Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני חיפשתי משקפי ריי באן המחיר בארץ (במבצעים) היה מאוד קרוב למחיר הזמנה מחו"ל כולל משלוח. הפער גדל רק בזוגות היקרים יותר (פולוריז/קרבון וכו').

לבסוף חבר שטס לארה"ב הביא לי את המשקפיים וכאן הפער הגיע ל40% הנחה מהמחיר בארץ.

אם תחליט להזמין אל תעשה טעות ותזמין דרך חברת שליחוית או EMS אלא רק בדואר רגיל, יגבו ממך בנוסף מע"מ ואגרות שקר, מצד שני תתפלל שדואר ישראל לא יאבד את החבילה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הניסיון שלי זהה לגמרי לזה של יאיר. את שלי הביא חבר מארה״ב אחרי שרכשתי ברשת ושלחתי אליו.

לא מזמן אבי רצה לרכוש זוג, לאחר מחקר ברשת וסיבוב חנויות רכשתי לו בארץ, המחיר היה זהה למחיר ארה״ב+משלוח. יש פערים גדולים בין החנויות בדגמים שונים, אם אתה יודע דגם שווה לעשות סיבוב בין כמה או סקר טלפוני.

אגב, לאחרונה החלפתי עדשות בשלי, דווקא הזמנה דרך חנות בארץ יצאה יותר זולה ממה שראיתי ברשת, וכללה גם את ההרכבה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני קניתי את הרייבאן שלי מאירוקה. יש להם עד 70 אחוז הנחה לכל הדגמים אם יודעים לבקש. (כן. בדיוק כך)

קניתי את הAVIATOR עם פולורייזר וציפוי נגד סנוור ב 570 שקל.

באיבי כולל משלוח זה באיזור ה 500

• תוכן חדש...