Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה פעמים התחתנת כבר? :shock: :shock:

אני פעם אחת,

פותח השרשור עוד פעם,

אחיו של אחד מחברי הפורום הוא כבר השלישי,

Mleder הוא הרביעי

ובן-דודו של נהג מתחיל הוא החמישי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף לתשבחות על הרכב.

אין לי מושג איך הוא במדדים ספורטיביים אבל מיתר הבחינות מאוד מוצלח. יפה, שונה מהעדר, מרווח לצרכים שלנו כרכב משפחתי, אמין וחסכוני.

פורסם

חורה לי שאף אחד לא השתמש בפאביה כרכב חתונה...

speedsecret,

שני דברים:

1. ההגה אכן כבד, אך לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ על הרכב אני יכול לומר שהוא לא מפריע לנהיגה ספורטיבית.

2. תגובת הבלמים המשופרת במצב דינאמיק הינה פיצ'ר שנקרא Prefill. כאשר הרכב מזהה עזיבת מצערת פתאומית הוא בונה לחץ במשאבת הבלם וכך התגובה ללחיצה על הבלמים עוד יותר מהירה, וזה מעולה (נכון, צריך להתרגל לזה קצת, אבל ברגע שהתרגלת זה אפילו קצת חסר לך ברכבים אחרים).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אולי ה- TCT משנה את אופי פעילותו לפי מצבי ה- DNA, אבל אני לא מחפש רכב שאני צריך לשנות בו את מצבי הנהיגה. רוצה מצב אחד - וטוב באופן כללי, שישמש את אשתי בנהיגה רגועה אותו בנהיגה מגוונת.הבינג סייד ט'אט: כבר כתבתי שהייתי מעדיף "נשיכה" חזקה יותר בס"מ הראשונים של הבלמים אצלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^

לאט לאט מרבית הרכבים כבר מצויידים במערכת אשר משנה את אופי המכונית (תגובת דוושה, התנהגות גיר אוט', בלמים, בולמים וכו'), גם בGTI החדשה.

אישית, אני דווקא מוצא את האפשרות הזו בג'ולייטה די שימושית, שכן בנסיעה מנהלתית קל יותר לנהוג רגוע ובלחיצת כפתור מקבלים רכב חד יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^

לאט לאט מרבית הרכבים כבר מצויידים במערכת אשר משנה את אופי המכונית (תגובת דוושה, התנהגות גיר אוט', בלמים, בולמים וכו'), גם בGTI החדשה.

קוראים לזה מצב S, בגיר, וזה קיים כבר כמה דורות. ועדיין, גם במצב D, יש לך הכל מהכל. על כל פנים, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, במיוחד עם מי שמבריז ממפגש טעימות ;-)

פורסם

מישהו התנסה פה על ג'ולייטה 170 ידנית ו TCT?

איזה תיבה הייתם מעדיפים?

אני מחפש כרגע לאחותי ג'ולייטה משומשת, היא רוצה ידנית אני נוטה יותר לכיוון ה TCT. האם בידנית יש HILL HOLD?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

ההבדל בין הג'ולייטה במצב D ובמצב N הוא שמיים וארץ.

היא מרגישה הרבה יותר חיה (מלשון חיים) ואני מוצא אותה הרבה יותר מהנה לנהיגה, מצב N מתאים לפקקים ולמי שרוצה לנהוג רגוע ברכב (בעיקר אשה).

אני אוהב מאוד את ההתנגדות של ההגה במצב D ואת התחושה שלו, אם היו לי מתגים על ההגה כדי להעביר הילוכים הכל היה מושלם.

לגבי גיר הTCT, הוא הגיר כפול המצמדים הראשון שאני מתעסק איתו, אני נהנה ממנו מאוד וזה בעצם הרכב האוטומטי הראשון שנהגתי בו שבו העברת הילוכים ידנית הרגישה לי טובה ונכונה ולא קופצת ומפריעה, את הDSG המפורסם עדיין לא יצא לי לנסות.

במבצעים שהיבואן מציע בזמן האחרון אני ממליץ לכל מי שחושק ברכב חדש עם קצת נשמה ולא עוד משפחקורולית לברר ולבדוק על הג'ולייטה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מישהו התנסה פה על ג'ולייטה 170 ידנית ו TCT?

איזה תיבה הייתם מעדיפים?

אני מחפש כרגע לאחותי ג'ולייטה משומשת, היא רוצה ידנית אני נוטה יותר לכיוון ה TCT. האם בידנית יש HILL HOLD?

את הידנית, בכל רגע. בעיני - הבדל של שמיים וארץ.

פורסם

במבצעים שהיבואן מציע בזמן האחרון אני ממליץ לכל מי שחושק ברכב חדש עם קצת נשמה ולא עוד משפחקורולית לברר ולבדוק על הג'ולייטה.

שים לב שזה לא בדיוק במחיר של משפחקורולית, כלשונך, אלא משפחקורולית וחצי, לפעמים אפילו פלוס פלוס. אני באתי אליהם פעמיים כדי לנסות ולסגור על ידנית, בהפרש של שנתיים, אבל המחירים שלהם היו בשמיים. וזה עוד בלי BT, חיישנים (בזמנו) וכו'. עם כל הכבוד, ברכב של 180K, אני לא רוצה להתקין PARROT... זה אמור להיפתר במתיחת הפנים האחרונה.

• תוכן חדש...