Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה הסכמת לקבל ככה את הרכב ?

תדרוש מהם ניקוי, או שתעשה פלסטלינה/פוליש.

זה רק על הפלסטיק של המראה, ואני לא בטוח שאני רוצה שיתחילו לשפשף לי אותה עם נייר זכוכית או משהו.

פלסטלינה תפתתור את זה?

פורסם

כזאת מסירה עוד לא ראיתי,אתה יכול לנסות,להזיק היא לא תעשה,זה צבע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כזאת מסירה עוד לא ראיתי,אתה יכול לנסות,להזיק היא לא תעשה,זה צבע?

נראה כמו צבע לבן.

הצלחתי לגרד קצת עם הציפורן, נראה כאילו זה יכול לרדת, אבל יקח הרבה זמן (בלי שום חומר)

יש טעם להתקשר אליהם ולהתלונן?

מי שמסר לי אותו (זה שמכר לי אותו) אמר שהם לא מנקים את זה בשביל שהלקוח לא יאשים אותם בשריטות.

אני יכול להתקשר לצמפיון ולהסביר להם את המצב או שזה לא יענין אף אחד?

פורסם

אתה קנית מכונית חדשה או טרייד אין?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חבר, אם הייתי מכיר אותך אישית היה לי מספיק נוח לקרוא לך "אידיוט" אבל בגלל שאני לא פשוט אשאל איך הסכמת לצאת עם הרכב ככה? יש בעיה קוסמטית? לא רוצים לשרוט? אין בעיה תחליפו מראות! אני שילמתי על רכב חדש וכך אני רוצה אותו. זה לא קשה להגיד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

שילמת את כל הסכום? אם לא תאיים שאתה משהה את התשלום עד שהם פותרים לך את הבעיה.

שונא חברות ובתי עסק שמוכרים מוצר עם פגם (גם אם לא בכוונה) ומשחקים אותה ראש קטן.

פורסם

אם זה צבע טיפה טינר עם מטלית וקצת לשפשף בעדינות וזה כמו חדש.

בשביל זה לא צריך לעשות סיפור של "לא הייתי לוקח את הרכב"

אבל כן לא הייתי שותק על זה, הייתי מבקש פיצוי, או שיורידו במחיר קצת.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

שרשור אחד אתם מתלוננים שצ'מפיון גובים תוספת כסף על צבע, שרשור אחר נתנו לו צבע חינם במתנה, גם זה לא טוב.

רק להתלונן אתם יודעים!

שיחליפו לך את הכיסוי או המראה.

אל תתעסק בזה לבד. אני מקווה שזה מצויין בטופס המסירה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שרשור אחד אתם מתלוננים שצ'מפיון גובים תוספת כסף על צבע, שרשור אחר נתנו לו צבע חינם במתנה, גם זה לא טוב.

רק להתלונן אתם יודעים!

שיחליפו לך את הכיסוי או המראה.

אל תתעסק בזה לבד. אני מקווה שזה מצויין בטופס המסירה.

אני יכול להגיד לך מנסיוני עם צ'מפיון שכשהגעתי למוסך שלהם לטיפול, אמרתי לבחור בקבלה על הדרך שיש לי כמה סטון-צ'יפס על מכסה המנוע ואם הוא יכול שיתנו לי הצעת מחיר לתיקון בפחחות... מה הוא אומר לי?

לא שווה לך לתקן את זה...:shock:

שאלתי ברוב פליאתי: מה זה לא לתקן? ואם זה יחליד עם הזמן? מה יהיה? הוא אומר לי: "זה לא יחליד אל תדאג".

זו תשובה מקצועית? זה תשובה מזלזלת !

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...