.

אני מודה לכם שקראתם, שהגבתם, שעזרתם לי עם רעיונות. יש פה רעיונות להמון זמן.

המון תודה אנשים יקרים.

בטוח שאנשים נוספים ישמחו לקרוא את ההמלצות שנתתם לי פה.

עוד אנשים ייהנו מהרעיונות. אנשים מהסביבה, מקרית גת, קרית מלאכי, אשקלון.

אני אעדכן בשמחה כשנהיה במקומות שכתבתם.

אם נוכל לצלם, אוסיף אפילו תמונה. אקפיץ את הנושא אם יהיה דבר מה לעדכן, בשמחה.

תודה רבה.

פורסם

ממליץ לך על גבעת תום ותומר , ליד קיבוץ נגבה.

אפשרי להגיע לשם ולהסתובב גם לכסא גלגלים.

http://www.mapah.co.il/10/04/2012/%D7%9C%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%92%D7%91%D7%A2%D7%AA/

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה חבר.

אם אני לא טועה, אולי אפילו עברתי שם פעם, כשנסעתי באוטובוס.

אני זוכר את הסיפור, סיפרו לנו אותו בבית ספר. לפני מספר שנים. ביום הזיכרון.

יש לנו כל כך הרבה המלצות, תודה רבה חברים.

פורסם

אם כבר דיברו על בשלות בתור נהג, אפשר לשקול נסיעה לאיקאה כשתהיה בשל יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רעיון טוב חבר, אפשר למצוא שם דברים לבית, צריך לרשום אותו בצד, בכדי לא לשכוח.

אני גם אכנס לנושא הזה, אזכר ברעיונות, אם לא אמצא את הדף שלי, אם הוא יאבד לי.

כמובן שהכי חשוב - אעדכן כמובן, בשמחה.

זה ייקח לנו קצת זמן, עד שנתחיל לנסוע. אני צריך לברר הכל לפני, לתכנן, לוודא שלא יהיו הפתעות בדרך.

אבל לא צריך למהר.

אנחנו הרי לא עושים תחרות, להספיק את רשימת המקומות בזמן הקצר ביותר.

הרשימה אפילו יכולה להספיק לשנה שלמה.

בטוח שיעזור לי התגובות שלכם פה ולעוד רבים אחרים שיקראו.

תודה רבה.

פורסם

ידידי היקר, לאן שתחליט לנגוע, תמיד הכן לך מקום נוסף באיזור כך שאם תהיה בעייה כלשהי (נגישות/חנייה/מקום סגור וכו') שתהיה לך תכנית חלופית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רחמים, תחלק את הזמן איך שנוח לך.

בלי לחץ, אפשר לתמרן בכיף. לא חייב לדחוס. להפך, אני חושב שלך זה עדיף לא לדחוס, ככה פחות תתעייף על ההגה וגם תוכל לצבור יותר ניסיון (אם תיסע פעמיים נגיד לאיזור באר שבע, פעם אחת למוזיאון חייל האוויר ופעם אחת לגראנד קניון, זה ייתן לך ניסיון כפול מאשר לרכז את שתי הנסיעות האלו יחדיו).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

Night Driver,

תודה על עצתך הנכונה, כל הכבוד שראית לנכון להגיב לי.

זה באמת חשוב. תמיד להכין מקום נוסף, שאם יקרה משהו, שלפחות נהנה שם. תוכנית חלופית.

אני מודה לך מאוד.

תודה רבה לך.

dorsht,

כמובן חבר, אין מה למהר.

רצינו בימים האחרונים להיות באשקלון, במרינה, אבל לא הצליח. לא נורא, פעם הבאה.

יש לי רשימה ארוכה מאוד.

התחלתי עם דף ועט, כמה יעדים, לא האמנתי שזה יגיע לרשימה כזאת.

ידעתי שאם אפנה לפה, אקבל תשובות מדהימות, באמת שאני תמיד נהנה להתייעץ ולקבל עזרה מהאנשים הנהדרים בפורום הזה.

אתה צודק, שעדיף לנסוע פעמיים לבאר שבע, מאשר בפעם אחת לנסוע לדחוס הכל.

זה מרגיש כאילו רק לסמן שהיינו במקום, כשזו לא המטרה.

המטרה היא להגיע, להכיר מקום חדש, ליהנות, ללמוד קצת על המקום, להתרשם, לחוות את החוויה.

צודק בהחלט חבר.

תודה רבה לכולם על העזרה, אני מעריך מאוד, מודה לכם. תודה.

פורסם

מזכיר לך שכשאתה בבאר שבע ליצור קשר :)

• תוכן חדש...