Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוהג בניסאן אלמרה 2003, אוטו מצויי, ללא ספק הבעיה שהוא קצת משעמם אותי ( לא יודע אם משעמם זאת המילה הנכונה פשוט הוא רכב להגיע מנקודה א. ל-ב.) בכל מקרה אחרי שחסכתי קצת החלטתי להחליף את הניסאן שלי.

בפבואר הקרוב אני מתחיל ללמוד המכללה במרחק של 40 קילומטר מהבית ואצטרף להגיע אליה 3 פעמים בשבוע ( אולי טיפה פחות היות ואנחנו 2 שבאים עם רכב מפה אז סביר להניח שנתחלק )

בהתחלה חשבתי להחליף לרכב חסכוני יותר ( היות והניסאן לא בדיוק חסכונית, 1-10) מצד שני בא לי רכב מתנהג שגם נראה טוב ( ואני מוכן לספוג צריכה של 1-10) היות ותמיד אהבתי רכבים.

ההתלבטות כרגע היא בין טויוטה יאריס TS לבין מאזדה ספיריט, מבחינת אמינות ועלויות אחזקה, מה עדיף?

מבחינת ביצועים? אחיזת כביש?

התקציב עומד על עד 45 אלף שקל

פורסם

אולי תמצא טרמפיסטים קבועים בהשתתפות בדלק, וככה לא תצטרך להחליף, לפחות לא בגלל צריכת הדלק.

אני בשיקול דומה הלכתי על מגאן דיזל, בתקציב הרבה יותר נמוך, ואני מאוד מרוצה.

פורסם

סטודנט, יאריס TS זה כיוון מצויין, קטנה זריזה וחסכונית. מאזדה 3 גדולה מדי ותהיה יקרה יותר לאחזקה, בעיקר בסעיף הדלק.

מאזדה 2 למשל תתאים יותר מה-3, היא זריזה ויש לה התנהגות כביש לא רעה בכלל, צריכת הדלק לא מצטיינת אבל להערכתי עדיין תהיה יותר טובה מ-10 ק"מ לליטר.

פורסם
סטודנט, יאריס TS זה כיוון מצויין, קטנה זריזה וחסכונית. מאזדה 3 גדולה מדי ותהיה יקרה יותר לאחזקה, בעיקר בסעיף הדלק.

מאזדה 2 למשל תתאים יותר מה-3, היא זריזה ויש לה התנהגות כביש לא רעה בכלל, צריכת הדלק לא מצטיינת אבל להערכתי עדיין תהיה יותר טובה מ-10 ק"מ לליטר.

יש עוד אופציות מעניינות בתקציב הזה?

מאזדה 2 לא עושה לי וואו, וזה מבאס לקנות רכב שלא עושה לך וואו

פורסם

אם אתה חובב מוטוריקה כמו שאתה טוען, אתה אמור לדעת שמיני זה אחד הרכבים היותר מתגמלים מבחינת ניהוג והתנהגות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קליאו B-SPORT, עם יישור קו, ועוד תישאר עם עודף.

צריכת דלק לא פחות טובה, קפיצה בכמה רמות בפן המוטורי.

מתחדשת*

פורסם
קליאו B-SPORT, עם יישור קו, ועוד תישאר עם עודף.

צריכת דלק לא פחות טובה, קפיצה בכמה רמות בפן המוטורי.

+1

אני חייב לציין שהצריכת דלק פחות טובה (אני עושה בערך 1 ל8), של דלק 98,

אבל אם העודף שיישאר זה אמור לכסות על העוד כמה מאות שקלים בשנה.

בכל מקרה זו נשמעת לי העסקת חבילה הטובה ביותר כאן.

פורסם
206 מנוע 1.6 גיר ידני, שנתון 08 נכנס בכיף בתקציב וגם אתה מקבל אוטו כיפי.

+1

(תווים לכיף)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היאריס T ספורט כנראה בהחלט מכונית טובה, אבל יש לה חיסרון אחד, והוא מכונית צרפתיה דיי מוצלחת בשם 206 XS, שנותנת חויה דומה (עם תבלון מעט שונה כמובן) בהרבה פחות כסף!

• תוכן חדש...