Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זינוק בעליה של גולף דור 7 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרה לי אותו מקרה אתמול עם השבולט ספארק מהשכרה. ניסיתי לצאת ברווס בעליה וזה פשוט לא הצליח עד שהייתי כבר ממש קרוב לרכב מלפני. נאלצתי להשתמש בבלם יד, לתת גז ולעזוב לאט את הקלאץ בזמן שאני משחרר את הבלם יד.

בשברולט ספארק אין מערכת hill hold למיטב ידיעתי ?

פורסם
סליחה על התגובה הכפולה, שכחתי שאלה משלי לבעלי גולף 7.

שמתי לב בנסיעות האחרונות שלי בסופי שבוע שבירידות תלולות וארוכות, כמו בירידה ממצפה רמון, בשלב מסוים הרכב מוריד כמה הילוכים ובולם את עצמו בעזרת המנוע. האם באמת יש מנגנון כזה? איך הוא עובד? מד טמפרטורה על הברקסים, מד תאוצה או אולי סתם מדידת זמן שבו נוסעים עם ברקס לחוץ?

מחשב הרכב מתחשב במספר פרמטרים ביניהם גם השיפוע וגם השימוש בבלמים , לכו בירידה כאשר נעשה שימוש בבלם בשילוב עם שיפוע הרכב מוריד הילוכים על מנת לבלום.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...