Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז התחדשתי לי ב 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומנדר - אכן זו הסיבה שהחלפתי, עדיף טיימינג עכשיו מאשר מנוע מאוחר יותר.

לגבי יישור קוו חיצוני, עדיין לא, הייה חשוב לי לסיים עם היישור המכני.

את החיצוני/קוסמטי נבצע יותר לאט.

בינתיים החזרתי את הסמלונים לזוג הג'אנטים האחוריים.

ברכב יש שריטות פה ושם מפתיחת דלתות לא זהירה של נהגים אחרים, אחרי הניסיון עם הקורולה, בה שפשפו לנו את הפגוש האחורי כחודש אחרי שסידרנו אותו, החלטתי לבינתיים להשאיר את זה במצב הקיים.

הדבר היחידי שאני הולך לעשות כרגע הוא לצבוע את הספויילר, הלכה מתחילה להתקלף וזה ממש בולט לעין.

נקפוץ לאלעד מחולון בהזדמנות.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שהכל עניין של טעם. לטעמי הרכב נראה מיושן (נראה בדיוק כמו פיג'ו 206 מלפני 15 שנה,

לא עשו שום שינוי בעיצוב), ומנסיעה עליו גם לא התלהבתי במיוחד. אז כנראה שהכל עניין של טעם,

אני לא היתי משלם 35 אלף על רכב כזה, בעוד יש רכבי מיני חדישות ואמינות יותר במחירים

לא רחוקים מכך. ללא היסוס היתי מבכר את ה107 על פני הרכב הזה, אבל זה קצת להשוות

תפוחים לאגסים, מדובר בקטגוריה שונה ובקהל צרכנים שונה.

סתם שאלה, אתה מודע שה107 שלך נראית פחות או יותר כמו 206 שקיבלה סנוקרת לאף כן?

להגיד שהרכב שלו מיושן למראה ושלך מודרני זה קצת...:?

2 תמונות להמחשה:

206-XS-(1.6e-16v)-1.jpg

Peugeot_107_Dreit%C3%BCrer_Scarletrot.JPG

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

והנה עברה לה כמעט שנה.

בינתיים ללא שום הפתעות או בלתמים, למעט אטם פילטר שמן שהתחיל לנזול, הוחלף בגבע ללא חיוב.

בוצע טיפול בגבע אחרי 12K, הכוונה היא להוריד את התדירות לכל 10 אלף קילומטר, בשביל ההרגשה הטובה.

הוחלף:

• שמן + פילטר + אטם.
  • מסנן אוויר.
  • פלאגים.
  • צלחות + רפידות מקדימה.
  • שפריצר סתום.

סה"כ עלות הנזק כולל עבודה, טיפה מעל אלפייה.

אבל זה קטנות, סוף סוף בוצע יישור קוו חיצוני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541796-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A4%D7%92-%D7%95-206XS&p=4485095#post4485095

נהנה ממנו כל יום וכרגע הולך להמשיך להנות ממנו לפחות ב 3 שנים הקרובות.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

למה לעבור לטיפולים כל 10K ק"מ? בגלל נסועה נמוכה?

לי יש את אותו הדגם רק מ-2004 ועם 155,000 ק"מ. הוא אצלי כבר כ-5 שנים ואני מטפל פעם בשנה, שזה יוצא כל 15-17K ק"מ. זה יוצא לי הכי נוח כי את הטיפול אני עושה לפני הטסט, שהמוסך עושה עבורי לאחר הטיפול.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הכוונה היא להחליף כל 10 אלף שמן ומסנן, בשביל לשמור על שמן טרי יותר.

כל שאר הטיפולים יבוצאו בתדירות של כל 15 א' קילומטר.

מבחינת נסועה שנתית, אני עושה כ 17-20 אלף בשנה., כך שאין לי אפשרות לסנכרן בין הטיפולים לטסט.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם
מה צריכת הדלק האמיתית של הרכב?

1-12.5 בערך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נראה אחלה רכב ולא פחות חשוב נראה שהוא הולך להישאר כזה בזכות הרצינות שלך.

אני רוצה להעיר את שימת לבך לכמה נקודות כאן:

עם כל הכבוד למוסך גבע ואני באמת קורא עליו ביקורות טובות, לשאול אותו האם לבצע שוב טיימינג זה כמו לשאול ילד אם הוא רוצה ארטיק. פעם הבאה לשאול מישהו אובייקטיבי. עובדה שלא היה צריך.

המחיר על הטיפול האחרון קצת גבוה לטעמי.

טיפול כל 10 ממש מיותר (ראה מקרה הארטיד לעיל) אלא אם כן אתה נוסע ממש קצת ובסוד אני אגלה לך שהמספר ממש לא חייב להיות עגול.

לסיכום קח את ההערות בצורה חיובית זה נועד סה״כ לחסוך לך בעתיד.

ניר

פורסם (נערך)

אני לא מסכימה איתך, ניר. אף בעל מקצוע אחראי לא היה ממליץ שלא לעשות טיימינג כאשר אין לך דרך לוודא האם ומתי נעשה. ההחלטה הסופית היא של בעל הרכב, ואני חושבת שהחליט בחוכמה לאור הנסיבות.

לגבי עלות הטיפול, אני חושבת שלגמרי סביר. סט רפידות וצלחות קדמיות מקוריות עולה כ600 ש"ח (ל206 רגילה, אולי לxs יותר), פלאגים עוד כ100, תוסיף את שאר החלפים פלוס עבודה ומע"מ ותגיע למחיר הסופי.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש סיכון מסויים (כלכלי) בלא לעשות טיימינג, יש סיכון הרבה יותר גבוה לנסוע ברכב (תאונה חו״ח).

ההחלטה לעשות טיפול כנ״ל בכל זאת לרוב לא פרופורציונית לסיכון ומשרתת את המוסכים שיודעים לזהות את הטיפוסים המתאימים ולהפחיד אותם בסיפורים תאמיני לי גם אני הייתי שם.

אם המוסך היה רוצה הוא יכל להרים בעצמו טלפון למוסך הקודם ולברר או לבדוק בעצמו.

פורסם

כבר כתבתי את זה בעבר.

הטיימינג בוצע אבל עם חלפים סיניים תחליפיים.

העדפתי לבצע את ההחלפה לחלפים מקוריים.

דרישה שלי ולא המלצה של שום מוסך.

מבחינת עלות הטיפול האחרון, מחיר הגיוני ביותר

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם
מבחינת ביצועים לאיזו קטגוריה הרכב הזה שייך?

הרכב מנוע 1.6 . זה לא מקלארן.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...