Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 70K+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי,

היתה לי עד לא מזמן סוזוקי סוויפט 2009, והייתי מאוד מרוצה ממנה. (אוטומט, אז לא היה ידני)

כיום אני רוצה לחזור לידני ממספר סיבות, אחת מהם היא החסכון בדלק, השניה הנאה מנהיגה :)

על איזה רכב דומה מבחינת הנסיעה והאמינות (כן היא היתה מאוד אמינה) אתם ממליצים עד הסכום הזה?

הרכב לא חייב להיות חדש, אפשר גם שנה על הכביש או יותר, ואף רצוי עקב ירידת הערך הדרסטית בהתחלה.

האם הסוויפט החדשה משתווה לישנה?

האם הפיאסטה החדשה אמינה?

חשוב לי ברכב שיהיה עם הגה מתקשר (לא קליל, למשל כמו בi35 שאני מכיר מהליסינג),

שיהיה חסכוני בדלק ובאחזקה,

שיהיה מהנה לנהיגה.

אילו אופציות עומדות לפני?

בתודה

רועי.

פורסם

מה שעולה לי לפחות זו פיאסטה 1.2 ידני. אומנם המנוע לא מאוד נמרץ, אבל היא מפצה בהגה טוב והתנהגות זריזה.

מיד שנייה אתה יכול למצוא פולו 1.4 ידנית או איביזה 1.6/1.4 .

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיאסטה,אני הייתי מוסיף גם את הקליאו,מאוד אהבתי אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אהבת את הסויפט - מדוע לא תתחדש באחת? אנירכשתי לפני מספר שבועות סויפט (רציתי ידנית, האשה דרשה אוטומטית וכמובן שהיא הקובעת) - הרושם הראשוני טוב מאד, בתנאים של חיפה. תביא בחשבון שהדגם הידני מגיע בגימור בסיסי בלבד. יש לך גם האחות הקטנה - שבעצם אינה קטנה, אבל תחסוך כמה אלפים - הספלאש. אותו מנוע, תיבת הילוכים (ידנית) שונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אקח גם נסיעת מבחן על פיאסטה.

אבל איך האמינות שלה? אפשר להשוות אותה לסוזוקי או שכל "בעיות האמינות" של פורד זה רק שמועות לא מבוססות?

אני אקנה חדש רק אם אני אראה שאני לא מוצא יד שניה ידנית במחיר טוב עם ק"מ נמוך,

לצערי אני לא רואה הרבה מבחר היום, במיוחד לא לידניות, משום שהם עדיין טריות על הכביש.

אין לי בעיה עם גימור בסיסי, הוא כמעט כמו הגימור המפואר של הדגם הקודם...

הנסיון שלי טוב עם הסוויפט, אהבתי את ההיגוי שלה, ובערך הכל בה. מעניין אותי איך החדשה.

הספלאש הרבה יותר קטנה, אני רוצה אותו קטן אבל לא קטן מדי, שיהיה קצת יותר יציב על הכביש.

פורסם

היו 2 אנשים עם רכבי פיאסטה שכניראה היו רכבי לימון,מעבר לזה אין משהו מיוחד,לי יצא לנסוע פעמיים במשך כמה ימים על הדור הקודם 1.4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוצר לימון בכללי זה מוצר שמגיע עם פגם מהייצור. (לא באופן מכוון או מודע)

נניח תחשוב שפתאום אחריי 5000 ק"מ ידפק לך הגיר - זה כנראה רכב לימון.

או שתקנה טלוויזיה ותשתמש בה יומיים והיא תשבוק חיים - גם כן טלוויזיה לימון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...