Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרכי הגעה לטבריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכל חברי הפורום ;) , שתהיה לכם שנה נפלאה .

היום בערך ב - 2:00 אני נוסע לטבריה, זו הנסיעה הארוכה הראשונה שלי ואני לא ממש מכיר כבישים.

אני לא ממש יודע איך אני מגיע לשם, יש לי Waze אבל בכל זאת.

אני רוצה לנסוע דרך כביש 6 , ויש לי מספר שאלות .

* אין לי מנוי בכביש, כמה יעלה לי פלוס מינוס נסיעה מטבריה הלוך ושוב למרכז .

* אני גר בראשון לציון, איך אני מגיע לכביש 6 ? .

* Waze נותן לי כמה מסלולים , באיזה כדי לבחור? - כביש 6 צפון , 5 מזרח , 2 צפון .

בקיצור כמו שניתן להבין, אני מבולבל ולא ממש ידוע איך אני נוסע .

אשמח לקבל מכם עזרה .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

תבחר באפליקציה את המסלול הכי מהיר וסע לשלום.

לגבי עלויות, אני מאמין שבאתר של כביש 6 יש מחירים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תעריפים לכביש 6 (מומלץ להירשם דרך האתר של כביש 6 כלקוח וידאו ולנסוע בתעריפים זולים קצת יותר מאלו של לקוח מזדמן. ההרשמה לא כרוכה בתשלום חודשי/שנתי).

אתה עולה על כביש 6 ממחלף נשרים ויורד בעין-תות, שהוא הצפוני ביותר. משם נוסע דרך כביש 70 עד לצומת התשבי ופונה ימינה לכביש 722. בצומת השומרים פונה ימינה (כביש 75) ונוסע עד לצומת ישי, שם אתה פונה שמאלה לכביש 77 ונוסע עד שאתה רואה משהו שנראה כמו הכנרת. תקבל על הדרך גם את טבריה.

אגב, אם מדובר על 02:00, יש סיבה מיוחדת שאתה רוצה לנסוע דרך כביש 6?

פורסם

תוכל להעזר בשילוט בכבישים שאינו בעייתי.

בשעת לילה מאוחרת אין בעיה לנסוע דרך כביש 2, ואז יש שתי אופציות: האחת דרך כביש 65 (יוצא מכביש 2 בקיסריה או מכיבש 6 במחלף עירון. השילוט יהיה לטבריה או לעפולה), ממשיך לאורך כביש 65 עד צומת\מחלף גולני ואז פונה מזרחה לטבריה. פשוט אי אפשר להתבלבל בדרך. האופציה השניה היא זו שהעלה אלפא, כאשר אם אתה בוחר בכביש 2 היציאה היא במחלף זכרון ובצומת פרדיס אתה ממשיך ישר, אני חושב שהשילוט מורה ליקנעם או לכרמיאל, ובאיזה שהוא שלב טבריה מופיעה בשלטים. אני חושב שמדובר בדרך יותר ארוכה - יתרונה הוא המנעות מנסיעה בואדי ערה, אם כי אני חושב שימים אלה, ובודאי בשעות הקטנות של הלילה הסכנה העיקרית היא שתעור באיזה רמזור אדום.

לגבי הרשמה לכביש 6 - אחרת את הרכבת, אבל ממליץ לך להרשם בשבוע הבא. ובאותה הזדמנות גם למנהרות הכרמל. אמנם אני מניח שאין לך שימוש רב בהן, אבל אם תגיע לחיפה תחסוך כמה שניות בקופה. אישית אני משתמש די הרבה בשירותי מנהרות הכרמל (ועכשיו, עם מקום המגורים החדש שלי ומקום העבודה החדש של אשתי כנראה שאשתמש עוד הרבה יותר), אבל הרכבים רשומים גם בכביש 6 עבור 2 הנסיות שלי בשנה. מה שחשוב הוא לבטל את המנו עם מכירת הרכב או לעדכן את הרכב מיד עם החלפתו, כדי שלא תשלם תמורת נסיעות של מישהו אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וייז > נווט > %כתובת היעד%. הרבה יותר פשוט מלהקשיב לכל ההסברים כאן.

כמו שאמרו, עדיף לך לחסוך את התשלום לכביש 6, ולנסוע דרך כביש 2, ואז לפנות במחלף זיכרון ל-70 (היום נסעתי שם, וחוץ מהקטע של הגבלת מהירות בארץ, יש לך אוטובאן של ממש).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כנראה שפות"ש מבלה בטבריה ואינו פנוי להגיב בשרשור.

כביש 70 בין שפיה ליקנעם אכן כביש מעולה, אם כי מדובר בקטע קצר. כמבון שמשטרת ישראל מנצלת זאת עם הגאטסו בצומת שפיה ובעיקר מארב לייזר בירידה מאליקים ליקנעם. ראו הוזהרתם!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...