Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך תשנה הרגלי צריכה אצל אנשים בני 70+.

מה שמצחיק, שזה לא תמיד היה ככה. כשהייתי ילד "כשר בהשגחת הרבנות" היה מספיק טוב לכולם.

כנראה ששטיפת המח עושה את שלה והכסף זורם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אותה חברה היא לא ישראלית. אתה צודק במאה אחוז.

אבל אם הכשרות היא על מנת להצהיר שהמפעל שומר שבת, אין בכך דבר פסול.

הרי גם חברות שמייצרות מוצרי פלסטיק ונייר נוהגות להתהדר בכך ש"מיוצר במפעל שומר שבת"

היצרן כבר ילד גדול. ואם החליט שהוא צריך בכיתוב הכשרות הזה, אני מניח שכבר עשה את בדיקותיו שלו בנוגע לכדאיות.

אנא חזור להודעה הראשונה בתחילת השירשור. רשמתי שהאדם שהצליח לשכנע קונצרן אירופאי מכובד לשים תו כשרות של הרבנות לנוזל קירור למנוע (אדום וירוק) הוא גאון. כלומר, חברת נוזל הקירור היא אירופאית.

מוזר, מעולם לא ראיתי על אף בקבוק של סונול, פז, דלק ואחרות "כשר בהשגחת הרבנות" על אף מוצר שלהם. כנראה בגלל שמדובר ביצרן אירופאי הוא נפל לבולשיט הזה. חברה ישראלית מוכרת לא הייתה נופלת לחרטאה הזאת. בחייאת, וואט דה פאק, מי שם כשרות על מוצר נפט או נוזל לרכב כלשהוא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
ומה עם סבוני כלים ותבניות אלומיניום חד פעמיות עם אישור בד"צ? זה לא חדש כל הבולשיט הזה.

נה משהו לא שפוי עוד יותר מזה, אתה יודע שאני לוקח את אחותי הדתייה לקניות היא מחפשת סמרטוטי ריצפה עם כשרות? אתה מאמין? כשרות לסמרטוט ריצפה? בשביל מה? בשביל שהוא לא שעטנז?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשאל אותה אם מישהו הולך ללבוש את הסמרטוט הזה. כי אם לא (וכנראה לא) היא לא צריכה שום אישור כשרות לשעטנז.

פורסם
תשאל אותה אם מישהו הולך ללבוש את הסמרטוט הזה. כי אם לא (וכנראה לא) היא לא צריכה שום אישור כשרות לשעטנז.

אין לי שמץ ולו הקלוש ביותר מדוע היא חפצה בסמרטוט רצפה עם כשרות. אני דוגל בחייה ותן לחיות. אני לא מציק לה והיא לא מציקה לי. כמו שאמרו כאן, זה "לנגן" לאנשים על המצפון, יותר כשר שווה ליותר דתי שווה ליהודי טוב יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא להציק. הלכתית, היא לא צריכה את זה. אולי תחסוך לה כמה שקלים על הדרך.

או ששוב הוציאו update לדת ולא שמעתי על זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום צחקתי שוב פעם, הייתי צריך נוזל קירור לאופנוע ונתקלתי שוב פעם באותו נוזל קירור איכותי של קונצרן אירופאי שנפל לחרטא הזאת. כנראה שבעתיד לא מספיק שיהיה לשמנים תקן של API ו ACEA אלא תהיה להם גם תעודת כשרות. וואלה, אני רואה את איתמר בגיבוי של מרק10 עונים לאנשים האם השמנים מתאימים לרכב מסויים ואם יש להם כשרות בד"ץ בית יוסף.

אני מבטיח לעלות תמונה של ההכשר לנוזל קירור בקרוב.

פורסם

כמו שהבטחתי, אני מביא את התמונה של הכשרות שנמצאת על נוזל הקירור. על מנת לא להפוך את החברה לבדיחה אחת גדולה אני לא מציין את שם החברה. לעומת זאת, אם אחד המנהלים יפנה אליי אני אתן לו את התמונה המלאה.

לקרוא, לצחוק ולא להאמין. מדינת ישראל במאה ה 21. כנראה הצעד הבא יהיה כשרות בד"ץ בית יוסף לשמני מנוע של פז, סונול ודלק.

16102013219.jpg

פורסם

עכשיו, כשרשמית אפשר לשתות נוזל רדיאטורים, אני הרבה יותר רגוע, ומצפה לראות את ההכשר על מוצרים נוספים, כגון שמן מנוע, נוזל בלמים, ATF (בשבילי רק דקסרון גלאט), גריז, נוזל שמשות, ו-LHM/LHS (כי גם אם יש לך סיטרואן, זה עדיין לא מבטיח שתגיע לגן עדן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין כמה הציעו לרב מנשה טיירי כדי להיות חלק מהבדיחה הזאת. זה לא מצחיק, זה מאד עצוב.

פורסם

לפני שנים היה לעוזי וייל טור בשער האחורי של עיתון העיר. אחת הדמויות המיתולוגיות בטור הייתה הרב המוטורי הראשון לציון. מה שפעם הייתה סאטירה היא המציאות של ימינו.

• תוכן חדש...