Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ברשותי למעלה מחצי שנה וכבר בהתחלה שמתי לב שמדי פעם בעיקר בפקקים במהירות נמוכה,הגיר בועט בעת תאוצה

התופעה מתרחשת מדי מס' ימים ,פעם-פעמיים ביום. בטיפול האחרון שהתבצע במוסך מורשה של יונדאי ביקשתי שיבדקו את התופעה, אך כמובן שלא מצאו שום תקלה בנסיעת מבחן (כאמור התופעה אינה מתרחשת באופן קבוע אלא מדי פעם)

במחשב הרכב לא מופיעה שום תקלה. צבע השמן תקין ומבחינתם הכל בסדר...

האם מישהו נתקל בתופעה הזאת ויכול לעזור לי?

האחריות על הרכב מחב' הליסינג מסתיימת בעוד 3 א' ק"מ ואני מפחד שלאחר מכן תתגלה בעיה חמורה יותר אך אהיה ללא אחריות

תודה מראש

9

פורסם

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481277

עד 2009 אם הרכב עבר 45,000 ק"מ או 3 שנים היתה חובה להחליף את השמן ולאחר מכן כל שנתיים.

הבנתי מחבר הפורום,MIKE808,שב-2010 עשו שינוי והחברה הודיעה,שאין צורך להחליף את השמן.

אבל,לפחות לדעתי זו טעות-שמן מתחמצן,מאבד מתכונתיו ואם הרכב כבר הגיע לאיזור ה-60,000 לא הייתי מחכה ומחליף מיידית את השמן למקורי/תואם למקורי בתקן SP-3 (סינתטי בלבד) ועל הדרך עושה ניקוי לבורג הריקון המגנטי של אגן הממסרה.

אם אתה מעוניין להחליף את כל השמן וגר באיזור המרכז,ניתן לגשת למוסך זיסו,המצוייד במכשור מתאים לדיאליזה לגיר (מכשיר שמרוקן מצד אחד את כל השמן הישן עם מכונה) ומכניס שמן חדש מצד שני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בד"F קפיצות\ניוטרלים בהתחלת נסיעה לא נגרמים בגלל שמן מעט ישן.

הבעיה היא שקשה לאבחן תקלות שמופיעות בתדירות נמוכה מאוד.

תנסה לאבחן מתי מופיעה התקלה וכך תוכל לשחזר אותה לבוחן, ובכל אופן תדאג שיהיה בידך אישור על כניסה למוסך בגין התקלה המפורטת, על מנת שאם בזמן קרוב יחסית לתום האחריות הבעיה תתפתח, תוכל לטעון שהבעיה החלה עוד בתקופת האחריות ולא טופלה.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לא.

לI30 יש גיר פלנטרי 4 הילוכים בהתחלה, אחר כך עבר ל6 הילוכים, ה7 הילוכים הגיע החל מ2015

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...