Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי השבוע גם את הMIKEY, התקנתי את האפליקציה אבל לא ממש מיסתדר איתה, מה שמוגדר ללחיצה אחת זה עובד סבבה, אבל לא הצלחתי להיתרגל כיצד לעשות מס' לחיצות ושזה יעבוד-מרגיש דיי מוזר לילחוץ 3~4 פעמים לפעולות שונות, אולי זה הF1 שלי שלא ממש אוהב את הרעיון :-).

שלי הגיע היום מחר אני יבדוק אותו עם האפליקציה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהתרשמות ראשונית נראה מוצר מעולה

עובד עם לחיצה אחת ו 2 לחיצות סבבה ואת השלישית קשה לו כבר לזהות

הוזמן ב5.7 והגיע אתמול 5.8

2014-08-05 08.39.39.jpg

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

נכון.

אני רכשתי גם את פרסי המקורי וגם את ה"חיקוי" (של שיומי).

האפליקציה של החיקוי לא משהו בלשון המעטה, אבל הוא עובד גם עם האפליקציה של פרסי.

ההבדלים הם שבפרסי הלחיצה טיפה רכה, אבל קשה יותר לשלוף אותו מהטלפון לעומת השני.

והמחזיק של הפרסי הרבה יותר יעיל.

פורסם

אני מתלבט בין 3 סטרימרים, אשמח לעזרה:

אני רוצה לשדר משחקים מהאנדרואיד לטלוויזיה ולעשות סטרימינג של סרטי HD מהמחשב לטלוויזיה.

ההתלבטות:

Measy a2w- האם הוא בכלל מסוגל לשדר את המשחקים במכשיר לטלוויזיה? סטרימינג אני יודע שהוא עושה

MK809 III RK3188

cx919

אשמח לדעת מה ההבדלים בין ה MK ל CX ואם הם כאלה קריטיים.

תודה

Miata ND2

פורסם

חברים הגיעה anker e5 תוך שבוע וחצי, ולמרות שהמוכר אמר שהטעינה לא תעבוד או תעבוד לאט, היא אכן עובדת, לא טעינה איטית ולא שום דבר, מטעין ממש מהר.

אז אם יש אנשי lg g2 שהתלבטו אם יעבוד או לא, אז אין מה להתלבט, אחרי הרבה נסיונות כושלים עם power bank, סוף סוף מכשיר איכותי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגיע הMIKEY של שיומי,

עם איזה תוכנה אתם מפעילים אותו?

אם אני עושה חיפוש בגוגל פליי עבור מייקי + שיומי אני לא מוצא שום דבר שקשור...

פורסם (נערך)

יש בפורום של MIUI.

http://xiaomi.eu/community/threads/mikey-app-1-7-1.24220/

צעצוע חמוד שאני ממליץ שיהיה בכל בית- CHARGE DOCTORE:

תופתעו לגלות עד כמה כבל הטעינה של המכשיר משפיע על זמן הטעינה- בדקתי כמה כבלים מיקרוUSB וההבדלים באמפר היו עד 100%!.

ניסיתי להטעין את הסוללה של שיומי שיכולה להיטען ב2A בעזרת מטען איכותי תוך שימוש בכל מיני כבלים שיש בבית מכל מיני מכשירים, החל מכבל קטן וזול שמגיע עם צעצועים בשתי דולר שהעביר רק 0.9A , כבל של טאבלט שניראה עבה והעביר 1.6A ועד לכבל הקצר של הסוללה עצמה שהעבירה 2A בלי בעיה.

usbvoltagetester2-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הוספתי ל-Watch list באיביי, אני אזמין מתישהו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אפשר לקבל קישור לצעצוע? :wink:

עריכה קטנה:

נמצא.

http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-Doctor-Mobile-Power-Detector-Battery-Tester-Voltage-Current-Meter/251570967031?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D23490%26meid%3D8934297926297039448%26pid%3D100005%26prg%3D10073%26rk%3D4%26rkt%3D6%26sd%3D251567652898&rt=nc

(יש עוד הרבה קישורים ב-Ebay למי שרוצה)

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כן שמתי עין גם על הדגם הקצת יותר מתקדם שמודד גם מתח, המחיר סביבות 20 שקלים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נ.ב- זוכרים את המטען של נילקין? אז בדקתי אותו עם הצעצוע הזה והוא באמת מטען טוב, המתחים מווסתים היטב ל5.0X וולט גם בעומס ואין לו בעיה להוציא עד 2A כל עוד המכשיר הניטען תומך, להבדיל ממטען אחר שגם מוציא עד 2A אבל המתח שלו קופץ לכיוון ב5.25~5.3 וולט.

מגניב הדוקטור הזה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...