Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקסר (מתנה לאישתי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, המלחמה הנצחית בין קיצ'נאייד לקנווד.

אנחנו רכשנו את ה-KMIX ומאוד מרוצים.

מהעבר השני יש משתמשים מאוד מרוצים מהקיצ'נאייד.

שניהם פחות או יותר באותו טווח המחירים ויש להם הרבה אופציות לחיבור אביזרים נוספים על פי הצורך.

בחר אחד מהשניים האלה. ליפול בטוח לא תיפול.

פורסם

סוס עבודה עושה את הכל ובצורה טובה. ניתן להרחיב את היכולות ע"י הוספת כל מיני אביזרים(מכונת פסטה מכונת גלידה וכו) האביזרים לא זולים אך גם בלעדיהם הוא אופציה טובה . לפי דעתי עדיף על קנווד וכל מיני מיקסרים בסגנון והעיצוב שלו הוא גם סוג של אייקון כמו בקבוק של קוקה קולה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

היה לנו קנווד שמת בגיל 25, לאחר שנות עבודה קשות. נרכש מכשיר חלופי מאותה תוצרת - היה חשש שמדובר בצעצוע אבל כבר כמה שנים שהוא עובד בלי ציוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההתלבטות בין קנו'וד לקיצ'נאייד. שניהם טובים, לטעמי המנוע של הקיצ'נאייד קצת חלש, אם כי המבנה שלו מאד מאסיבי ומוקפד. הוא מיוצר בארה"ב ונהנה משירות טוב יותר של ניופאן.

הקנו'וד למרות העבר המפואר של המכשירים האנגלים מיוצר בסין ומקובל שירות מברימג, שממה ששמעתי השירות שלהם פחות טוב.

פורסם

קניתי לאשתי את הקיצ'נאייד לפני כמה שנים כמתנת יום הולדת.

עד היום הוא עובד מצויין.

חסרונות: כבד מאד.

האמת שגם אני התלבטתי בין זה לבין הקנווד. החלטה קשה... :)

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

זוגתי שתחיה, קיבלה לחג כלשהו מיקסר מהוריה.

אחרי בדיקות הם החליטו לקנות דווקא מרפי ריצ'ארדס, משהו בסגנון הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737614.

אמרתי לה: " יה אום חומוס, לא חראם? למה ניקח זה חוק מרפי הביתה? נוסיף עוד כמה ג'ובות וניקח קיצ'נאייד או קנווד...ההפרש לא יהרוג אותנו וגם אם כן - נמות עם חיוך גדול של אושר על שפתינו"

אמרה: "לא, יה אבו חומוס ! אתה תראה - הוא יהיה בסדר".

וואלה, גם אחרי 3 שנים ועבודה מאסיבית למדי (תעיד על כך כרסי התופחת), המיקסר נראה כמו חדש ונשמע כמו ריצ'רד(ס) לב הארי.

לא אתפלא אם מייצרים את הקנווד ואותו באותו מפעל. גם הוא שוקל טונות וגורם לי לקלל קללה עסיסית בכל העברה מהשיש לארון.

פורסם

אני קניתי לאימי את הקיצ'נאייד לפני כשלוש שנים והוא עושה עבודה מלאה. היא אופה המון והוא נשאר כמו חדש. המנוע החלש יותר בא לידי ביטוי כאשר עובדים עם בצקים אבל גם עם זה הוא מסתדר. מומלץ מאוד למרות שאין לי משהו רע להגיד על המתחרים.

כולם כבדים על מנת שלא יזוזו "וירקדו" בזמן עבודה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני בזמנו קניתי לאשתי את הKMIX האדום וחבר שלי קנה לאשתו את הקיצ'נאייד , האמתי שנינו מרוצים שני המכשירים טובים

לפי מה שהבנתי לקיצ'נאייד יש יותר אביזרים , הKMIX יש עליו מבצע ב BUY2 אם אתה בסוף בוחר בו.

בKMIX תבדוק שמביאים לך את האחריות VIP של ה 10 שנים.

פורסם

יש לנו בבית קיצ'נאייד למעלה מ8 שנים והוא סוס עבודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כמו שאמרתי- יש לו בעיה של מנוע קצת חלש ולכן למי שבעיקר לש איתו בצק זה גבולי. עוד אמרו לי שכשהוא מתאמץ עם הבצק יש גלגל שיניים מפלסטיק שנטחן. אם אתם לא אופים חלה כל שבוע לא נראה לי שיהיו בעיות.

פורסם

אף פעם לא הסתכלתי בנבכי הקיטצ'נאייד של אמא שלי. כך שאני לא יודע לגבי גלגל שיניים שנחרש שם.

אבל אני יודע שהיא מכינה איתו בכל יום שישי 3-5 קילו בצק. הוא אצלנו במטבח 5 שנים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

8 שנים של עוגות שמרים,לחמים, חלות.המכשיר עובד כמו סוס. מה שכן הוא לא קל בכלל בשביל מיקסר.

לטחינת בשר אנחנו גם משתמשים ולא מקלים עליו בכלל. ממליץ מאוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...