Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי הקטן יש כרגע סוני אריקסון די ישן, סליידר עם כפתורים. אין לי מושג מה הדגם המדויק.

הפלאפון התחיל להשתגע לו. המסך הופך לשחור לפעמים, מאבד קליטה מידי פעם. מאותת שהגיע הזמן להחליף.

הדבר שהכי מטריד אותו כרגע, זה מה יעלה בגורל המידע שיש לו בפלאפון. עם דגש על הודעות ה SMS שלו.

אחי דתי, ומסרב בתוקף להשתמש במסכי מגע. לכן בין האופציות לשדרוג עומדים בעיקר מכשירים של נוקיה.

אני יודע שלנוקיה יש תוכנת גיבוי שיכולה להעביר מידע ממכשיר למכשיר בקלות. והשתמשתי בה לא מעט בחיים.

ואני יודע במעורפל שגם לסוני אריקסון יש תוכנה כזאת, ולא השתמשתי בה מעולם.

האם יש דרך להעביר את אנשי הקשר והודעות הSMS ממכשיר של סוני אריקסון לנוקיה?

אם לא, האם יש דרך להעביר מסוני אחד לסוני אחר את המידע?

אפשרויות נוספות לביצוע השדרוג יתקבלו בברכה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שמעתי על שמירת נגיעה, אבל זה כבר מוגזם...

אם זה מספר מועט של הודעות אתה יכול לשים את ה-SIM במכשיר החדש, לשים SIM אחר במכשיר הישן ולשלוח אותן ב-SMS ממכשיר למכשיר.

לגבי אנשי-קשר, תעביר אותם ל-SIM (צריך להיות איפשהו בהגדרות) והם יופיעו במכשיר החדש עם הכנסת ה-SIM.

פורסם

להעביר אנשי קשר דרך סים זה קל. אבל אם יש יותר ממספר אחד לאותו איש קשר, או שיש שמות ארוכים זה עושה סמטוחה מכל האנשי קשר. אבל ניחא, עם זה עוד נסתדר.

להעביר את הSMSים בצורה מסודרת, וגם לשמור על הסדר המקורי עם תאריכים ושם השולח זה הבעיה האמיתית.

אקסודוס, האמת שאני לא ממש מבין אם זה בגלל דת או סתם עניין עקרוני.

הוא לא מוכן להיראות בישיבה שלו עם מסך מגע.

רמי לוי הודיע שיוציא נקסוס 4 בגרסה כשרה - ללא דפדפן וללא עוד כמה פונקציות. שאלתי את אחי אם היה מוכן להשתמש בפלאפון כזה. הוא ענה "לא" נחרץ.

אם אתה שואל באופן כללי, אז הקשר בין המסכים הגדולים לאיסור, הוא הדברים שאפשר לעשות איתם.

פורסם

כול מעבר ממערכת הפעלה אחת לאחרת גורר איתו מספר בעיות שלחלקן יש פיתרון.

1. כול מערכת הפעלה ממפה את השדות או רשומות של אנשי הקשר בצורה טיפה שונה לכן עלייך לנסות מספר תוכנות או פורמטים עד שתמצא את האחת שמעבירה בצורה חלקה את כול המידע הנמצא באנשי הקשר.

תנסה לייצא/לייבא את אנשי הקשר בפורמטים שונים כגון:

תבנית CSV של גוגל.

תבנית CSV של אווטלוק.

תבנית VCARD.

EXCEL.

VCF.

אני העברתי את כול המידע מהאייפון (כולל תמונות של אנשי קשר) לנקסוס בעזרת אפליקציה שהתקנתי באייפון שהצליחה לייצא בצורה טובה מאוד את כול המידע בפורמט VCF וייבאתי לתוך רשימת אנשי הקשר בגוגל.

פשוט ביצעתי מספר נסיונות וכול פעם מחקתי את כול רשימת אנשי הקשר בגוגל עד אשר מצאתי פיתרון טוב.

2. הודעות SMS ניתן גם להעביר לתוך גוגל בעזרת תוכנה מתאימה אבל ברוב המקרים חותמת הזמן שלפייה המכשיר מסדר מחדש את הודעות ה-SMS יהייה תאריך הייבוא/ייצוא אבל תאריך קבלה/משלוח בתוך ההודעה יהייה תקין.

אני השתמשתי בתוכנה Wondershare MobileTrans שעושה עבודה יחסית טובה בהעברת אנשי הקשר והודעות בין שני מכשירים.

שים לב !

חפש את התוכנה עם קראק אחרת התוכנה החינמית מוגבלת.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

גם אני העברתי אנשי קשר עם תמונות מפלאפון של נוקיה לאנדרואיד.

הייתי צריך לחלץ מתוך קובץ ה NBU שנוקיה המציאה, קבצי VCF של אנשי קשר.

אבל עכשיו זה סוני.

האם התוכנה שציינת היא הגורם היחיד בו צריך להשתמש?

השאלה היא אם אני צריך רק לחבר מכשיר א', להעתיק נתונים, לחבר מכשיר ב' ולפרוק אותם? או שזה אחרת?

ידוע לך האם התוכנה יודעת לדבר בשפות של נוקיה וסוני אריקסון?

אני קצת מקשה בשאלות כי ההחלטה איזה מכשיר לקנות תהיה תלויה במידע הזה.

אם לא יהיה אפשר להעביר לנוקיה, כנראה שנאלץ לקנות סוני אריקסון ולהעביר הכל אליו

(אני מניח שמסוני לסוני לא אמורה להיות בעיה באמצעות התוכנה של סוני.)

פורסם

עקרונית בעמדות מכירת הסלולר יש התקנים שמיועדים בדיוק למטרה זו, והשירות ניתן ללא תשלום. אין לי מושג מה איכות השירות שכן מעולם לא נזקקתי לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה מרק.

גם אני העברתי אנשי קשר עם תמונות מפלאפון של נוקיה לאנדרואיד.

הייתי צריך לחלץ מתוך קובץ ה NBU שנוקיה המציאה, קבצי VCF של אנשי קשר.

אבל עכשיו זה סוני.

האם התוכנה שציינת היא הגורם היחיד בו צריך להשתמש?

השאלה היא אם אני צריך רק לחבר מכשיר א', להעתיק נתונים, לחבר מכשיר ב' ולפרוק אותם? או שזה אחרת?

ידוע לך האם התוכנה יודעת לדבר בשפות של נוקיה וסוני אריקסון?

אני קצת מקשה בשאלות כי ההחלטה איזה מכשיר לקנות תהיה תלויה במידע הזה.

אם לא יהיה אפשר להעביר לנוקיה, כנראה שנאלץ לקנות סוני אריקסון ולהעביר הכל אליו

(אני מניח שמסוני לסוני לא אמורה להיות בעיה באמצעות התוכנה של סוני.)

אני העברתי מידע מאייפון 3GS לנקסוס 4 ואינני יודע איך התוכנה עובדת עם מכשירים אחרים.

פשוט מחברים את שני המכשירים למחשב בעזרת כבל USB ובוחרים מה להעביר.

צירפתי לך תמונת מסך של המחשב שלי.

קרא באתר שלהם באיזה מכשירים התוכנה תומכת.

http://www.wondershare.net/phone-transfer/reference.html

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

לסוני יש PC-Suite, אפשרות טובה נוספת היא Myphoneexplorer. יגבה לך את מה שאתה צריך, משם צריך למצוא דרך להעביר לנוקיה את הדברים, אבל יהיה רלוונטי כשהמכשיר החדש יהיה בידיך.

פורסם

תודה לכולם. אבדוק את האפשרויות בתוכנה.

אני עכשיו נזכר שאמא שלי בדיוק פינתה את הנוקיה שלה מאז שהתחדשה ב s4

אעשה סימולציה של העברה בין הסוני לנוקיה. אם ילך נרכוש לו נוקיה.

שוב תודה. שבוע טוב.

פורסם

כמו שספריאל אמר

עקרונית בעמדות מכירת הסלולר יש התקנים שמיועדים בדיוק למטרה זו, והשירות ניתן ללא תשלום. אין לי מושג מה איכות השירות שכן מעולם לא נזקקתי לו.

האיכות של השירות מצוין, יש אנשים שעובדים קשה מאוד כדי שהשירות הזה יהיה מצוין.

ד"א ההתקנים האלה גם יודעים להעביר אנשי קשר שיש להם יותר ממספר אחד וכו'.

לא נראה שהתוכנה שצוינה כאן תומכת במכשירים הישנים יותר של SE, לפחות ממבט ראשון לא מצאתי 3 מכשירים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...