Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי כבר בכמה נושאים כאן בפורום שהלכו וקנו פלסטי דיפ לצורך פרויקטים מסוימים שחפצו לבצע על רכבים הפרטי.

כל אחד ששאלתי קנה מאוטוסטור או חנות דומה ואני מזכיר אנחנו מדברים על 100-120 ש''ח לתרסיס אחד!.

בדקתי את הנושא בE-BAY ואתרים דומים, פחית אחת לא עולה יותר מ45-50 שקל ועוד אולי 20-30 שקל משלוח, אפילו מצאתי עסקת חבילה של 6 תרסיסים מאותו הצבע בכ-230 ש''ח ועוד 40 ש''ח משלוח.

האם יש מניעה מסוימת שאני לא יודע עליה בלהזמין את הצבע מE-BAY למשל? אני מעוניין לבצע פרויקט די גדול על הרכב שכולל בין השאר שימוש בפלסטי דיפ ולדעתי זה יקזז בעלויות להזמין מחו''ל כאשר באוטוסטור המחיר הוא מחיר שחיטה לדעתי.

אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בנושא.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא יגיע למצב של להיתפס במכס, כי אף מוכר לא יסכים לשלוח לך את זה, בידיעה כמובן שהחבילה לא תעלה על המטוס.

הפתרון היחיד הוא לשלוח את זה במשלוח ימי, באונייה. אם תמצא מוכר שמסכים, תעדכן.

פורסם
זה לא יגיע למצב של להיתפס במכס, כי אף מוכר לא יסכים לשלוח לך את זה, בידיעה כמובן שהחבילה לא תעלה על המטוס.

הפתרון היחיד הוא לשלוח את זה במשלוח ימי, באונייה. אם תמצא מוכר שמסכים, תעדכן.

כמו שהבחור אמר מעליי הפתרון הוא משלוח ימי, רק הבעיה היא שלמשלוח לוקח מינימום 45 יום להגיע.

חברות כמו http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/Shopping נותנות את השירותים הימיים.

נראה לי בעלות של 20$ ל-2 ק"ג אם אני זוכר נכון.

ברר מולם.

אין צורך בחתימה....

פורסם

גם אני אשמח ללינק.

בידיוק היום עמדתי לקנות ארבע פחיות באוטוסטור, וברגע האחרון החלטתי לתעדף את הכסף (הרב יש לומר), למשהו אחר שקשור לרכב.

"יאללה בירי".

פורסם
אני הזמנתי לפני כמה חודשים כמה בקבוקים מEBAY גרמניה של פלסטידיפ,לא הייתה בעיה.

בקבוקים לדעתי הוא התכוון לפחיות כמו פחיות של צבע.

לא פחית ריסוס.

למרות שמחיפוש קצר ב-EBAY ישנם איזה שניים שלוש ספקים שמוכרים אך העלות כבר גבוהה כולל המשלוח. כ-105 שקלים.

יוצא דומה למחיר בארץ.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אני ינסה לאתר המוכר כי זה היה די מזמן,הוא היה בEBAY גרמניה,זה אני זוכר.

כמובן שמדובר במיכלי ספריי.

גש ל MYEBAY שלך ותראה את העסקה. אנא שלח לינק למוכר מאחר ויש פה דרישה די גבוהה למוצר :lol:

פורסם
גש ל MYEBAY שלך ותראה את העסקה. אנא שלח לינק למוכר מאחר ויש פה דרישה די גבוהה למוצר :lol:

יש לי מאז מאות עסקאות,לא כל כך פשוט,אני ינסה.

• תוכן חדש...