Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע לאאודי a3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגול חציל?

לבן פנינה למרות שאני לא אוהב צבע לבן (רק בבגדים) - עדיין אני חושב שזה אחד הצבעים היפים לרכב הנ"ל.

אילו צבעים יש באופציה בכלל?

Opel Adam S 2017

פורסם

שחור?

תלמד מניסיונם של אחרים (זהירות, תמונות קשות) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466288

וזה עוד ברכב חדש יחסית (היה רק בן שנה וחצי) שעבר רק שטיפות ידניות (חברה, מכוני השטיפה הידניים הם זבל שבזבלים!!)

הרכב עבר פוליש מלא וכיום, לאחר שמונה וחצי חודשים, המצב מתחיל לחזור להיות גרוע כמעט כמו לפני הפוליש.

לגבי אדום, מניסיון שלי בעבר זה מאוד דומה לשחור.

יהיה מוצף בסווירלים בתוך זמן קצר.

פורסם

הפיאסטה שלנו שחורה - וכמה שאני שומר, היא תמיד נראית מלוכלכת חצי יום לאחר שיצאה משטיפה.

אם אתה פדנט כמו שאמרו - אל תעשה את הטעות הזאת.

והאמת שגם לבן ואדום הם יחסית משעממים (טוב, האדום אולי קצת פחות),

הכי פרקטי זה לבן. תמיד נראה טוב בשילוב ג'אנטים יפים.

למה לא קונים צבעים מעניינים יותר וחיים יותר? (לא יודע מה יש באודי).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא חייבים לסבול מרכב כהה בנוגע לנקיון, יש תכשירים שמקלים על שימור הנקיון, הם לא זולים אבל הופכים את החיים לקלים יותר.

אני משתמש בציפוי זכוכית של חברת 22PLE, מוצר לא זול יחסית אבל עם אפקט ארוך טווח והיתרון הגדול- הוא מרחיק נוזלים בצורה מדהימה (כשאני מסיים נסיעה בגשם חזק ומחנה את הרכב הוא 80-90% יבש ללא כל סימני מים).

סוורלים אכן נראים בבירור על צבע כהה ומזמן הבנתי שזו מלחמה אבודה- תשתמש בחומרי הניקוי והמטליות הטובות ביותר ועדיין בתוך כמה שטיפות הם יהיו שם במלוא הדרם.

ערן, אני גם בעד צבעים נועזים, הבעיה שלא כל תבע מתאים לכל רכב- ירוק ניאון יראה זוועה על הרכב שלי. על למבורגיני לעומת זאת- יראה מדהים.

לבן יראה אלגנטי ומחמיא ל-A3, על MX5 זה יראה....גברי מדי.

; )

ושוב לפותח השרשור- לבן עם מדבקה שחורה לגג (כמו גג פנורמי) יראה מצויין.

כשאני חושב על זה, גם אדום עם מדבקה שחורה לגג יראה מצויין, השאלה אם אתה אוהב אדום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה של פותח השרשור ושלנו (לא כולל אותך), הם לא סימני המים אלא סימני האבק. כמה ימי גשם כבר יש בארצנו? 20-22 בשנים של מעל לממוצע. בשאר הימים הוא ידרש לשטוף את הרכב מהאבק.

פורסם

אבק זה אכן בעייתי יותר.

בסופו של דבר הכל שאלה של על מה מוכנים להתפשר, רכב שלא תמיד יראה מבריק אבל בצבע שאתה אוהב או רכב שנראה מבריק כי התפשרת על הצבע.

אני מאוד אוהב רכב נקי אבל לא אקנה רכב בצבע שאני לא מתחבר אליו רק כדי שיראה נקי יותר (בהנחה ואקנה רכב חדש או משומש שיש ממנו הרבה אקזמפלרים ואפשר לבחור צבע על פי טעם).

לצערי\שמחתי אני משתדל לקנות רכבים פחות שגרתיים ולרוב ישנים כך שאין לי אפשרות לבחור צבע.... (הייתי מעדיף את הרכב שלי בלבן או אדום\בורדו) אבל זה מה יש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי רק A3 אחת בצבע אדום באיזה מפגש ואני חייב להגיד שהצבע ממש החמיא לרכב,

לי יש A3 8P בצבע LAVA GREY ודי קינאתי אני חייבן לציין :).

• תוכן חדש...