Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2010 בנזין 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד ממש צעד לפני רכישת רכב וצריך ייעוץ ממי שיש לו/היה לו את הפלואנס 2000 בנזין 2010.

הכיוון היה ברור לרכישה של יונדאי I30CV, ליסינג 2010, 70000 קמ , יד 1 ,ב 60000 ש"ח.

ברגע האחרון הציעו לי- רנו פלואנס 2010, בנזין מנוע 2.0, יד 1 פרטית, ב65000 (דרך מקורב בטריידאין של קרסו במקום 75000)

לחש שהעלתי בנוגע למנוע 2000 - הסבירו לי שהפלואנס החדשה דגם EX מצוידת במנוע וגיר חדשים ולכן לא זללן בדלק ואפילו סביר + לאומת ה 1600 ואחרות בקטגוריה. טענו ש עושה 1/11-12 בפועל.

בדקתי והבנתי שעם כל הכבוד ל I30CV , זה עולם אחר, רכב ברמה שונה אבזור נוחות בטיחות כוח...

השאלה שלי היא -מעבר לסטיגמה על הצרפתיות-

למי שיש או היה לו-

איך הרכב מבחינת אמינות ועלויות אחזקה טיפולים צריכת דלק???

מקווה שלא אמצא עצמי קונה "צרה" בתחפושת מציאה.

תודה רבה.

0542253898

[email protected]

פורסם

אם זה אותו מנוע וגיר שיש בסניק של אשתי (נוסעת גם על רכב מנוע 2 ליטר), אז אין לך מה לחשוש, מדובר על מכלולים של ניסאן קשקאי. כשפותחים מכסה מנוע רואים את ההטבעה של ניסאן על הברזלים.

בינתיים אצלנו מעל שנה, חוץ מפגם בייצור (מדחס מזגן שהוחלף אחרי שבוע במסגרת האחריות), אין נזילות , אין אכילת שמן ואין תקלות חשמל. תבדוק שאני לא טועה ומדובר באותו מנוע וגיר, למרות שאני משוכנע ב 99% שאני לא טועה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני נהגתי שבוע ברכב הזה ( בד"א אני נוהג בפלואנס 1600)

אחלה רכב. הרבה, זוכר שצרך ~ 1:10

סימנתי אותו לקניה ואם וכאשר אעזוב את הליסינג

פורסם

בדקתי והבנתי שהדגם 2000 בנזין קיים רק בפרטי

ויש בו את המנוע והגיר של ניסאן קשקאד באמת.

למיטב הכרתך מבחינת אמינות,עלויות טיפולים, וצריכת דלק איך הוא?

הקונצנזיוס הוא שרנו פלואנס בכללי - שותה הרבה דלק , עלויות תיקונים וטיפולים יקרות, מלא בעיות גיר וחשמל...

השאלה אם בדגם הזה אני צריך לחשוש?

פורסם
בדקתי והבנתי שהדגם 2000 בנזין קיים רק בפרטי

ויש בו את המנוע והגיר של ניסאן קשקאד באמת.

למיטב הכרתך מבחינת אמינות,עלויות טיפולים, וצריכת דלק איך הוא?

הקונצנזיוס הוא שרנו פלואנס בכללי - שותה הרבה דלק , עלויות תיקונים וטיפולים יקרות, מלא בעיות גיר וחשמל...

השאלה אם בדגם הזה אני צריך לחשוש?

מנוע + גיר של ניסאן , לא צפויות כל בעיות.

עלות טיפולים - מציע לך להרים טלפון למרכז שירות ולקבל הצעות מחיר על מנת להבין על איזה סכומים מדובר.

לקונצנזוס מעולם לא היתה רנו , אבל לקשקש את זה הקונצנזוס יודע לעשות היטב.

הפלואנס עם מנוע 1.6 ליטר הישן אכן הייתה עצלה ושתיינית, אך מעבר לזה לא דווח על שום בעיה נוספת הידועה ברכב , השטויות על בעיות גיר וחשמל כנראה מסופרות מפה לאוזן כבר 15 שנה לפחות, המציאות שונה לחלוטין בפלואנס, או למעשה בכל רנו משנת 2008 ואילך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרכב לא באחריות.

אם תמצא מוסך מתמחה שהוא לא מורשה יבואן הטיפולים יהיו זולים יחסית.

כמו שכתבו לך, צריכת דלק 1:10 בערך, הסניק שהוא רכב כבד מאד (שלנו עם 7 מושבים) עושה בערך 1:8 ואשתי נוסעת רוב הזמן בתוך העיר מהבית לעבודה.

לגבי תקלות , כתבתי למעלה. 0 תקלות חשמל, 0 תקלות גיר / מנוע. תקלה אחת - פגם בייצור שטופל תוך 3 שעות במסגרת האחריות כשבוע אחרי קבלת הרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המון תודה עזרת לי מאד.

במידה ולמשהו יש את הדגם הזה בדיוק

(פלואנס 2010 EX מנוע 2 ליטר בנזין )

אשמח לשמוע את צריכת הדלק שלו

וחוות דעתו.

שוב תודה.

פורסם
מה הם מציעים ?

ברגע האחרון הציעו לי- רנו פלואנס 2010, בנזין מנוע 2.0, יד 1 פרטית, ב65000 (דרך מקורב בטריידאין של קרסו במקום 75000)

[email protected]

אם יש לך מקורב בטרייד אין, למה לא תפנה אליו ישירות ?

פורסם
המון תודה עזרת לי מאד.

במידה ולמשהו יש את הדגם הזה בדיוק

(פלואנס 2010 EX מנוע 2 ליטר בנזין )

אשמח לשמוע את צריכת הדלק שלו

וחוות דעתו.

שוב תודה.

במקרה אני בעלים של רכב כזה.

בעיר עושה בערך 1/8 1/7..משהו כזה

מחוץ לעיר...1/13 1/14 בערך....תלוי כמה רגל כבדה או במקרה שלי...כמה אצבע שמאל אוהת להעלות מהירות בהגה עם ה CRUISE CONTROL

אבל הממוצע שלנו הוא בערך 1/10 משולב עם הרבה נסיעות עירוניות קצרות.

מקווה עזרתי

• תוכן חדש...