Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי באיילון צפון ויצאתי בעליה ימינה לכיוון השלום. בעודי עומד בפקק בנתיב הימני אני שם לב שסופרב מדרדרת טיפה (כמטר) אחורה על הפג'ו החדשה שהיתה משמאלי בנתיב האמצעי. נהג הפג'ו צפצף אך ללא הועיל - נוצר מגע קטן בין הפגושים. נהג הפיג'ו מיהר לצאת לבחון את הנזק, וזאת לפני שטרח להסתכל במראה השמאלית לפני שפתח הדלת כשבדיוק קטנוע חלף בצמוד אליו. הקטנוע, שבמזל היה במהירות יחסית איטית, נעצר בתוך הדלת ונפל על המאזדה 3 שעמדה לידם בנתיב השמאלי, ויצר שקע בדלת הנוסע.

שרשרת צירופי מקרים, ואת כל זה אני רואה לידי בדקה אחת של עמידה בפקק וחושב לעצמי "איזה מזל שאני לא מעורב, עכשיו עם האוטו השכור".:-)

נ.ב

איך סופרב חדשה מתדרדרת ככה אחורה? מה זה גיר ידני? לא מובן לי מה הלך שם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע כמו משהו שהייתי מצפה לראות בסרטונים של meanwhile in russia. :lol: :lol: :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

וזו חברים עוד סיבה למה דו"ג אינו אמור להשתחל בין מכוניות אלא לנסוע במרכז הנתיב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
וזו חברים עוד סיבה למה דו"ג אינו אמור להשתחל בין מכוניות אלא לנסוע במרכז הנתיב.

מרכז הנתיב? מה אתה ליצן? עזוב שגם ככה נהגי המכוניות לא סופרים אופנועים, אז במרכז הנתיב עוד? מתכון למכות.

פורסם

כן מרכז הנתיב, הליצן פה הוא כנראה אתה.

לא סתם לפי החוק על דו"ג לרכב במרכז הנתיב, שם הוא נראה גם ע"י הרכב שמלפניו וגם ע"י הרכב שמאחוריו.

אבל אם בא לך תמשיך לזגזג בין מכוניות ולהשתחל קדימה עד שתעוף דרך דלת של מישהו, רק אז אולי תלמד

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

במקרה של פקק אין שום צורך שדוג' ירכב על אמצע הנתיב לדעתי עדיף שיסעו בשוליים,כמו שהיה מותר עד לפני כמה שנים אבל מה לעשות שהיום חסרות למשטרה כמה ג'ובות לסגור את החודש אז זה אסור יותר.

פורסם

מה שהכי מעניין אותי זה מי אחראי על הנזק של מי.

במחשבה ראשונה נהג הסופרב אחראי לנזק שנגרם לכולם, אבל מה יקרה במציאות?

האפשרות השנייה היא זו:

* נהג הקטנוע יפצה את נהג המאזדה

* נהג הפיג'ו יפצה את נהג הקטנוע

* נהג הסופרב יפצה את נהג הפג'ו

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
כן מרכז הנתיב, הליצן פה הוא כנראה אתה.

לא סתם לפי החוק על דו"ג לרכב במרכז הנתיב, שם הוא נראה גם ע"י הרכב שמלפניו וגם ע"י הרכב שמאחוריו.

אבל אם בא לך תמשיך לזגזג בין מכוניות ולהשתחל קדימה עד שתעוף דרך דלת של מישהו, רק אז אולי תלמד

כנראה שמעולם לא נסעת על דו גלגלי ,

(ולא , אופנים בלי גלגלי עזר לא נחשב )

מרכז הנתיב הוא החלק בעל האחיזה הגרועה , לשם מגיע כל טפטופי השמן, המים מהמזגן ועוד שיורדים מהרכבים הנוסעים....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
במקרה של פקק אין שום צורך שדוג' ירכב על אמצע הנתיב לדעתי עדיף שיסעו בשוליים,כמו שהיה מותר עד לפני כמה שנים אבל מה לעשות שהיום חסרות למשטרה כמה ג'ובות לסגור את החודש אז זה אסור יותר.

1. ובמקומות שבהם אין שוליים?

2. השוליים הם לא מקום לנסיעות, לא של רכבים ולא של דו"ג, הם קטע מהדרך המיועד לעצירה למקרי חירום בלבד.

3. דווקא לא מזמן כשהתחלף ראש אגף התנועה הוא הצהיר שהמשטרה תמשיך לא לאכוף את העבירה הזאת כלפי דו"ג.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה שהכי מעניין אותי זה מי אחראי על הנזק של מי.

במחשבה ראשונה נהג הסופרב אחראי לנזק שנגרם לכולם, אבל מה יקרה במציאות?

האפשרות השנייה היא זו:

* נהג הקטנוע יפצה את נהג המאזדה

* נהג הפיג'ו יפצה את נהג הקטנוע

* נהג הסופרב יפצה את נהג הפג'ו

הסופרב יפצה את נהג הפג'ו על הנזק הקדמי שלו.

בין הקטנוע, נהג הפיג'ו ונהג המאזדה זה יצטרך להגיע לבית המשפט, שם ייקבע אחוז אשמה מסוים על כל צד.

שני הצדדים עשו כאן עבירות תנועה, הקטנוע שהשתחל בין המכוניות ובין הנתיבים, ונהג הפיג'ו שפתח דלת מבלי להסתכל, השאלה של נהג המאזדה היא רק מי ישלם וכמה.

אילו לא היה פותח נהג הפיג'ו את הדלת, והקטנוע היה מעיף לו את המראה לדוגמה, הייתה אשמה ברורה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...