Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אני ומה שמי? אמרוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי לא מזמן על טנדר של פולקסווגן שאמור להגיע לארץ, אבל לא יצא לי לראות אותו בכבישי ישראל.

אתמול בדרך לעבודה ראיתי גרר שמוביל רכבים חדשים, את האמת אם לא היה סמל של פולקסווגן בחיים לא הייתי מבדיל בינה לבין הדי מקס.

למישהו יצא לנסוע על הדבר הזה?

הבנתי שהוא מגיע עם מנוע קטן יחסית , הרכב מרגיש חזק?

בקטגוריה שלה היא מתומחרת במחיר גבוה יחסית....

p.jpg

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ראיתי כבר כמה על הכביש ואחד בבסיס שלי עם מספר רישוי 53-053-53 לפני חודש.

דיזל עם 2 טורבו ו180 כ"ס 42 קג"מ זה יותר ממספיק (נראה לי הוא החזק בקטגוריה)

חוץ מיזה יש לו את הגיר ZF8 החדש אם אני לא טועה שמעביר תכח היטב

פורסם

איחר את הרכבת.

לאחר שהטנדרים כפולי התא איבדו את ההכרה (במס), הם הפכו למיותרים לחלוטין, ואין שום צידוק לרכישתם.

אלא אם מישהו נהנה לשלם 300K על מנת להטלטל בטנדר, על כל מגרעותיו הטבועות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טנדר מעולה אבל יקר לארץ. אין קשר בינו לדימקס שרק יכול לחלום על רמת איבזור כמו של האמרוק. נהגתי עליו לא מעט בחו"ל, יש לו את כל המעלות הטובות בכביש ובשטח אבל כאמור מתומחר יקר. מתאים לקבלן או חקלאי שיש להם כסף ורוצים טנדר פיקאפ מפואר גם לעבודה ושטח עם התנהגות כביש טובה.

פורסם

לנען האמת, יש לא מעט קבלנים שעוברים לג'יפים או לסופר דיוטים האמריקאים, אן בגלל הטבות המס או בגלל נוחות ופוזה. מי שרוצה ניידות גובהה משל הסופר דיוטי, פרקטיקה גבוהה משל לנד קרוזר וצריכה שאמורה להיות עדיפה על שניהם, ימצא באמארוק פתרון מאוד טוב לדעתי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

המיסוי מהווה את הסיבה העיקרית להצטמקות שוק הטנדרים הבינוניים.

הטנדרים האמריקאיים נהנים ממיסי קנייה נמוכים מאחר והם נחשבים למשאית קלה ושווי שימוש 0.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המיסוי מהווה את הסיבה העיקרית להצטמקות שוק הטנדרים הבינוניים.

הטנדרים האמריקאיים נהנים ממיסי קנייה נמוכים מאחר והם נחשבים למשאית קלה ושווי שימוש 0.

כן אבל גם למשאית קלה יש צורך ברישיון גבוה יותר מ-B,

כנראה לפלח שוק הזה מנסים להכניס את האמרוק.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...