Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה וייעוץ לגבי קניית רכב, הרכב עבר בדיקה במכון קומפיוטסט, להלן תוצאות הבדיקה.

מערכת שמן - משקעים, בוצה, לכלוך. החלף שמן ובדיקה חוזרת, בדוק תצרוכת שמן בנסיעה

מערכת קירור - מנוע, חגורות/רצועות להחליף, רדיאטור חימום תא נוסעים מנותק, לתיקון, צינורות יבשים, קורוזיה וסימני נזילות מהצינורות.

מערכת דלק - תקין

הצתה - תקין

פליטה - תקין

סרן קידמי - מערכת היגוי, לתקן/לכוון זווית מתלה קידמי, מרווחי יתר. מערכת היגוי, נקישות יתר לתקן/לכוון.

בולמי זעועים - בולם אחורי ימני פגום.

שלדה - תקין

מרכב - סימני תיקון וצבע בגג, תיקוני מרכב, נזק תיקון החלפת פגושים/תומכים, חלקי פלסטיק פגומים, שריטות צבע מרכב + פגמים מעיכות הוחלפו חלקי מרכב , סף עליון ימין ושמאל תוקן, סימני פגיעה עמודים שמאל.

תמיגים - החלף צמיגים רעש צמיגים מיסבים

פנסים קדמיים דהויים, נורת כרית אוויר דולקת

רטיבות מצמד, הפרדה לקויה- לתקן/לכוון

גל הנע/ציריות: החלף גומיות מגן לציריות

רכב היה בבעלות השכרה כיד ראשונה

יד שנייה בעלות פרטית.

שנת 2007, קילומטראז׳116,000.

ניתן להוסיף שהמנוע תקין לחלוטין ונותן כוחות סוס לפי הוראות היצרן

בתודה, אייל.

פורסם

באמת רכב מוזנח,יכולה להיות פה השקעה גדולה,למשל נורית כרית אוויר,אני רק מקווה שאחרי התאונה טיפלו בכרית אוויר אחרת הוצאה של כמה אלפים במקרה ויש בעיה עם המערכת,צמיגים זה עוד כמה מאות,בולם כמה מאות,רדיאטור חימום פנימי זה סיפור,צריך לפרק דש בורד והחלק לא זול.... קיצר תעשה טובה ותחפש רכב אחר,רכב מאוד מאוד מוזנח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי עובר לרכב הבא ולו בגלל נורית כרית אוויר. זו מערכת מאוד מסובכת לתיקון. לא הייתי מסתכן.

יש מספיק רכבים, עם נתונים הרבה יותר טובים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דווקא נורית כרית אויר - יכול להיות רק בעייה של מגעים / קונקטור (ויכול להיות גם מחשב...:-( ).

לא אהבתי אל הלכלוך המשקעים והבוצה בשמן המנוע. אני יכול רק לשער שאולי חוסר בשמן הבליט את זה (ואם זה נכון - אז זילזלו בטיפולים הכוללים שמנים מתאימים ופילטרים).

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב עבר תאונה בגג(פגיעה בעמודים). זאת תאונה עם משמעות חמורה יש יגידו שאסי ,יש יגידו יותר גרוע משאסי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מה שניסו לרמוז לך בעדינות זה שתוותר על הרכב כי הוא לא שווה קנייה.

הרכב עבר לפחות תאונה אחת קשה ולא ברור איך בדיוק מכון הבדיקה אמר שהשילדה תקינה/נקייה.

או שמישהו שם שיכור או שזו קומבינה עם ריח מאוד חריף של סירחון.

כל זאת בלי לדבר על זה שמבחינה מכנית הרכב מעט מוזנח.

בקיצור-סכנה בטיחותית,תתרחק וחפש אחד אחר ושמור יותר

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אישית הייתי עובר הלאה. כמות הריג'קטים לא מתאימה לכמות הק"מ. ייתכן ושיחקו איתו בעבר.

לדעתי עדיף לקנות רכב מטופל עם 140-150 אלף ק"מ אמיתיים מאשר משהו מוזנח עם 120 אלף ק"מ.

• תוכן חדש...