Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ארונות מטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיוון שאין לי מושג ירוק ובאינטרנט כל מידע מוביל לצור קשר ואני מעדיף לבוא מוכן..

אנחנו רוצים לחדש את המטבח, התקציב מצומצם והחלטנו לבדוק כמה יעלה פשוט לחדש את הארונות העקומים/חורקים/מתפרקים/מתקלפים שלנו.

האם צריך להחליף את הדלתות? או שרק מצפים אותם מחדש?

המלצות לאנשי מקצוע יתקבלו בברכה וכמובן גם טווח המחירים לעבודה שכזו.

חג שמח,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא ציינת מה החומר ממנו עשויים הארונות, מה המידות מה התקלות.

קרוב לודאי שכמו בתיקון רכב - רק בדיקה על ידי בעל מקצוע תניב תוצאה רלונטית, כל הערכה אחרת תהיה יריה באפלה.

כמובכן בדוק אם צריך לתקן עוד דברים - כיור, ברזים, אינסטלציה, שיש, חשמל ואולי גם להוסיף תוספות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כפי שרשמתי חידוש ארונות מטבח, אין צורך ולא מתכוון להתחיל להחליף את כל המטבח.

אני רוצה להניח שהארונות עשויים מעץ מלא ומצופים בפורמייקה..

הבעיות - קילופים/צירים עקומים ושבורים/מגירות שבורות/וכו' וכו'.

אני מניח שאאלץ להזמין מספר בעלי מקצוע ולהתחיל לעשות סקר..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אין לי נסיון בחידוש מטבח - הקודם שלי היה באיכות גבוהה וחוץ מכמה צירים שהחלידו (בארון עם מתקן הייבוש ובארון שמתחת לכיור, שסבל מנזילות בגלל בעיה בברז) - הוא נמסר לקוני הדירה לאחר 17 שנה במצב חדש (אבל כנראה נשלח השבוע למתקן האשפה בעקבות שיפוץ).

לעומת זאת קניתי לאחרונה מטבח חדש. הסקר כלל סיור בלפחות חצי תריסר חנוות, ובסופו של דבר הוזמן מטח מנגר פרטי. כיון שיה מדובר במטבח חדש - החל משלב התכנון - התהליך היה ממושך מאד (מספר חודשים). מהמדידה הסופית (לאחר שהקבלן השלים את הריסת ובנית הקירות הרלונטיים) ועד השלב הראשון של ההתקנה חלפו כ-5 שבועות, שהם הזמן שנדרש לנגר לייצר את המטבח. המטבח הושלם רק לאחר חודש נוסף (כל מיני בעיות לוגיסטיות של אספקת רכיבים, כגון לוחות זכוכית), אם כי היה שמיש בזמן הצפוי.

אצלך מדובר בהליך יותר קצר, אבל תביא בחשבון שייצור דלתות וציפויין או צביעתן הא תהליך לא קצר, אפילו אם הנגריה אינה עמוסה במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה כמו שלך לזרוק מחיר זה כמו יריה באפלה.

רק סקר שוק עם כמה בעלי מקצוע יניב לך את המידע שאתה צריך, כמובן שבכל הצעה בדוק בפרוטרוט מה היא כלולה ומה לא.

אני לא יודע לאיזה מחיר אתם מצפים אבל קח בחשבון שרק החלפת דלתות למטבח סטנדרטי (הכל במידה והגוף שהוא בד"כ עשוי סנדוויץ תקין ולא רקוב) יעלו מס' אלפים של שקלים.

בקיצור, תתחיל לעבוד ולהזמין בעלי מקצוע, אם אתה מאזור המרכז אני יכול להביא לך נגריה פרטית שעשתה במשפחה שלנו 5 מטבחים חדשים ולאף אחד לא היו תלונות(מתוכם 2 להורים שלי בשתי דירות שונות ואחת לאחותי), אני לא קשור לנגריה בשום אופן כך שאין לי אינטרס אישי.

פורסם
אני רוצה להניח שהארונות עשויים מעץ מלא ומצופים בפורמייקה.

קשה לי להאמין שמישהו מצפה פורמאיקה על עץ מלא.

ממתי המטבח? צלם תמונות + פנים של און + פינה של דלת + פינה של מדף ואולי תקבל תשובות עניניות יותר.

במקרה שהדלתות שלו mdf בגמר צבע תוכל לשייף ולצבוע. החלפת ידיות גם תתרום לשינוי אוירה.

במקרה של פורמאיקה - מסובך ויקר יותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה כמה תמונות, מקווה שיעזור..

image1.jpg

image2.jpg

image3.jpg

image4.jpg

Renault Megane RS Trophy

פורסם

פורמאיקה לבנה, בטח לא על עץ מלא.

צבע לבן תמיד נראה עכשיוי.

לדעתי אל תשנה את הארון, כוון את הדלתות, החלף ידיות, ואם רוצה לחדש - החלף משטחלקיסר לבן / אפור, וחיפוי קיר אחורי בזכוכית לבנה.

יהיה פי3וץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

והאם ניתן לתקן את ההתקלפות של הפורמייקה מהצד החיצוני כפי שרואים באחת התמונות? זה קרה בעוד מספר מקומות.. דבקים שונים שניסיתי לא החזיקו.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...