Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, משרד התחבורה מינה מספר מכוני רישוי לבצע את הרישום של רכב ביבוא אישי, במקום ללכת למשרד הרישוי.

זה צעד מבורך, אבל לצערנו מדובר ברכב חדש בלבד, ומיבאי רכב אספנות נאלצים עדיין להתמודד עם עמדה מספר 1 ומשרד הרישוי בדרך הישנה והקשה(סוג של שימור מורשת מוטורית כנראה :cry: ).

במשרד הרישוי בחיפה יש עמדה מספר 1, וגם שם ניתן לרשום רכב אספנות, אבל רק בימי א' בשעה 0900 אצל עומרי. אם עומרי חולה או במקרה לא בא, בזבזת יום עבודה לחינם. בכל מקרה, לקחת יום חופש ביום א' זה קרוב לבלתי אפשרי עבורי, מה שגרם לפיאט לעמוד כמעט חמישה חודשים לאחר שפקע הרשיון הזמני.

הגאולה באה בדמות רונן ברנד שעובד במכון אוטוטסט שנמצא בדיוק מול משרד הרישוי בחיפה. יש שם מכון טסטים, מוסך, ומעבדה מוסמכת והם גם רשומים ברשימת משרד התחבורה כמורשים לרשום רכב שיובא ביבוא אישי. רק אם הוא חדש.

שוחחתי עם רונן, והוא היה מוכן לנסות לנצח את השיטה. חתמתי על טופס יפוי כח מאושר ע"י עו"ד, ורונן הלך לרשום עבורי את האוטו. מה שהתחיל כעניין של יום אחד, נמשך חודש כי פעם עומרי היה חולה, פעם חגים, פעם לא מצא חן בעיניו הטבעת מספר השלדה מהמפעל ושלח את רונן להטביע מספר נוסף, ופעם כי האוטו סירב להניע ביום א' (בכל זאת פיאט) והיה צריך לחכות לחשמלאי ועוד שבוע.

אבל, סוף טוב הכל טוב. השבוע קיבלתי מרונן רשיון ישראלי למהדרין, בתוקף עד נובמבר 2014. הוא גם הלך לשלם עבורי את אגרת הבדיקה, נסע שלוש פעמים לעמדה 1, הטביע מספרי שילדה, העביר את האוטו טסט, הלך לדואר לשלם את רשיון הרכב, ותמורת כל זה שילמתי 800 ש"ח + עלות האגרות השונות.

אני לא יודע לכמה שעות עבודה זה מתחלק, אבל לי זה היה שווה כל שקל, ואני ממליץ בחום:

רונן ברנד 0577440089, אוטוטסט חיפה .

נמרוד

פורסם

יפה מאד.

גם אני חוויתי את ה"חוויה" של עמדה 1 במשרד הרישוי בחיפה, באמת מחייב עצבים חזקים בלשון המעטה..

השאלה היא האם רונן מאוטוטסט יהיה מעוניין לעשות את העבודה הזו לכל מי שיפנה אליו, ובעלויות שציינת?

פורסם
מה שגרם לפיאט לעמוד כמעט חמישה חודשים לאחר שפקע הרשיון הזמני.

Come again?

פיאט? (נא לחכות למשפט האחרון בשיר :grin:)

עדכן!

http://www.youtube.com/watch?v=W_2G9A0C5Ho דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...