Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי מעורב עם רכבי בתאונת דרכים (קלה), הצד האחר אשם אך הוא לא מודה באשמה.

לי יש ביטוח צד ג.

הסוכן אמר לי שלאחר קבלת הערכת שמאי ותיקון לרכב שלי, חברת הביטוח שלי פונה לחברת הביטוח שלו ואם הוא טוען שאינו אשם, אני צריך לתבוע את חברת הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית כדי שחברת הביטוח שלי תתבע אותו (והם יתבעו רק אם הם לדעתם יש סיכוי) או שאלך לתביעות קטנות. האם זו הדרך? האם כשהוא מסרב לקחת אשמה, חברת הביטוח לא מחויבת כשאני מבקש לתבוע בשמי (ללא כל תנאי-תשלום).

תודה מראש לעונים

• ספונסר פורום
פורסם
שלום

הייתי מעורב עם רכבי בתאונת דרכים (קלה), הצד האחר אשם אך הוא לא מודה באשמה.

לי יש ביטוח צד ג.

הסוכן אמר לי שלאחר קבלת הערכת שמאי ותיקון לרכב שלי, חברת הביטוח שלי פונה לחברת הביטוח שלו ואם הוא טוען שאינו אשם, אני צריך לתבוע את חברת הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית כדי שחברת הביטוח שלי תתבע אותו (והם יתבעו רק אם הם לדעתם יש סיכוי) או שאלך לתביעות קטנות. האם זו הדרך? האם כשהוא מסרב לקחת אשמה, חברת הביטוח לא מחויבת כשאני מבקש לתבוע בשמי (ללא כל תנאי-תשלום).

תודה מראש לעונים

אם יש לך רק צד ג. חברת הביטוח שלך לא תקח אחריות על תיקון הרכב שלך. נראה שהסוכן קצת בילבל אותך או שלא הבנת נכון, צור איתי קשר טלפונני אסביר לך יותר איך מתנהלים העינינים. 0546999223 אלי שמאי רכב,

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הי

אם תתאר לנו את נסיבות התאונה נוכל לייעץ לך האם יש לך סיכוי נגדו בתביעות קטנות.

בעיקרון אם הוא מכחיש את האשמה ולא הפעיל את ביטוח צד ג שלו, אתה תצטרך גם לשלם השתתפות עצמית וגם עלית פרמיה.

לכן כבר עדףי אולי תביעות קטנות (השאלה גם מה הנזק?.)

פורסם

אני שואל לגבי הנזק למכונית שלי, לי יש ביטוח צד ג.

אם הביטוח שלי פונה לביטוח שלו בבקשה לתשלום תיקון הרכב שלי ומקבל תשובה שלילית (הוא טוען שלא אשם), האם אני יכול לדרוש מהביטוח שלי לתבוע את הביטוח שלו (ללא עלות מצידי) ? או אני צריך לתבוע את הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית כדי שהוא יתבע את הביטוח של הצד האחר כפי שאמר לי הסוכן? (אני לא מדבר על האופציה של תביעות קטנות שברורה לי)

תודה מראש לעונים

• ספונסר פורום
פורסם
אני שואל לגבי הנזק למכונית שלי, לי יש ביטוח צד ג.

אם הביטוח שלי פונה לביטוח שלו בבקשה לתשלום תיקון הרכב שלי ומקבל תשובה שלילית (הוא טוען שלא אשם), האם אני יכול לדרוש מהביטוח שלי לתבוע את הביטוח שלו (ללא עלות מצידי) ? או אני צריך לתבוע את הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית כדי שהוא יתבע את הביטוח של הצד האחר כפי שאמר לי הסוכן? (אני לא מדבר על האופציה של תביעות קטנות שברורה לי)

תודה מראש לעונים

בביטוח שלך לא יפנה לביטוח של הפוגע.

והביטוח של הפוגע לא יקח אחריוחת אים אין הודעה על ידי המבוטח שהוא אשם.

אתה צריך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות, צור איתי קשר ואשלך אליך את הנוסח המקובל להגשת תביעה, ואנס לכוון אותך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...