Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן לגלקסי 4,זיוף או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לרכוש מגן otterbox defender למכשיר הנל,ומצאתי מגן שהמוכר טוען שהוא מקורי מאוטרבוקס ארה"ב,אך המחיר זול מכדי להיות אמיתי לדעתי,מה אתם חושבים?

אם הוא אומר שהוא מקורי ומתברר בסוף שלא אני יוכל לקבל את הכסף חזרה?

http://www.ebay.com/itm/Otterbox-Defender-Case-Key-Lime-For-Samsung-Galaxy-S4-Genuine-Green-Grey-/251337902242?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3a84e808a2

פורסם

איביי מציעה לך הגנה במקרים כאלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה לא מצליח להבחין, סימן שקיבלת מוצר טוב במחיר טוב.

כל עוד עושה את העבודה, למה זה מפריע לך?

קניתי לפני כמה זמן זיוף של מגן לגלקסי 4 בשם neo hybrid של חברת SPIGEN . קניתי את זה בידיעה שמדובר בזיוף (מקורי עולה 30-40 דולר, אני קניתי ב-6 דולר)

המוצר שהגיע היה על גבול העלוב. כפתורים שבקושי נלחצים, מגן עבה משמעותית ממה שמוצג בתמונות וכו'.

חיפשתי לי מגן אחר, והגעתי לזיוף אחר של אותו מוצר, והפעם עם תמונות השוואה בין הזיוף הנמכר ע"י אותו מוכר, לבין הזיוף השני שקיים לאותו מוצר.

ההבדלים שנראו בתמונות היו עצומים.

רכשתי לי אחד כזה (גם 5-6 דולר) והוא היה דק משמעותית, הכפתורים בו הרבה יותר נוחים, החומר שלו נראה ומרגיש יותר איכותי, החורים היו בדיוק במקום וכו'.

המגן הזה משרת אותי כבר כמה חודשים ואני מרוצה ממנו. גם בלי שיהיה מקורי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

זול מדי מכדי להיות מקורי? אז סיכוי גבוה שמדובר בחיקוי.

אתה יכול לנסות את מזלך ולקוות שתקבל חיקוי איכותי.

במידה ותקבל איכות זבל, תוכל להתלונן למוכר שהצהיר על כיסוי "מקורי" ולדרוש את כספך בחזרה.

במידה והוא יסרב, תוכל לערב את ebay והם כבר ידאגו לכך.

מנסיון קודם של חברים:

האחד קנה אוזניות Bits במחיר של 700 ש"ח נדמה לי (בארה"ב עולה סביב ה-900 ש"ח), מחנות בארץ דרך אתר האינטרנט שלהם.

לאחר קבלת האוזניות במשלוח, התברר שמדובר בזיוף לא איכותי בכלל...

למזלו, החוק להגנת הצרכן קובע שניתן להחזיר את המוצר לחנות תוך 14 יום, בתמורה ל-5% מעלות המוצר.

במקרה אחר, מספר חברים החליטו לרכוש מצלמת GOPRO 2 ממוכר ב-ebay במחיר זול מאוד, כ-50$.

האחד קיבל פפיון, השני קיבל איזו קופסה, השלישי לא קיבל כלום...

כולם זוכו ע"י ebay בסופו של דבר, אבל לדעתי סתם חבל על הכאב ראש...

פורסם

קניתי לפני כמה זמן זיוף של מגן לגלקסי 4 בשם neo hybrid של חברת SPIGEN . קניתי את זה בידיעה שמדובר בזיוף (מקורי עולה 30-40 דולר, אני קניתי ב-6 דולר)

המוצר שהגיע היה על גבול העלוב. כפתורים שבקושי נלחצים, מגן עבה משמעותית ממה שמוצג בתמונות וכו'.

חיפשתי לי מגן אחר, והגעתי לזיוף אחר של אותו מוצר, והפעם עם תמונות השוואה בין הזיוף הנמכר ע"י אותו מוכר, לבין הזיוף השני שקיים לאותו מוצר.

רכשתי לי אחד כזה (גם 5-6 דולר) והוא היה דק משמעותית, הכפתורים בו הרבה יותר נוחים, החומר שלו נראה ומרגיש יותר איכותי, החורים היו בדיוק במקום וכו'.

+1

קניתי זיוף otterbox commuter

דומה לזה

http://www.ebay.com/itm/OEM-Real-Box-Commuter-Serie-Dual-Protect-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S4-i9500-/221280717940?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item33855bcc74

ב15$.

הכי זול מקורי מצאתי ב150 ש"ח.

עושה את העבודה מצויין.

לא מבין למה לקנות מקורי אלא אם אתה קונה מגן שהוא עמיד למים.

פורסם

לדעתי? תחפש אחד עוד יותר זול,גם ה29 דולר האלה הם גניבה.

אני לא מבין את החברות שמייצרות מגנים,על חתיכת פלסטיק ובמקרה הטוב קצת גומי,דורשות בין 39 ל 69 דולר,מה הקטע?

אני כבר כמה שנים מזמין רק זיופים (וההכי זולים שאני מוצא) לאייפונים ולגלאקסים ואני ממש מרוצה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

המחיר תקין למגן OTTERBOX

מנסיון.

אגב, WonderDin צודק.

יש לא מעט מגינים נורמלים במחירים של 5-15 דולר ובמקסימום 20.

לא חייב מקורי.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני ממש רוצה את הNEO HYBRID אבל חושב לוותר על הזיוף בגלל אותם סיבות שתיארת , ראיתי חוות דעת ביוטיוב והוא הראה שהלחצנים קשים וזה עבה משמעותית.

איפה אפשר להשיג זיוף קרוב למקור ?

פורסם

תמיר, לידיעתך הNEO HYBRID לא הכי נוח ביד. בהנחה ואנחנו מדברים על זה שמיועד לגלקסי 4 (הפינות הלא מעוגלות שלו לא הכי נוחות ביד).

אם בכל זאת אתה מעוניין, ואתה מעוניין גם בצבע Metal Slate, יש לי אחד כזה שאינו בשימוש, מדובר על המקורי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ממליץ גם לבדוק את של skech. הם פשוט מצויינים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זה ממש נראה כמו השוואה בין הזיוף שיש לי היום לזיוף שהיה לי אז.

בזיוף שיש לי עכשיו הכפתורים הם מחוברים למסגרת הפלסטיק. בזה שהיה אז, הכפתורים היו חתיכה אחת עם הגומי והיו ממש עלובים.

אתמול נכנסתי לאיביי כדי להוציא את הלינק של הזיוף הטוב וגיליתי שהמכירה ירדה.

זה אומר שתצטרך לעבוד קצת כדי למצוא את הסוג הטוב. כי הרוב מפרסמים תמונות של המגן האמיתי. אז לא תוכל להבדיל בתמונות.

אם תרצה אני יכול לשלוח לך את הפרטים של המוכר (כבר חיטטתי בחנות שלו. אין שם את המגן)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...