Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הסיפור הבא לא נעים לי לספר, אך במקום שכמעט נפלתי-אחרים לא יכנסו.

מעט הקדמה (לא רלוונטית ):

סיימתי משמרת לילה וחזרתי לבית בשעת בוקר מוקדמת, הצטרפתי מיד

למלאכת הכנת הילדים לקראת היציאה לגן ולמעון.לאחר שהסעתי ופיזרתי אותם

ביעדם שבתי לביתי ונכנסתי לישון מספר קטן של שעות.

התעוררתי ב 12:30 והכנתי סיר אוכל , התארגנתי והלכתי להחזיר אותם (עדיין לא נפתח צהרון אצלנו ).

חזרתי איתם לבית ולאחר שעת שיגועים וכייף הם פרשו לישון צהריים.

(גילאים 3 , 7 חודשים ).

מזרן מיטת התינוק נמסר לניקוי יבש עקב תאונה קטנה ולכן השכבתי אותו

לישון במיטה הזוגית שלנו,

תחמתי אותו היטב בכריות ובניתי חומות סביבו, הילדה הלכה לישון במיטתה ואני

חשבתי שזו הזדמנות מצוינת גם עבורי לשים את הראש מעט על הספה שבסלון.

אשתי נכנסה לבית בסביבות 5 לאחר יום עבודה ופתיחת הדלת העירה אותי,

ניגשה בהתרגשות לחדר השינה לראות את הילדים וחשכו עיניה כשראתה

שהתינוק העיף את הכריות התומכות על הרצפה ובעודו שוכב ערני על בטנו

מילימטרים ספורים מקצה המיטה ומנפילה מגובה על הרצפה.

אין לי מילים בכדי לתאר את התחושות שליוו אותי באותם הרגעים.

Gn'f'R

פורסם

הייתי כותב שתבדוק טוב שמה שקרה לך לא יקרה לו, אבל בבטיחות של ילדים אני מאוד לא צוחק.

אני זוכר כשהוצאתי את הבן שלי מבית החולים לאחר שנולד (במאתימחמשג'יטיאיי) פתאום לנהוג בכביש כשהוא באוטו נראה לי כמו משימה מיוחדת שגדולה עלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לוקו - במעשה שלך יש סכנה יותר גדולה מנפילה: חנק. התינוק עלול להחנק מהכרים, ויש טענה שגם שינה של תינוק במיטת ההורים מסכנת את חייו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר את הטענה הזו, בדרך כלל הוא לא יישן שם, גם מהפחד שאני עשוי להתגלגל עליו. לכן הלכתי לישון בסלון.

הייתי כותב שתבדוק טוב שמה שקרה לך לא יקרה לו, אבל בבטיחות של ילדים אני מאוד לא צוחק.

אני זוכר כשהוצאתי את הבן שלי מבית החולים לאחר שנולד (במאתימחמשג'יטיאיי) פתאום לנהוג בכביש כשהוא באוטו נראה לי כמו משימה מיוחדת שגדולה עלי.

הנסיעה הראשונה הבייתה מאוד מיוחדת,

אני הרגשתי שמלץ כשכל מה שחשבתי עליו הוא

שכל דבר קטן מעכשיו הוא חדש ולא ידוע עבור התינוק,

אוויר, אור שמש, אני.

Gn'f'R

פורסם

מזכיר לי שהנסיעה הראשונה הביתה עם הקטנה היתה בערב סוער במיוחד בהרי ירושלים - גשמי זעף, רוחות, ערפל ומה לא.

50 קמ"ש בבין עירוני לא היתה אז מילה גסה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב שנגמר ככה אבל לידע כללי ילדים לא כל כך עדינים.

להבא מצמידים את המיטה לקיר, תוחמים מתחם עפ שמיכה מגולגלת (כדי לתחום אותך שלא תתגלגל עליו) וישנים ליד.

כשהוצאתי את הגדולה מבית החולים בדיוק היה פיגוע. אנחנו עולים לאוטו, אני פותח רדיו ומתנגן השיר "שמור על העולם ילד". הגעתי הביתה תוך 10 דקות אבל עם אוטו רטוב לחלוטין מהבכי של אשתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
טוב שנגמר ככה אבל לידע כללי ילדים לא כל כך עדינים.

אכן.

נפילה מגובה של מיטה ממוצעת מאוד תפחיד את ההורה אבל לא אמורה לעשות משהו לילד.

אם תינוקות היו עד כדי כך שבירים המין האנושי היה נכחד מזמן מזמן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו שנכתב פה, לא אמור לקרות אבל בהחלט יכול ולא צריך להתרגש יותר מדי.

ככלל נדיר שהתינוק שלנו מבקר במיטתנו אבל כשזה כן קורה אנחנו שמים סביבו כריות ומעליהן שמיכה כך שנוצרת מעין גבעה קטנה שהוא לא יכול להזיז.

ובכל אופן, נדיר שזה קורה כי אנחנו מאוד נמנעים מזה כי חוץ מהנאה רגעית עם הילד (להתכרבל איתו) רוב הפוטנציאל שלילי- ילד שמתרגל לישון במיטת הוריו זו אחלה סטירה לזוגיות, הסכנה שהנפילה מהמיטה וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מכיר את התחושה, הבת שלי בת 8 חודשים מתחילה לזחול בשבועות האחרונים.

מדי פעם קורה שמשאירים אותה קצת על המיטה הזוגית וגם כן תומכים עם כריות - העניין הוא שעם הזמן היא נהיית יותר ויותר חזקה ולהזיז קצת את הכרית זה משהו שהיא כבר כמעט ומצליחה לעשות.

בקיצור, בקרה ותשומת לב. אין משהו אחר.

אני גם זה ששם אותה בכל בוקר במשפחתון, מאז הסיפורים האלה בקיץ האחרון על הילדים שהושארו ברכב בכל פעם אני בודק איזה פעמיים לפני שאני יוצא מהרכב שהיא לא שם וזה למרות שאני יודע ששמתי אותה במשפחתון.

קצת דופק את המוח באיזשהו מקום כל הזמן לדאוג לה אבל אין ברירה 8)

פורסם

לא סתם הטבע ברא את הילדים עם עצמות רכות. הם הרבה פחות רגישים למכות/שברים וכו'.

בקשר למיטה - אני אומר תמיד ש-מהרצפה אי אפשר ליפול. כל עוד אתם בהשגחה מלאה - תעשו מה שנוח לכם, תמיד תוכלו להתערב ולתקן את המצב.

אם אתם צריכים להוריד את העיניים אפילו לשניה - לקחת בחשבון שתינוקות הם יצורים חיים שמסוגלים להפתיע ביכולות תנועה.

• תוכן חדש...