Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו יודע מה דגם הפלאגים המקורים של קורולה 2008?

אני יודע שהחברה היא דנסו

אני צריך רק את הדגם של הפלאג

תודה מראש.

פורסם

ממש לא הגיוני. מדובר במוסך יבואן?

אפשר לרכוש רביעיית פלאגים ב60$ ולהביא אותם למוסך לא מורשה יבואן שיסכים לקחת רק על העבודה (ולא חסרים כאלה).

פורסם
ממש לא הגיוני. מדובר במוסך יבואן?

אפשר לרכוש רביעיית פלאגים ב60$ ולהביא אותם למוסך לא מורשה יבואן שיסכים לקחת רק על העבודה (ולא חסרים כאלה).

במקרה הזה זה היה מוסך מורשה טויוטה

אבל גם המוסכניק השכונתי והקבוע שלי הציע לי את אותו המחיר

פורסם

זה גם מה שאני עושה, רק שאצלי הגנבים רצו לפני שנה 650 ל4 פלאגים.

הזמנתי מאיביי ונתתי להם להרכיב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בנוגע לקורולה 2008

אשמח גם לדעת מקטים מדוייקים לפילטר שמן ופילטר מזגן מקוריים..

כמו כן חפרתי קצת בפורום והבנתי שבקשר לשמן מנוע לקורולה יש הרבה תגובות מעורבות.. לגבי צמיגות ומינרלי או סינטטי

אשמח לדעת מבעל ניסיון באיזה שמן מומלץ להשתמש.. אני והמוסך מורשה רוצים להיפרד.. וגם מהשמן הדיי זול של סונול 10-30 שיש להם.

כנ"ל לגבי שמן גיר רציתי לדעת בגיר הרובוטי באיזה שמן גיר משתמשים בחברה ובאיזה שמן מבחוץ ניתן להשתמש

תודה לעונים.

פורסם
בנוגע לקורולה 2008

כמו כן חפרתי קצת בפורום והבנתי שבקשר לשמן מנוע לקורולה יש הרבה תגובות מעורבות.. לגבי צמיגות ומינרלי או סינטטי

אשמח לדעת מבעל ניסיון באיזה שמן מומלץ להשתמש.. אני והמוסך מורשה רוצים להיפרד.. וגם מהשמן הדיי זול של סונול 10-30 שיש להם.

כנ"ל לגבי שמן גיר רציתי לדעת בגיר הרובוטי באיזה שמן גיר משתמשים בחברה ובאיזה שמן מבחוץ ניתן להשתמש

תודה לעונים.

אתה יכול לבדוק הכל באתר הזה:

רק מכניסים את מספר ה-VIN או את מספר השלדה

שם תמצא את כל המק״טים

http://www.toyodiy.com/parts/q.html

פורסם
בנוגע לקורולה 2008

בשביל מה יש לך את הטלפון שלי? :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי הגיר הרובוטי-מומלץ אך ורק שמן מקורי של טויוטה (יקר מאוד, ד"א) genuine gear oil LV API-4 75W.

את ההחלפה אני חושב שדווקא כדאי לעשות במורשה יבואן-החלפה של שמן גיר מומלצת כל שנתיים. אני ממליץ גם על איפוס קלאץ' על הדרך.

לגבי שמן מנוע לקורולה-ממליץ על סינטטי מלא של כל יצרן בעל שם, צמיגות 5W30. אם יש לך כיסים עמוקים, RP מומלץ בחום. גם valvoline. אם אתה נוסע הרבה-החלפה כל חצי שנה.

פורסם
לגבי הגיר הרובוטי-מומלץ אך ורק שמן מקורי של טויוטה (יקר מאוד, ד"א) genuine gear oil LV API-4 75W.

את ההחלפה אני חושב שדווקא כדאי לעשות במורשה יבואן-החלפה של שמן גיר מומלצת כל שנתיים. אני ממליץ גם על איפוס קלאץ' על הדרך.

לגבי שמן מנוע לקורולה-ממליץ על סינטטי מלא של כל יצרן בעל שם, צמיגות 5W30. אם יש לך כיסים עמוקים, RP מומלץ בחום. גם valvoline. אם אתה נוסע הרבה-החלפה כל חצי שנה.

החלפת שמן גיר בכל שנתיים!!

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

• תוכן חדש...