Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד גמור בפיג'ו 306 שנת 94'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.

שאלה לי למקצועיים מבניכם.

לפי התסמינים אני בטוח שהקלאץ' עלול לשבוק חיים בכל רגע,

רציתי לשאול מה טווח המחירים בערך לקלאץ' חדש כולל עבודה עבור ה-306 xr. שנת 94'. מנוע 1.6 ?

כדי שאוכל להעריך אם בכלל משתלם לי להחליף לו קלאץ', (או לשלוח אותו לגריטה כשיגיע הרגע. אם הגריטה חזרה לפעול.) כי כל הרכב הזה נמכר ב-3k בערך.

יש לציין שהרכב חוץ מהקלאץ', במצב טוב מאוד יחסית עם טסט עד מאי 2014.

תודה ענקית מראש לכולם!

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

מה התסמינים?

הילוך כלשהו מחליק או שהמצמד רק מפריד גבוה ?

בקשר למחיר התיקון, תוכל לקבל הצעת מחיר מהמוסך הקבוע שלי, אשר מתמחה ברכבי פיג'ו\סיטרואן (לא מורשה יבואן).

http://garage4u.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar לשאלתך:

המצב התבטא בזה שאחרי כל הילוך שאני מעביר, המנוע טיפה נחנק וכאילו משהו מונע בעדו להאיץ מיד לאחר העברת ההילוך ורק לאחר כשתי שניות\שלוש האוטו מתחיל להאיץ.

הקלאץ' מפריד ממש גבוהה ובדקתי גם אם המנוע לא משתנק וכבה כשאני בהילוך רביעי ומנסה "להתחיל בנסיעה", ואכן המנוע לא כבה כל עוד שדוושת הגז לחוצה והקלאץ' משוחרר לגמרי במשך כמה שניות טובות.

Focus 04

תודה רבה לך. אני אתחיל לעשות חושבים עם עצמי. ;)

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

• תוכן חדש...