Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני משפחתי [70K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי חסכוני לנסיעה של כ-100 ק"מ ביום, שני ילדים מאחור בתקציב של 60-70 אלף שקל.

מה ההמלצות שיש לרכב כזה?

תודה

פורסם

דרישות שיהיה אוטומט, די מרווח, לשני ילדים מאחורה, לא סופר מיני. תקציב של 60-70 אלף שקל. מתלבט בין דיזל לבין היברידי. מהן האופציות? מה הן המכוניות המומלצות בכל קטגוריה?

פורסם

הייתי הולך על רכב יותר "קונבנציונלי" קורולה בנסיעה רגועה תניב 1-13+ ללא בעיות כנ"ל טידה, בסכום הזה 95% מהדיזלים יהיו שחוטים עם הוצאות אחזקה גבוהות (משאבת סולר ברנו יכולה בכיף להגיע ל5K).

פורסם

תודה רבה אנשים.

ראיתי גם את הרכבים סוזוקי אלטו, מיצובישי ספייס סטאר וקיה פיקאנטו.

למרות שסוזוקי זולה יותר, הנפח מנוע שלה קטן יותר ולא חושב שהיא תתאים לנסיעות בינעירוניות.

מה לגבי פיקאנטו והספייס סטאר?

פורסם
הייתי הולך על רכב יותר "קונבנציונלי" קורולה בנסיעה רגועה תניב 1-13+ ללא בעיות כנ"ל טידה, בסכום הזה 95% מהדיזלים יהיו שחוטים עם הוצאות אחזקה גבוהות (משאבת סולר ברנו יכולה בכיף להגיע ל5K).

כבודו טועה, בסכום הזה דווקא יותר קל למצוא דיזלים במצב טוב כי הם יותר חדישים.

גולן, אם כבר אתה מכוון לקטגוריה הזו, מבין הרכבים שכתבת הפיקנטו עדיפה.

אבל ציינת שאתה מחפש רכב משפחתי, לא?

פורסם

די חשוב לוודא מה אופי הנסיעה.

אם מדובר בקילומטרים שמושגים רובם (או כולם) בנסיעות עירוניות אז סביר להניח שצריכת דלק עדיפה תהיה עם רכב היברידי.

אם מדובר על נסיעות בין עירוניות אזי כדאי לשקול דיזל או לחילופין אולי לחסוך ולקנות רכב משפחתי "רגיל" שגם הוא בנסיעה בין עירונית צפוי להציג מספרים יפים מאוד.

בנוסף, די חשוב לדעת איזה רכב אתה מחפש מבחינת סגמנט. נזרקו פה מכוניות כמו פאסט או ג'טה וגם פיג'ו 107 - עלה מה בדיוק אנחנו מדברים? הסעת ילדים (אם כן כמה?), יש דרישות מיוחדות מבחינת אפשרות לשאת מטען (הכוונה אם אתה צריך בגאז' גדול?)

פורסם

מדובר בהסעת ילדים לבי"ס ולגן אבל רוב הנסיעה היא בינעירוני כאשר יש אדם אחד ברכב בלי מטען.

חשבתי שאולי אני טועה שאני מחפש רכב משפחתי ואני צריך ללכת על מיני.

תקציב של 60 אלף - 70 אלף.

מה דעתכם?

פורסם

תיקח פריוס לדעתי.

כשקנינו את הפריוס כל הדיזלים שהלכתי לראות (הרבה יותר מידי...) היו עם קילומטרז' מאוד גבוה ולא במצב מזהיר.

יהיה לך יותר קל למצוא פריוס שמורה בגלל אופי/סוג הלקוחות שלרוב נוהגים ברכב הזה.

גם לנסיעות מחוץ לעיר עדיף רכב קצת יותר מרווח וגדול. בכל זאת 100 ק"מ ביום..

אצלי הפריוס (2010) עושה 1 ל-22 על בסיס קבוע עם מזגן בלי הפסקה. לא משנה לי בעיר או מחוץ לעיר. 1 ל-22 :arrow:

תראה לי עוד משפחתית אוטומטית גדולה ומרווחת בתקציב הזה עם צריכה כזו.

דיזל, בעיר, יצרוך הרבה יותר. הפריוס שומרת על צריכה קבועה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תודה רבה אנשים.

ראיתי גם את הרכבים סוזוקי אלטו, מיצובישי ספייס סטאר וקיה פיקאנטו.

למרות שסוזוקי זולה יותר, הנפח מנוע שלה קטן יותר ולא חושב שהיא תתאים לנסיעות בינעירוניות.

מה לגבי פיקאנטו והספייס סטאר?

תלוי מה הצרכים שלך. אם אתה באמת מחפש רכב מיני, יש לך נסיעות יחסית קצרות אז אני בעד קיה פיקנטו. היא הרבה יותר מרווחת מהסטאר והגיר רגיל נוח יותר לנהיגה.

תעשה סקר שוק קצר ושים לב איזה רכב אתה רואה יותר על הכביש, זה נראה לי אומר הרבה, לא?

• תוכן חדש...