Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זינוק בעליה של גולף דור 7 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאכזבתי,באמת התאכזבתי.

החנתי עם הפנים בכיוון ירידה די חדה,

ניסיתי לצאת והאוטו התדרדר לי,בקלות הייתי יכול להיכנס באוטו שהיה לפני.

בהתחלה חשבתי שזה היה בגלל המערכת כיבוי מנוע האוט' אבל לא.

האוטו לא עבר לי את ה1.5 טורים.

10 דק' ניסיתי לעלות ,אפילו בדקתי טורים ב N ובP היה בסדר גמור.

בסוף אזרתי אומץ ועזבתי את הברקס ושמתי הרבה גז.

נ.ב

אחרי שאני עומד הרבה זמן המנוע נכבה לי לגמרי והוא כותב לי להניע ידנית,זו תקלה או שככה המערכת?

נ.ב2

שאני מכבה הוא כותב לי check safe lock

מה זה?האם זה תקין?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

תתחדש על הרכב,יש לך אחלה מכונית.

אחרי שאני עומד הרבה זמן המנוע נכבה לי לגמרי והוא כותב לי להניע ידנית,זו תקלה או שככה המערכת?

שאני מכבה הוא כותב לי check safe lock

תקרא בספר הרכב איך לתפעל אותו.

החנתי עם הפנים בכיוון ירידה די חדה,

10 דק' ניסיתי לעלות ,אפילו בדקתי טורים ב N ובP היה בסדר גמור.

ירידה די חדה ואתה מנסה לעלות? לא הבנתי.

המערכת אמורה לעבוד בתנאים מסויימים של שיפוע ובעליה.

תקרא בספר הרכב איך היא אמורה לפעול.

פורסם
לא נראה לי שהמערכת עובדת בזינוק בעליה ברברס, אלא רק בנסיעה קדימה

אצלי ברכב עובד גם ברוורס.אני מאמין שגם בגולף.אולי יש בעיה ברכב,או שהשיפוע לא היה חד מספיק.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא נראה לי שהמערכת עובדת בזינוק בעליה ברברס, אלא רק בנסיעה קדימה

אצלי ברכב עובד גם ברוורס.אני מאמין שגם בגולף.אולי יש בעיה ברכב,או שהשיפוע לא היה חד מספיק.

גם אצלי עובדת ברוורס.

תעבור על ספר הרכב.

לפני כן שאלה קטנה, יכול להיות שהתשהית כמה שניות לפני שניסית להתחיל לנסוע? אם כן קח בחשבון שהמערכת מחזיקה את הבלם לחוץ מספר שניות ואז משחררת אותו. אם זה המצב אז המערכת אצלך תקינה.

פורסם

קרה לי אותו מקרה אתמול עם השבולט ספארק מהשכרה. ניסיתי לצאת ברווס בעליה וזה פשוט לא הצליח עד שהייתי כבר ממש קרוב לרכב מלפני. נאלצתי להשתמש בבלם יד, לתת גז ולעזוב לאט את הקלאץ בזמן שאני משחרר את הבלם יד.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בגולף יש מערכת Auto Hold והמברקס חשמלי, לא הבנתי איך התדרדרת בירידה...

תוודא שהלחצן של ה Auto Hold דולק, כשאתה בעצירה, בלוח המחוונים דולק סימן קריאה ירוק שאומר שהמערכת מחזיקה לך את הבלמים (אם יש סימן קריאה אדום אז ההמברקס למעלה) ואתה יכול להוריד את הרגל מהברקס.

תוריד את ההמברקס ולחץ על הגז (או לחילופין אם חגורת הנהג קשורה לא צריך להוריד את ההמברקס הרכב יעשה את זה לבד כשתתן גז). כשתתן גז מערכת ה Auto Hold תשחרר את הבלמים ומייד הרכב יתחיל לנסוע. במצב הזה אין מצב להתדרדר אלא אם כן אתה לוחץ על דוושת הגז חלש מאוד בירידה תלולה.

לגבי זה שהרכב לא מניע אחרי שהוא נכבה אוטומטית, זה קורה אם בזמן הכיבוי הורדת את חגורת הבטיחות.

אם לדוגמא עצרת ברמזור, לחצת לחיצה ארוכה על הברקס - המנוע נכבה. בזמן הזה אתה יוצא מהרכב (כדי להביא משהו מהבגז' לדוגמא) המנוע לא יניע חזרה בצורה אוטומטית. במצב כזה צריך לשלב חזרה להילוך P ולהניע ידנית.

פורסם

סליחה על התגובה הכפולה, שכחתי שאלה משלי לבעלי גולף 7.

שמתי לב בנסיעות האחרונות שלי בסופי שבוע שבירידות תלולות וארוכות, כמו בירידה ממצפה רמון, בשלב מסוים הרכב מוריד כמה הילוכים ובולם את עצמו בעזרת המנוע. האם באמת יש מנגנון כזה? איך הוא עובד? מד טמפרטורה על הברקסים, מד תאוצה או אולי סתם מדידת זמן שבו נוסעים עם ברקס לחוץ?

פורסם

מערכת ה hill hold מופעלת במצב שיפוע של 5 מעלות ומעלה, ובשחרור מהיר של דוושת הבלם.

check safe lock או check dead lock מדיון בפורום אירופאי הבנתי שזו תזכורת למניעת נעילת ילדים או בע"ח ברכב.

תתחדש ועדכן את החתימה :)

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
שמתי לב בנסיעות האחרונות שלי בסופי שבוע שבירידות תלולות וארוכות, כמו בירידה ממצפה רמון, בשלב מסוים הרכב מוריד כמה הילוכים ובולם את עצמו בעזרת המנוע.

יש לי דור VI ולא VII אז אולי זה עובד שונה.

הרכב לא מוריד הילוכים בעצמו, הוא לא יחליט אם אתה רוצה להאט או לא.

בהתאם ללחיצה שלך על הבלם ,ההילוכים יורדים ותואמים את מהירות הנסיעה. ההילוך נשמר ובולם את הרכב כל עוד לא לחצת על דוושת הגז.

ככה זה בדור VI.

פורסם
יש לי דור VI ולא VII אז אולי זה עובד שונה.

הרכב לא מוריד הילוכים בעצמו, הוא לא יחליט אם אתה רוצה להאט או לא.

בהתאם ללחיצה שלך על הבלם ,ההילוכים יורדים ותואמים את מהירות הנסיעה. ההילוך נשמר ובולם את הרכב כל עוד לא לחצת על דוושת הגז.

ככה זה בדור VI.

לא, מה שקרה לי שבירידה ממצפה, בקטע הארוך, שמרתי על מהירות קבועה של כ 60 ובשביל זה הייתי צריך להחזיק את הרגל על הבלמים. לאחר כחצי דקה (אולי פחות) של נסיעה כזאת הרכב הוריד שני הילוכים והקפיץ את הטורים לאזור ה 4000 סל"ד ויכולתי להוריד את הרגל מהברקס. רק לאחר לחיצה על דוושת הגז הרכב העלה חזרה הילוכים וירד בטורים.

זה היה לפני שבועיים, בסופ"ש האחרון זה קרה לי שוב, הפעם בטיול בצפון.

פורסם

אולי גם עכשיו הגיר לא מתאים לתנאי מזג האוויר החם בארץ :) :) :)

אני עדיין חושב שזה קשור ללחיצה שלך על דוושת הבלם.

תנסה את זה בעוד נסיעות ותחזור לדווח, זה מעניין.

פורסם
לא, מה שקרה לי שבירידה ממצפה, בקטע הארוך, שמרתי על מהירות קבועה של כ 60 ובשביל זה הייתי צריך להחזיק את הרגל על הבלמים. לאחר כחצי דקה (אולי פחות) של נסיעה כזאת הרכב הוריד שני הילוכים והקפיץ את הטורים לאזור ה 4000 סל"ד ויכולתי להוריד את הרגל מהברקס. רק לאחר לחיצה על דוושת הגז הרכב העלה חזרה הילוכים וירד בטורים.

זה היה לפני שבועיים, בסופ"ש האחרון זה קרה לי שוב, הפעם בטיול בצפון.

אם לוחצים על הברקס טיפה חזק, בשילוב של ירידה הגיר יוריד הילוך, ככה זה אמור להיות. והוא לא יעלה הילוך עד שלא תלחץ על הגז.

ודרך אגב, לא שומרים על מהירות קבועה עם הברקסים בירידה, אלא אם כן אתה רוצה לאבד את הברקסים. מורידים הילוך ידנית או מעבירים למצב S. ומידי פעם לוחצים על הברקס להוריד מהירות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אם לוחצים על הברקס טיפה חזק, בשילוב של ירידה הגיר יוריד הילוך, ככה זה אמור להיות. והוא לא יעלה הילוך עד שלא תלחץ על הגז.

ודרך אגב, לא שומרים על מהירות קבועה עם הברקסים בירידה, אלא אם כן אתה רוצה לאבד את הברקסים. מורידים הילוך ידנית או מעבירים למצב S. ומידי פעם לוחצים על הברקס להוריד מהירות.

לגבי נסיעה על הברקסים, כן אני יודע ואכן השתמשתי במצב הידני בתחילת הירידה. איפה שהוא באמצע הירידה רציתי להוריד את הטורים ולסיים את הירידה עם וויסות של הברקס ואז שמתי לב לתופעה שתיארתי.

לגבי מה שכתבת, זאת בדיוק השאלה שלי, איך הרכב יודע שהוא בירידה? מד תאוצה לדעתי לא בא בחשבון עם כל התאוצות שיש ברכב בזמן נסיעה, אז איך? אולי פשוט אם הרכב מרגיש שהנהג בולם והמהירות לא משתנה אז הוא "עוזר" עם המנוע? מסקרן אותי איך העסק הזה עובד.

פורסם
לגבי נסיעה על הברקסים, כן אני יודע ואכן השתמשתי במצב הידני בתחילת הירידה. איפה שהוא באמצע הירידה רציתי להוריד את הטורים ולסיים את הירידה עם וויסות של הברקס ואז שמתי לב לתופעה שתיארתי.

לגבי מה שכתבת, זאת בדיוק השאלה שלי, איך הרכב יודע שהוא בירידה? מד תאוצה לדעתי לא בא בחשבון עם כל התאוצות שיש ברכב בזמן נסיעה, אז איך? אולי פשוט אם הרכב מרגיש שהנהג בולם והמהירות לא משתנה אז הוא "עוזר" עם המנוע? מסקרן אותי איך העסק הזה עובד.

למחשב של המכונית אין בעיה לדעת אם היא בירידה ללא מד תאוצה, למשל המהירות עולה ללא מתן גז == ירידה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...