Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היבואן הוא לא אוטוסטור. http://www.plastidip.co.il

יש שם גם רשימה של עוד חנויות שמוכרות את המוצר.

אולי בחנות אחרת המחיר יותר זול, למרות שלא נראה לי

תעדכנו בבקשה אם יש דרך לקנות בזול יותר..

גם אני צריך 2-3 פחיות אבל נמנע מלקנות בגלל המחיר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

סליחה על הבורות הלא קשורה.

מהו פלסטידיפ במשפט או שניים?

פורסם

ציפוי גומי סינטטי גמיש, שמגיע בשלל צבעי הקשת.

מגיע במיכל ספריי (למשתמש ביתי) או בגלונים לדילול וריסוס עם אקדח (לשוק מקצועי).

"יאללה בירי".

פורסם

מיועד לעבודות כמו ..?

סליחה על המשפט הנוסף שאתה נאלץ לתת (;

פורסם

מוחל. :-D

ציפוי משטחים שונים, כלי עבודה, חיווט, אפשר לצפות עם המוצר הזה כמעט כל דבר.

(אפילו את המגן של האייפון של חברה שלי ציפיתי עם פלסטידיפ).

קלות היישום היחסית והעובדה שניתן לקלף את הציפוי בכל עת בלי ליצור נזק כלשהו, זה מה הופך את הפלסטידיפ ללהיט אצל חובבי רכב.

"יאללה בירי".

פורסם

בקיצור, לצבוע את הגא'נטים של הרכב בשחור מט, אפשר גם עוד חלקים ברכב... התוצאה? תלוי באיך עבדת היא קרוב למעולה וכאילו החלק נראה ככה במקור.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין מילה אחרת לתאר בה את היבואן חוץ מאשר "חזירות".

ניתן למצוא תרסיסים באיביי ב-35 ש"ח ליחידה ומשלוח של עוד כ-60. אם נעזוב את המשלוח מדובר על 35 ש"ח לפחית!! אצל מוכר אחר (כזה שלא שולח לארץ), מדובר על 4 פחיות ב-190 ש"ח. לא יאומן. אני כבר מעדיף לשלם את אותו המחיר שזה יעלה לי בארץ, מאשר ששקל אחד ילך ליבואן.

פורסם
אין מילה אחרת לתאר בה את היבואן חוץ מאשר "חזירות".

ניתן למצוא תרסיסים באיביי ב-35 ש"ח ליחידה ומשלוח של עוד כ-60. אם נעזוב את המשלוח מדובר על 35 ש"ח לפחית!! אצל מוכר אחר (כזה שלא שולח לארץ), מדובר על 4 פחיות ב-190 ש"ח. לא יאומן. אני כבר מעדיף לשלם את אותו המחיר שזה יעלה לי בארץ, מאשר ששקל אחד ילך ליבואן.

המוצר יחסית די וותיק בארץ. אני זוכר בתקופת היאמהה טימקס שלי ציפיתי חלקים שלו בפלסטידיפ שהפלסטידיפ עוד עלה באיזור ה-85 שקלים.

היום הוא עולה 115 ש"ח באוטוסטור.

המוצר היה די ידוע בעולם האופנועים, ולאחר מכן עבר לענף הרכב.

אין צורך בחתימה....

פורסם
המוצר יחסית די וותיק בארץ. אני זוכר בתקופת היאמהה טימקס שלי ציפיתי חלקים שלו בפלסטידיפ שהפלסטידיפ עוד עלה באיזור ה-85 שקלים.

היום הוא עולה 115 ש"ח באוטוסטור.

המוצר היה די ידוע בעולם האופנועים, ולאחר מכן עבר לענף הרכב.

גם 85 זה פי 3 מהמחיר באיביי. אין שום סיבה שהמחיר לא יכול להיות 60-70 ש"ח לפחית. במיוחד שעם פחית אחת אתה במקרה הטוב תצבע גלגל אחד. חזירות כבר אמרתי?

פורסם

חזירות ואין מילה אחרת, כבר מזמן הפסקתי להאמין בכל ישראל אחים... אולי כל ישראל חזירים! (מלבד חברי הפורום הנכבדים, אנחנו קדושים :twisted: ).

אני חושב שמחיר סביר עם רווח נאה ליבואן הוא 60 ש''ח ולא אגורה שחוקה יותר.

אני מוכן להזמין 6 תרסיסים במחיר שלא יעלה על 60-70 ש''ח לפחית, מישהו רוצה למצוא טלפון של היבואן שננסה לארגן קנייה קבוצתית?.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כמו שכבר רשמתי, לפני כמה ימים רציתי לקנות ארבע פחיות צבע שהוזמנו מבעוד מועד, וחשבתי לקנות בנוסף metalizer.

שניה לפני שיצאתי לכיוון הבנתי שאני פשוט הולך לעשות טעות, כמה שזה פשוט לא משתלם לי בשיט.

115X5 = 575. שקלים , חדשים.

את הבקבוק הראשון שלי של הפלסטידיפ רכשתי לפני שנה וחצי בערך במחיר שלא עלה על 90 ש"ח.

נכון להיום, במחירים האלה של הארץ אני מעדיף ללכת לבעלי מקצוע שמתמחים בפלסטידיפ, לשלם להם בסביבות ה-500 שקל, לבחור כל צבע/גוון שעולה על רוחי (אני לא מוגבל אך ורק לצבעים שיש בספרי, הם מייצרים צבעים בעזרת ערבוב של גלונים , וצובעים עם פיסטולט), לתת להם לשבור את הראש עם נקיון והכנה הולמת של הג'אנט, ותוך שעתיים יש לי חישוקים מצופים ואחריות נגד קילופים.

בפורום vagit התאגדו לפני איזה חצי שנה לא מעט חברים והגיעו למקום בקבוצות, הוציאו הנחה מאוד מאוד יפה.

עד עכשיו מתחרט שלא נכנסתי להנחה הקבוצתית.

אם יש מישהו שמעוניין, אפשר להרים פה משהו.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...