Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את הבולמים בקמארו לחדשים, איזה בולמים אייכותיים הייתם ממליצים לי להזמין?

מאיזה אתר מומלץ להזמין את הבולמים?

איזה בולמים יותר מתאימים לרכב הזה,גז או שמן?

או אוליי בכלל עדיף וכדאי לי להחליף לבולמים חדשים "מקוריים" של acdelco ,מה דעתכם?

אגב, יש בעיה לייבא בולמים? זה פריט שנמצא "בשחרור המהיר"?צריך אישור ממשרד התחבורה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש בעייה עם חלק מהחברות להטיס חלק מהבולמים

בכל אופן KYB נותנים תמורה יפה לכסף

אם עולים במחיר יש כבר בולמים איכותים יותר

השאלה מה התקציב

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי, הרכב כרגע ללא שום שיפורים סטנדרטי לגמריי, לא עדיף פשוט לרכוש בולמים חדשים "מקוריים" של acdelco באוטוליין בת"א(יש להם כרגע במלאי)וזהו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תלוי מה אתה רוצה מהאוטו... אם אתה רוצה לשפר את ההתנהגות של הרכב שפר את הבולמים.

אם אתה מבסוט מההתנהגות של הרכב לך על מקורי.

זה גם פונקציה של מחיר, כמה רוצים על מקורי? כמה יעלה לך אחרים...

אין פה כ״כ עניין של ״מה עדיף״ זה עניין של מה אתה רוצה להשיג וכמה זה עולה

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

המחיר שדרשו ממני באוטוליין בת"א על "המקוריים" של acdelco זוג אחוריים+קדמיים(ללא הכריות שאין להם כרגע במלאי וצריך להזמין)היה 2000 ש"ח.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...