Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי הפרצוף של הבעלים כשהוא מגלה משהו לא ברור תלוי למטה. לגוף הענין נדמה לי שהתשובה נעוצה אי שם בסימלון של הבעל הטרי.

לגבי התלוי, יש לנו באמת איזה לקוח שמנסה לפתח לזה פתרון :-)

לגבי הסמלון, עם כל הכבוד, זה לא באותה סקאלה ולא היה משאיר בעלים של X6 עם הלשון בחוץ... :-P

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט רכב מקטגוריה שונה לחלוטין, בזה אין ספק. וגם אם יש סיכוי לנחרת בוז מצידו של בעל x6 מזדמן, קשה נדמה לי, יהיה לחלוק על אפקט ההגעה של מין סימלון שכזה עם חתן/כלה בפנים.

פורסם

אני לא רוצה לפתוח תרד חדש, אז אני אנצל את הבמה כדי לשאול פה:

היום ראיתי ג'ולייטה משומשת שלטענת המוכר הוחלף בה צמת החשמל של הגג ושל המזגן, כלומר שהיה כשל במזגן ובגג וזה תוקן במסגרת האחריות.

מישהו חווה תקלות כאלה ברכב שלו גם?

אני קצת חושש שזה יחזור, במיוחד שעכשיו הרכב כבר לא באחריות. באסרטה H שהייתה לי גם היו לי בעיות בגג (גם היה גג פנורמי בדומה לג'ולייטה) ובצופר ברכב, בפעם הראשונה והשניה זה תוקן במסגרת האחריות, אבל התקלות חזרו על עצמן גם אחרי תקופות האחריות ואז כבר לא היה לי עם מי לדבר ב UMI, ובמוסכים חיצוניים לא הסכימו לגעת בדברים האלה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...