Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח להצמדת אוזניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע עלויות ? איפה עדיף ? דרך איזה קופ״ח? יש הסדרים עם מושלם , פלטיניום וכאלה ? כל האפשרויות שיש אשמח לשמוע . ד.א זמן התאוששות זה שלושה שבועות נכון ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפי מושלם ופלטינום, אני מניח שאתה חבר קופ"ח כללית.

http://esthetics-guide.co.il/Surgeries/Clinics/Clalit_Plastic_Surgeries.php

זה לא ניתוח מסובך מי יודע מה, ולא נדרש חוש נדיר לאסתטיקה בשבילו, אבל אני מציע לך לבדוק גם מנתחים פרטיים, אולי ההפרש לא גדול. ד"ר גוברין ניתח את בן דוד שלי עם תוצאות מצויינות.

לגבי התאוששות, שלושה שבועות נשמע מוגזם לחלוטין. עברתי פעמיים ניתוח אזניים במסגרתו האפרכסת הוסרה לחלוטין ונותרה תלויה על גבי פיסת עור, אחרי כמה ימים חזרתי לפעילות כמעט מלאה. אולי מדובר על החלמה מלאה תוך 3 שבועות, ברמה שהרגישות באזור כמעט נעלמת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה רבה בהחלט מידע מועיל. אני מכוון את הפניה לחברי הקופות האחרות . אני נמצא בכללית. אם מישהו יודע מה המצב בשאר הקופות בהחלט אשקול לעבור קופה על הדרך .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קח בחשבון שבביטוחים המשלימים יש לרוב תקופת אכשרה, כך שיכול לעבור זמן לא קצר עד שתוכל לעבור את הניתוח אחרי המעבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
קח בחשבון שבביטוחים המשלימים יש לרוב תקופת אכשרה, כך שיכול לעבור זמן לא קצר עד שתוכל לעבור את הניתוח אחרי המעבר.

כן שמתי לב לזה. אני אעשה חישוב כמה יוצא לי לשלם לשנה על הביטוח המשלים (צריך לעבור 12 חודשים זמן המתנה) ואז אני אבדוק אם ההפרש מניתוח באופן פרטי כזה מהותי. אני מעדיף לעשות את זה עכשיו כי יש לי זמן פנוי.

• תוכן חדש...