Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בפענוח בדיקה סוזוקי SX4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ראשית אם כתבתי במקום לא מתאים מצטערת, קצת קשה להתמצא פה...

שנית- אני בהליך קניה של סוזוקי SX4 2008 ,מחיר יחסית טוב (38 אלף). אבל...הייתי במכון בדיקה (קומפיוטסט) והסבירו שהרכב עבר תאונה ואם מתקנים מה שמצאו אין בעית בטיחות. כמובן שהתיקונים יהיו על חשבון החברה שמוכרת לי.

התוצאות:

מנוע- בלוק מנוע: החלף תומכים

מערכת קירור: חוסר בנוזל קירור

סרן קדמי ומערכת היגוי- מיתלה קדמי: לתקן/לכוון זוויות מתלה= מערכת היגוי: מרווחי יתר, לתקן/לכוון

שלדת מרכב - שלדת רכב,משמעות נמוכה: סימני פגיעה לפנים, סימני פגיעה קורת אורך ימנית

צבע מרכב: סימני תיקון במרכב, שריטות בצבע, מעיכות,= תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: רכב לאחר תאונה, סימני פגיעה לפנים, הוחלפו חלקי מרכב, מכסה מנוע הוחלף, קורת רוחב מוחלפת עם ברגים=פגושים וחלקי ניקל חיצוניים: חלקי פלסטיק פגומים.

בלמים קדמיים: לפרק גלגלים לבדיקה.

שאלתי- האם כדאי לקנות? כמובן לאחר התיקון שלהם. ולגבי הצבע- האם יכולים לתקן צבע , הבנתי שכבר נצבעה פעם אחת כנראה אחרי התאונה. בחברה אומרים שבחלקים שיש פגמים יצבעו. מה דעתך? בתודה. כמובן שמה שתקין לא ציינתי.

פורסם

אני מציע לך לחפש רכב שלא עבר תאונה , שלמראית הבדיקה הייתה די חזקה .

יש הרבה רכבים מהסוג הזה , לפעמים עדיף לשלם מעט יותר ולהתאזר בסבלנות ולבסוף לקנות רכב נקי .

בהצלחה!

פורסם

לפי התיאור של מכון הבדיקה היתה תאונה שלא תוקנה היטב / לגמרי. זה קצת חשוד. אם הם יודעים לתקן כמו שצריך, למה לא תוקן לפני הבדיקה; ואם לא יודעים - למה שתקני מהם.

בקיצור - יש עוד דגים בים.

דני

פורסם

ממתי פגיעה בקורת אורך זה משמעות נמוכה? יש פה משהו שלא מסתדר בבדיקה . כאשר הם דיברו על תיקונים התכוונו לתיקונים מכניים ולא לסימני התאונה. אם זאת הייתה הבדיקה שאני הזמנתי הייתי מבקש הבהרות חגבי הליקויים שמצאו בשלדה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה בטוח שהסוחר שמנסה למכור לך את הרכב לא מקומבן עם מקום הבדיקה ? אתה בחרת אותו בעצמך או שהוא אמר לך שיש מקום ממול וחבל סתם לנסוע רחוק?

בכל מקרה כמו שאמר KOKA קורת אורך זה לא משמעות נמוכה זו פגיעת שלדה לשמה ולא ברור מהבדיקה אם זו נגיעה קטנה בקורה או שיישרו אותה לגמרי.

תנסה לבקש לראות דו"ח שמאי על התאונה ותיקח בחשבון שזו עלולה להיות חתונה קתולית.

• תוכן חדש...