Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ינס של חברת wrangler

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש מתנה לחבר קרוב זוג מכנסי ג'ינס כאלה, מתוך אתר אמאזון. המחירים הם קצת יותר מ- 20 דולר והכל טוב ויפה עד שהתחלתי לקרוא חוות דעת על הג'ינס: חלק כמובן מהלל את המכנס, תוצרת אמריקאית (אתם יודעים כמה האמריקאים עם חולשה לתוצרת עצמית, ובצדק), נוח ועמיד, ואילו חלק אחר מאוכזב בעיקר משתי בעיות: הג'ינס מתכווץ בכביסה ללא בושה, ולפעמים מגיע ללא לולאות לחגורה (בקרת איכות?).

אשמח לשמוע דעתכם, ניסיונכם וכו' גם אם רכשתם באתר אחר.

תודה.

פורסם

אין לי ממה לשבח את הגינס, היו לי אולי חמשה-שה ואני לא זוכר מהם כלום

כלומר אחד מאלו היה קיים: לא נח, גזרה מוזרה, התכווץ מידי בכביסה, דהה הצבע, עפו כפתורים

וכל זה לאחר לבישה אחת-שתיים.

אם אתה רוצה שחברך ממש יוקיר אותך אז תקנו לו של ריפליי 8)

אם אתה רוצה משהו טוב, יפה, מודרני במחיר עממי יש את ארמני אקסצנג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעולם לא הבנתי מה מחזיקים מהג'ינס הזה. מחירו בארץ הוא יקר יחסית ומשדר יוקרתיות. מחירו בארה"ב לא יוצא מן הרגיל לעומת שאר הג'ינסים ברמתו.

בגדול, לא הייתי לובש את הג'ינס הזה. לא ליציאה לאירועים וכאלה. הגיזרה שלו לא משהו. כאשר מסתכלים מאחורה רואים את המכנסיים נופלות ואילו הרגליים רחבות יותר ממה שהן. מה שכן, לעומתו הליוויס ה 505 הוא בעל גיזרה יפה יותר ואילו ה 501 יושב בול על הגוף.

עוד דבר שאתה צריך לקחת בחשבון הוא, הג'ינסים בארה"ב מיוצרים מבד עבה יותר לעומת הארץ. קח ליווס 501 של הארץ ושל ארה"ב ותראה שעובי הבדים הוא שונה. לבישה של ג'ינס אמריקאי בארץ בימי הקיץ פשוט תבשל לך את כל אזור המפשעה.

חשבתי בזמנו להזמין כמה ליוויסים לארץ אבל במשביר ועוד כמה חנויות היה מבצע על מכנסיים וליוויס נמכר באזור ה 250 שקלים בארץ. תעשה סבב בחנויות בכדי לבדוק כמה ג'ינס אולי היום. לפעמים זה פשוט לא כלכלי להזמין מחו"ל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה עבור ההתייחסות.

20 דולר הם עדיין 20 דולר, בכל זאת. זה בערך 100 ש"ח (ואולי יותר?) כולל המשלוח.

הרבה מדי כסף בשבילי, בכדי לסכן סתם.

מה שהוא בעצם הביע באוזניי, הם געגועים לג'ינסים העבים אבל הרכים של פעם, אלה העמידים, לא מתקלקלים ותמיד נוחים ללבישה.

אני ראיתי במיקרה פרסומת לרנגלר, אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. (הוא מבוגר ממני ולא בקיא להזמין ברשת ואני מוכן בשמחה לעשות זאת עבורו).

הג'ינס צ.ל. מבד עבה, רך ונוח ללבישה וכמובן במחיר שפוי. המותג עצמו לא ממש מענין אותו.

פורסם

זה יותר מ 20 דולר, איפה עלות המשלוח? משלוח של ג'ינס יעלה לך לא פחות מ 20 דולר, מה גם שמדובר במשקל כבד. ג'ינס אמריקאי שוקל מעל 1 קילוגרם.

הרנגלר האמריקאי עשוי מבד טוב. כמו שאמרתי, הגיזרה שלו לא משהו. אני אישית נמנע מהג'ינסים היקרים כמו דיזל וחבורתו. ליוויס מספיק יוקרתי עבורי וגם עשוי מבד טוב ועבה.

כמו שאמרתי, קח בחשבון שכזה ג'ינס עבה יהיה סיוט בלתי נסבל בימי הקיץ.

עוד דבר ירחמיאל, ליוויס הבינה שמכירת ג'ינסים במחיר של 40 דולר ומעלה יגרום לה לאבד קונים פוטנציאלים. לכן היא מייצרת גינסים מטעמה שנקראים "שטראוס" והם גם נמכרים באזור ה 20 דולר פלוס מינוס. הגיזרה והדרך שהם יושבים על הגוף היא יותר שפוייה אבל אל תצפה לאותו חוזק בד כמו הליוויסים שעולים 40 ומעלה. מסתבר שכסף לעולם לא משקר.מה שזול יתברר כזול בהמשך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
זה יותר מ 20 דולר, איפה עלות המשלוח? משלוח של ג'ינס יעלה לך לא פחות מ 20 דולר, מה גם שמדובר במשקל כבד. ג'ינס אמריקאי שוקל מעל 1 קילוגרם.

הרנגלר האמריקאי עשוי מבד טוב. כמו שאמרתי, הגיזרה שלו לא משהו. אני אישית נמנע מהג'ינסים היקרים כמו דיזל וחבורתו. ליוויס מספיק יוקרתי עבורי וגם עשוי מבד טוב ועבה.

כמו שאמרתי, קל בחשבון שכזה ג'ינס עבה יהיה סיוט בלתי נסבל בימי הקיץ.

עוד דבר ירחמיאל, ליוויס הבינה שמכירת ג'ינסים במחיר של 40 דולר ומעלה יגרום לה לאבד קונים פוטנציאלים. לכן היא מייצרת גינסים מטעמה שנקראים "שטראוס" והם גם נמכרים באזור ה 20 דולר פלוס מינוס. הגיזרה והדרך שהם יושבים על הגוף היא יותר שפוייה אבל אל תצפה לאותו חוזק בד כמו הליוויסים שעולים 40 ומעלה. מסתבר שכסף לעולם לא משקר.מה שזול יתברר כזול בהמשך.

20 דולר משלוח?!?!? WTF? כל הזמנה שעשיתי בשנים האחרונות לא הייתה יותר מ15 דולר לג'ינס הראשון ועוד 8-10 לכל ג'ינס נוסף. הייתי בטוח שאתה הוזה, בדקתי ואשכרה הכי זול 20$...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בגלל זה, זה טוב שיש לך משפחה או מישהו שגר שם. יש לדואר האמריקאי קופסת פלאט רייט בכל מיני גדלים ומחירים. אתה יכול לדחוס כמה שאתה רוצה לתוך הקופסה כמעט ללא הגבלה של משקל והמחיר הוא אותו הדבר. כל עוד הקופסה נסגרת היטב אתה בסדר.

פורסם

אני לא יכול לחוות דעה על רנגלר ממקור ראשון כי היה לי רק זוג אחד בגיל 12 בערך, אבא שלי מצד שני לא מוכן לשמוע על שום ג'ינס אחר כבר כמעט 20 שנה.

כשגרתי בקנדה הייתי בחנות של ליווי'ס ולא הצלחתי למצוא זוג עם גזרה טובה שיושב טוב ובמחיר שפוי. בסוף מצאתי את עצמי קונה שני זוגות מאמריקן איגל, כל אחד ב30 דולר, נראים טוב, יושבים טוב, בד דק יחסית ועברתי איתם את הקיץ הישראלי בלי שום בעיה ואני לובש אותם כמעט כל יום. מבחינתי גם הזוגות הבאים שלי יהיו שלהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היו לי רנגלרים לפני כ-10 שנים, לא היה איתם שום בעיה. מצד שני 10 שנים בטח עשו שינוי בייצור שלהם ואולי הם ירדו ברמה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה לגבי מכנסיים תוצרת Lee ?

כמו כן - היכן במרכז מומלץ לרכוש מכנסי ג'ינס? אני מחפש מבחר יפה וכמובן מחיר טוב.

שוב תודה עבור זמנכם.

מכנסי LEE גם נמכרים במחיר של $20 דולר פלוס מינוס (תלוי בגזרה). גם רנגלר וגם ליי הם ג'ינסים טובים אבל כאשר זה מגיע למכנס שהוא יושב טוב ולא נופל מה שנקרא באנגלית BUGGY אני חושב שמתוך כל המבחר של ג'ינסים זולים, ליוויס עושה את העבודה הכי טוב.

אם אתה מחפש מכנסיים שהם לעבודה נטו אז אין בעיה, לך על ורנגלר וליי. אם אתה מחפש מכנסיים לאירועים כאלה ואחרים לך על הליוויס. ברור שיש מכנסים ברמה יותר גבוהה אבל גם הם עולים יותר כסף.

כמו שאמרתי, במשביר לצרכן בארץ יש בדרך כלל דילים על המכנסיים המדוברים כאן ולפעמים במחיר יותר משתלם מאשר להזמין מחו"ל. מצד שני זה לא אותו עובי בד.

פורסם

יש פה בלבול די גדול.

מה שאתם רואים באמזון ששייך ללי ורנגלר זה הדגמים לשוק האמריקאי, דגמים ישנים ופרמיטיבים (במראה) שנמכרים בזול, ממש זול.

הדגמים שיש בארץ הם דגמים אירופאים(כל מה שנמכר במשביר, בבלו ועוד חנויות) והם בהרבה יותר יקרים(בין 80-120 פאונד ואפילו יותר בלי) הגזרות שונות(כל הוריאציות, סלים, סקיני, סלים סטרייט , יו ניים איט) הג'ינסים במראה גם יותר מעודכנים.

http://eu.lee.com/#products/men?&_suid=1380472022431006818791625834658

יש בגרנד קניון בחיפה חנות שמוכרת מלא ג'יסנים חדשים של רנגלר, המחירים די גבוהים(600) והגיסנים ממש יפים ועדכניים.

• תוכן חדש...