Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר הרבה זמן שאני דוחה את הטיפול הזה אבל התופעה רק מחמירה עם כל שטיפה, אני לא יודע מאיזה חומר עשוי הציפוי השחור הזה על הדלתות למעלה אבל הוא לאט לאט מתקלף ואני מפחד שתיווצר חלודה עם הזמן, מצורפות תמונות ואשמח להפניה לבעל מקצוע טוב.

uploadfromtaptalk1380039310144.jpg

uploadfromtaptalk1380039351330.jpg

פורסם

אין מה לדאוג מחלודה, זה קורה בכל ההונדות, לאחר מספר רב של שנים, אומנם אצלי זה דגם 97 אבל זה כניראה אותו סוג חומר, על תחתית החלונות של הדלתות.

כמו שאמרתי מחלודה כניראה שאין מימה לדאוג זה לא חומר שאמור להחליד, מה שכן זה מכוער שהוא מתחיל להתקלף.

יש כאלה שצובעים את החלק לאחר פירוק ושיוף שלו וצביע מחדש, יש כאלה שמקלפים כבר את הכל ואז זה ניראה כמו ניקל, שזה לא משהו

ויש כאלה כמוני שהדביקו על זה פס ניקל, במקרה שלי מדובר בחומר איכותי מנרוסטה שגם ניראה מצויין.

אני יכול לתת לך את מספר הטלפון של הבנאדם שמדביק את החלק הזה מנרוסטה על תחתית החלון וזה גם ניראה הרבה יותר טוב ומסתיר את החלק המקולף, הוא יושב בול על אותו חלק וכאילו מחליף אותו, בלי צורך בפירוק החלק.

76884220.jpg

66200551.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

יש לך רכב כמו שלי (שלי לפני מתיחת הפנים) ואני גם כבר הרבה זמן מתכנן לתקן את זה.

גם אני ממש לא מתחבר לכל הניקל הזה.

תציץ בפרוייקט שעשה בחור אחד, יצא מאוד איכותי לדעתי.

פורסם

זאת באמת מחלה של כל ההונדות,זה היה חומר גומי שהתייבש וכעת מתקלף.

גם אצלי אותה תופעה כבר הרבה זמן,חלודה אין בכלל, אם היה הית כבר שם לב לזה.

הרכב שלך לבן אני לא יודע עד כמה זה יהיה יפה הניקל.

אני חושב על הדבקת מדבקת קרבון.

אפשרי גם לפסטידיפ.

פורסם

פלסטידיפ יכול להיות באמת אחלה.

עמידות מעולה, והחלק יקבל מראה מקורי, אפילו המרקם יהיה של גומי.

רק קח בחשבון שצריך לקלף היטב את שאר הגומי השחור הזה, לנקות את האיזור לפני הריסוס, ואולי מעט לשייף.

ולא לחסוך בשכבות, מינימום שלוש עם המתנה של כ-15-20.

"יאללה בירי".

פורסם

Albetx,

הפורום הזה עוד חיי?:-D:-D:-D למרות שרוב הנושאים שם מ2005.

האמת מה שהוא עשה נראה....רגיל..לא אהבתי במיוחד.

אפשר לראות את מתיחת הפנים?

קח בחשבון שצריך לקלף היטב את שאר הגומי השחור הזה

זה החלק הכי קשה לפי דעתי, בלי לפרק אין סיכוי לנקות טוב ללא סימנים ובלי לסרוט את האוטו.

עכשיו לפרק...אני מניח שיש שם קליפסים שעבר זמנם והם התייבשו ובזמן הפירוק ישברו ולאחר מכן זה לא ישב טוב.

יש מישהו שפירק ויכול לשתף אותנו באמת איך עושים זאת?

פורסם

בדיוק ^, אני מפחד לפרק את זה לבד ואז אולי באמת לא אצליח לחבר חזרה כמו שצריך או שדברים לא יעמדו במקום כמו שזה היה לפני הפירוק.

אשמח לשמוע עוד פתרונות (הקארבון נשמע לא רע דווקא) ניקל לא בא בחשבון.

פורסם

היא לי עוד רעיון בעבר, לקנות את הפלסטיקים האלה של ה"ניקל" ולהדביק עליהם קארבון. ככה לא צריך לפרק תדלת.

פורסם
Albetx,

הפורום הזה עוד חיי?:-D:-D:-D למרות שרוב הנושאים שם מ2005.

חח אני כבר משתמש ותיק שם, ויש שם אחלה אנשים, פורום שכונתי כזה חח

חבל הפורום דיי גוסס, אני שם 3 שנים, מההתחלה שנרשמתי הפורום לא היה כל כך פעיל חוץ מכמה ותיקים קבועים שם.

הכינוי שלי שם זה ohad69 ומי שפעיל בפורום שם בטוח מכיר אותי חח.

ד''א חייב להרשם לפורום בשביל להכנס ללינק שפרסמו כאן אחרת אי אפשר לראות את אותו דיון בפורום הזה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...