Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן לנסות את השמפו הבא,

http://www.autostore.co.il/שמפו%2Dעם%2Dווקס%2DMeguiar%2Ds%2DUltimate%2D0%2D473L.html

מה אתם אומרים? מומלץ?

דבר נוסף שרציתי לשאול, מהם השלבים המדוייקים לעבוד עם המוצר הזה? (טרם יצא לי להשתמש במוצר כזה או אחר..)

תודה למשיבים.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

ממה שקראתי הוא בסדר,אני אישית לא שמתי לב להבדלים בין כול הסבונים לרכב.

תקרא מאחור כמה צריך לדלל אותו וזהו.

מציע להשתמש בשיטת 2דליים,דלי עם עם הסבון ודלי נוסף מים רגילים,שבו אתה שוטף את הספוג ואז טובל בדלי עם הסבון,ככה הדלי עם הסבון ישאר נקי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם זה סדר הפעולות הנכון?

1. לשטוף את הרכב עם צינור מים 

2. למהול בתוך דלי קצת מהשמפו + מים ולקרצף את הרכב עם מיקרופייבר (כשהרכב עוד רטוב נכון?)

3. לאחר שסיימתי לעבור על כל הרכב עם השמפו לשטוף אותו שוב עם הצינור שהשמפו ירד (?)

4. לנגב את הרכב בעזרת המיקרופייבר

האם אלה סדר הפעולות?

פורסם
האם זה סדר הפעולות הנכון?

1. לשטוף את הרכב עם צינור מים

2. למהול בתוך דלי קצת מהשמפו + מים ולקרצף את הרכב עם מיקרופייבר (כשהרכב עוד רטוב נכון?)

3. לאחר שסיימתי לעבור על כל הרכב עם השמפו לשטוף אותו שוב עם הצינור שהשמפו ירד (?)

4. לנגב את הרכב בעזרת המיקרופייבר

האם אלה סדר הפעולות?

כן לכל השאלות,במידה ואתה מתכנן לשטוף בשיטת ה2 דליים אתה טובל פעם אחת בדלי עם השמפו,מקרצף עם הספוג מיקרופייבר,ואז טובל וסוחט את הספוג בדלי עם המים בלבד,המטרה של העניין הוא שלכלוך שניתקע בספוג לא ישאר עליו ולא יגיע חזרה אל הדלי עם הסבון וכך לא יווצרו לך שריטות מזעריות..

m7kj.jpg
פורסם

ממליץ לך לשקול ONR.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הדופונט שנמכר באוטו דיפו הומלץ כאן בעבר,היום בדקתי באוטו דיפו באיזורי והוא נמכר במחיר מבצע של 39 שקל ל1.78 ליטר.

בנוסף המוכר לא ידע להגיד לי אבל ניראה לו שיש אפילו מבצע שהשני ב-חצי מחיר . נשמע מעניין ושווה בדיקה.

פורסם
הדופונט שנמכר באוטו דיפו הומלץ כאן בעבר,היום בדקתי באוטו דיפו באיזורי והוא נמכר במחיר מבצע של 39 שקל ל1.78 ליטר.

בנוסף המוכר לא ידע להגיד לי אבל ניראה לו שיש אפילו מבצע שהשני ב-חצי מחיר . נשמע מעניין ושווה בדיקה.

תודה רבה, נאמר לי שאני צריך כפפת מיקרופייבר בשביל לקרצף איתה את הרכב, אח״כ לנגב בעזרת מגבת מיקרופייבר ואז להבריק וליבש עם מטלית מיקרופייבר. זה נכון שצריך שלושה?

יש המלצות לשלושת המוצרים האלו?

פורסם
מה זה ONR?

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%A8-OPT-NO-RINSE-Shine-32oz.html

אחרי שתשתמש בזה, לא יעניין אותך יותר שמפו.

אני משתמש בONR+WAX, התוצאה מדהימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ממה שהבנתי הכפפה הזו http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-Meguiar-s.html

מומלצת מאוד לניקוי הרכב.

לא השתמשתי בה ולכן אינני יכול לחוות דיעה ,אני בטוח ששאר החברה המנוסים יותר יוכלו .

קניתי לא מזמן את הכפפה הזאת , כפפה מצויינת שעושה את העבודה כמו שכתוב על הדף .

*סופגת לתוכה הרבה מים ( דלי 10 ליטר - לאחר כמה פעמים , לא נשאר מים בדלי :shock: ) .

בהתחלה לא ידעתי שהיא תספוג כול כך הרבה מים ומה שקרה נשארתי בלי מים בדלי , איזה פאדיחה:lol: .

*הכפפה היא גדולה ( כמו שצריך ) .

*מגע קטיפתי עדין שנועד לאסוף את הלכלוך מפני הרכב .

בקיצור, כפפה שעושה את העבודה למרות שלאחר כמה שימושים איתה אני יותר מעדיף את הספוג שטיפה .:|

כול אחד והעדפה שלו :wink:.

• תוכן חדש...