Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח אם תענו לי על 2 שאלות:

1. קיבלתי הצעה מחברת ליסינג- אופרייט ליס על סיטרואן c4 2010 עם 140K ק"מ במחיר של 45K שקל במצב מעולה ללא תאונות מה אתם אומרים זה מחיר טוב ?

2. תוכלו לתת לי קצת פרטים על הרכב הנ"ל חסרונות ויתרונות ?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

למיטב ידיעתי זהו המחירון הרשמי ללא הורדת ליסינג ןהקילומטר הגבוה. תבדוק שוב אם זה המחיר הסופי שלהם. אפשרות נוספת היא שאתה עושה איתם טרייד אין ושווה להם לעשות איתך עסקה של מחירון מול מחירון

פורסם

בדקתי מחירון זה לא המחיר מחירון הדגם שלה זה SX אוטומוט 1600 והמחירון לפני הורדת ליסיניג הוא 65-70K והמחירון שלה לפי יד 2 אחרי שקלול ליסיניג וק"מ הוא 49500 שקל

עוד שאלה קטנה איזה רכב מומלץ יותר הסיטרואן או הפג'ו 308 שניהם 2010

פורסם

אם יש לך קצת אנרגיה לחפש כמו שצריך, אל תקנה רכב מחב' ליסינג או כל חברה/סוחר שהם.

תחטט קצת ביד2 אחרי מכוניות שנמכרות על ידי בעליהן (ממש אותן מכוניות שמעניינות אותך, ופיג'ו וסיטרואן זה קניה טובה כי יש להן ירידת ערך גדולה וקשה למכור אותן ,למרות שהן טובות מאוד).

קרא בעיון את מדריכי הקניה הנכונה, הקפד לקנות רכב אך ורק מהאדם שקנה אותו חדש מהיבואן, שיוכל להמציא לך היסטוריית טיפולים מלאה.

ההתנהלות של חברות הליסינג דוחפת את המחירים של הפרטיים למטה, ושווה לשלם מעט יותר, לרדת בשנת יצור ומה-לא, רק לא לקנות מהן.

ממש אין סיבה לרכוש מכונית 2010 עם 140K ק"מ...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה הרבה ק"מ. ההפחתה צריכה להיות סביבות 30% מהמחירון הרשמי, כולל יישור קו מלא על חשבונם.

כמו כן - הייתי קונה רכב עם ק"מ כזה רק אם הוא משמש לנסיעות עירוניות קצרות, לא יותר מ-10K בשנה, אחרת אתה עלול למצוא את עצמך תוך 3 שנים עם רכב שפשוט אי אפשר למכור.

פורסם

הרכב עם קילומטרג' גבוה בשביל שנתון 2010 - ממוצע 45K בשנה.

כעקרון אני לא רואה בעיה לקנות רכב טוב מליסינג או אפילו השכרה. חברות הליסינג וההשכרה מתחזקות את כלי הרכב בצורה טובה ובמוסכים מורשים.

כשאתה קונה מחברת ליסינג אתה מקבל רכב שכבר עבר בדיקה. כדאי לקחת אותו לבדיקה משל עצמך אבל הסיכוי שתבזבז כסף על בדיקה של רכב עם הרבה תקלות נמוכה.

פורסם
אם יש לך קצת אנרגיה לחפש כמו שצריך, אל תקנה רכב מחב' ליסינג או כל חברה/סוחר שהם.

תחטט קצת ביד2 אחרי מכוניות שנמכרות על ידי בעליהן (ממש אותן מכוניות שמעניינות אותך, ופיג'ו וסיטרואן זה קניה טובה כי יש להן ירידת ערך גדולה וקשה למכור אותן ,למרות שהן טובות מאוד).

קרא בעיון את מדריכי הקניה הנכונה, הקפד לקנות רכב אך ורק מהאדם שקנה אותו חדש מהיבואן, שיוכל להמציא לך היסטוריית טיפולים מלאה.

ההתנהלות של חברות הליסינג דוחפת את המחירים של הפרטיים למטה, ושווה לשלם מעט יותר, לרדת בשנת יצור ומה-לא, רק לא לקנות מהן.

ממש אין סיבה לרכוש מכונית 2010 עם 140K ק"מ...

דב

לא מזמן רכשתי רכב יד שנייה ועכשיו אני עוזר לחבר לרכוש רכב. אז ע"פ הגדרתך "קצת אנרגיה" זה להיתקל בסוחרים, שקרנים, טמבלים תמימים שעבדו עליהם כשהם רכשו רכב שעבר 3 תאונות ולהם לא היה מושג, אנשים שחושבים כי יש להם רכב יפני אז אלוהים לצידם. לנסוע חצי מדינה, לבזבז אלפי ש"ח על בדיקות/ נסיעות, לשמוע שוב את אותם שקרים של אני טוס לחול או קיבלתי רכב מהעבודה וכו.

במקום הנ"ל נכנסתי לסוכנות ממוזגת לאחר שראיתי את הרכב באתר, לאחר מיקוח קטן הגעתי למחיר שהיה מקובל עליי ו10K יותר זול מחברות אחרות, לאחר בדיקה נקייה (שלדה, מנוע, הילוכים) הריג'קטים תוקנו+ 4 צמיגי מישלן חדשים (בשווי של כ 1800 ש"ח).

לי למשל אין זמן להתרוצץ בכל הארץ ולחפש רכבים לכן האופציה של קנייה מליסינג מאוד נוחה.

מחר, אני הולך לראות עבור חבר C4 2008 עם 70K יד ראשונה! בחברת ליסינג.

פורסם

באמת תודה לכל העוזרים אבל כמו שאמרו כאן קשה לקנות מאנשים פרטיים אני כבר 3 חודשים מחפש רכב ונתקל בהמון שקרנים, בסוף החלטתי ללכת לחברת ליסינג.

עדכון לגבי הקניה שלי, בסוף ירדתי מההצעה הנ"ל ואני הולך על הצעה של אלבר פג'ו 207 100K ק"מ ב47K ש"ח 2010

אני רוצה רכב לכמה שנים טובים לפחות 5 שנים ואני לא עושה יותר מ10K בשנה. מה אתם אומרים?

פורסם

עוד עדכון

אם מישהו יכול לעזור לי הזמן הקרוב, אני כרגע באלבר ואני רואת ההסטורית טיפולים שלו הרכב עבר שעפוץ גיר ב30 k קמ ותאונה ב60 k כאשר בתאונה החליפו פגוש חזית פנסים וגרילים

מה אתם אומרים לא להתעסק בכלל או להוריד מחיר ואם כן כמה

תודה

פורסם

אין להם משהו אחר להציע לך חוץ מהפז'ו הנ''ל?

אם המחיר נכון אולי שווה לקנות אבל לא הייתי רוצה רכב שכל הפרונט הוחלף בו :?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מבחינה חיצונית הם טיפול ממש יפה שלא רואים כלום השאלה כמה להוריד על זה 2000 שקל ?

ואין להם כלכך מה להציע לי במחיר הזה ובצבע שאני רוצה

האמת יותר הפחיד אותי הגיר למרות שיש אחריות מלאה לשנה

• תוכן חדש...