Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובשורה התחתונה

אחרי שהרכב כבר שבוע וחצי אצלי, עבר 2 שטיפות וממש קשה להבחין בשינוי (היום ממש ישבתי וגירדתי את זה עם הציפורן)

האם אני יכול לדרוש מצ'מפיון לסדר את זה? או שהם יגידו לי "לקחת את הרכב, אחריותך" ?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובשורה התחתונה

אחרי שהרכב כבר שבוע וחצי אצלי, עבר 2 שטיפות וממש קשה להבחין בשינוי (היום ממש ישבתי וגירדתי את זה עם הציפורן)

האם אני יכול לדרוש מצ'מפיון לסדר את זה? או שהם יגידו לי "לקחת את הרכב, אחריותך" ?

אתה יכול לבקש.

לא ענית האם זה מצויין בטופס המסירה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם ככה אין לך מה לעשות איתם,במיוחד אםעברו שבועיים,הם יגידו זה לא היה,כי זה לא צוין,כמו שאמרו,תנסה פלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רואים מצורת ההתזה של אותו חומר לבן שאין מצב שהוא לא נגע גם בכיסוי המראה שהינו בצבע הרכב. ההתזה מתחילה ונגמרת בדיוק בגבולות הפלסטיק - מלאכותי מדי.

לדעתי צ'מפיון כבר החליפו את הכיסוי לפני המסירה אבל לא רצו להחליף את הפלסטיק, שכן זה כבר כרוך בהרבה יותר עבודה והינו חלק יקר משמעותית בגלל העגינה שלו לדלת הרכב.

לגבי ההסרה, אכן קודם פלסטלינה. אם זה לא יעזור, תעבוד עם טינר מדולל ותבדוק קודם את השפעתו על הפלסטיק בנקודה נסתרת אחרת ברכב (הפלסטיקה החיצונית ברכב עשויה לרוב מאותה תרכובת). לדוגמא, סף מרכב תחתון או סף פגוש.

פורסם

מנסיון אישי שלי עם צ'מפיון ומסירת הרכבים שלהם, שילכו לחפש מי ינענע אותם ואת ההכנת רכבים שלהם למסירה, תגיד תודה שהרכב לא מלא שריטות מסריחות וסווירלים כמו שחבר שלי קיבל כשהוא הוציא את הפולו (החדשה) שלו מהחברה.

הייתי שם, חשכו עיני, למזלי צילמתי.

למזלך זה על הפלסטיקה, ככה שאתה לא צריך להיות עדין מידי.

אם זה יורד עם הציפורן זה ירד עם פלסטלינה

ובקשר להתלוננות, אין טעם. היבואן הזה פשוט בדיחה

על החתום - מיואש צ'מפיון.

עריכה קלה : יכול לנסות לנקות עם מעט אלכוהול מדולל לפני.

"יאללה בירי".

פורסם

הורדתי חלק מזה עם הציפורן, אבל להוריד את הכל ושייראה נקי יכול לקחת כמה ימים טובים של עבודה (אם אני עושה את זה עם הציפורן ורוק)

אנסה פלסטלינה.

מעולם לא עשיתי, יש חומר מומלץ?

פורסם

מאיפה אתה ? בשביל חלק כזה קטן לא שווה להזמין פלסטלינה (אפילו שהיא זולה).

אבל אני הייתי בודק קודם את ההשפעה של הפלסטלינה על הפלסטליק בחלק נסתר (מחר משאיר סימן על פלסטיק,חבל שזה יהרוס את המראה). אם יש לך את הזמן והסבלנות תעשה את זה עם הציפורן, אפילו אחד ביום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אל תתקרב לאצטון, זה ידפוק לך את הפלסטיק ברמות.

תתחיל עם הדברים העדינים כמו מגבת ספוגה במים חמים (לא רותחים, שלא תמיס את הפלסטיק).

יש גם שרשור בחו"ל שמדבר על נוזל מסיר מדבקות שעוזר (GOO GONE), יש כזה גם בהום סנטר בזול.

תנסה בפינה נסתרת ותראה

שנה טובה!

פורסם

לא הגזמתם נכון ? להחזיר את הרכב ? מה קרה כולה קצת כתמים ועוד על פלסטיק !!!!!

תנקה את זה, כמו שהמליצו, או עם חומר לפלסטיק ודשבורד.. (תנסה על נקודה אחת עם קיסם אוזניים קודם)

ובקש פיצוי הוגן מצ'מפיון כמו הנחה לטיפול הבא וכו'.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מאיפה אתה ? בשביל חלק כזה קטן לא שווה להזמין פלסטלינה (אפילו שהיא זולה).

אבל אני הייתי בודק קודם את ההשפעה של הפלסטלינה על הפלסטליק בחלק נסתר (מחר משאיר סימן על פלסטיק,חבל שזה יהרוס את המראה). אם יש לך את הזמן והסבלנות תעשה את זה עם הציפורן, אפילו אחד ביום.

העניין שעם הציפורן זה קצת מנקה וקצת מורח

אצלם תמונת מצב מחר.

אולי סקוץ' של מטבח עם סבוך ?

טיפה טיינר וזה יורד רק בזהירות על הפלסטיקה שלא ידהה מהשימוש

אם יש סכנה שידהה למה להשתמש בחומר שיכול לגרום לזה ?

פורסם

אצלם תמונת מצב מחר.

שלא תחשוב על סקוץ' בחיים להכניס לרכב..

זה יעשה לך שריטות על כל הפלסטיקה..

תנסה טיפה אצטון אני מאמין שיוריד לך את הסימנים..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אצלם תמונת מצב מחר.

להשתמש במקביל בספריי חלונות פשוט על הפלסטיק ישר אחרי השימוש וזה לא ידהה

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

• תוכן חדש...