Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיונר 560 1000 שקל

קומפוננט מורל דוטק 850 שקל

מגבר לאזנאר ( לא זוכר דגם 150RMS לערוץ,עזבו שזה לא בדיוק נכון) 1300 שקל

סאב פיונר 305 כולל תיבה450 שקל

זה עם תוכל להתאמץ טיפה

עם לא יש לך ממגברים ב 1000 שקל לא רעים בכלל

אם אתה רוצה לשמוע לי תקח קקליפורניה בום 1200 תיהיה הכי מרוצה

זה בדיוק כמו המערכת שלי אם אתה אוצה אתה מוכן לשמוע ( להגיע אלי או לבוא לאחד המפגשים )

אני מבטיח לך שתיהיה מרוצה מילה שלי

אוקי... נגיד שאני הולך משהוא כמו המערכת שלך.. יש לי כמה שאלות לפני.. אם זה לא מפריע..:roll:

1) האוטו שמדובר עליוו כאן הוא מאזדה ולא כמו שלך... backcage של המאזדה יותר גדול מהאוטו שיש לך.. זה לא משנה עם הסאב..!? כי החלל במאזדה גדול בהרבה..

2) האם הh.u המדובר הוא בעל תצוגה יפה כמו המוצע ע"י אבי?!!

3) קומפוננט מורל דוטק 850 שקל אלו שנים לא צריך עוד זוג מקדימה?! "סליחה בבקשה תסביר לי קצת מאיפה כל זוג :? אני בקושי מבין במערכות"

4) אני יכול להעלות את התקציב עד 4500 אני אלחץ את עצמי קצת אם זה ישנה משהוא רציני..

5) אני מעונין להתקדם עם המערכת.. אולי עוד חודש או שנים יהיה לי עוד פעם כסף.. אז אני לא רוצה ליפול במלכודת לחפש מישהוא שיקנה ממני רמקולים שקניתי לפני חודש.. אז אני רוצה רמקולים טובים ברגע שאחליט להתקדם כבר עברנו את שלב הרמקולים והולכים על משהוא חדש אם אפשר..

פורסם

אם אתה רוצה לקנות חלקים טובים בתקציב שלך ושתהיה לך אופצייה להתקדם בעתיד רק ע"י הוספת חלקים הייתי הולך בתקציב שלך על החלקים האלו:

HU:פיוניר 7600 עולה 1500 שקל.

מגבר:רוקפורד P4004 שעולה 1500 שקל.

קומפוננט:מורל הייבריד שעולה 1500 שקל.

הגעת ל4500 אבל אלו חלקים מה שנקרא ",לתמיד".

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הגעתי ל 4500 זה אחרי שלחצתי את עצמי עד המקס...

אז שווי המערכת שאתה מציע נכון הוא 4500 אבל מה עם ההרכבה..?!! יש מישהוא שהוא מתקין ונותן קבלים חינם?!!

פורסם

תראה...

תעשה סקר שוק, לפני שאתה מקבל המלצה... כי מה שטוב להוא - לאו דווקא טוב לך...

תכנס לתפוז זאפ, תחפש רכיבים ותשווה מחירים, ומה שימצא חן בעיניך - תוכל לשוב ולהתייעץ.

אל תמהר לקנות, ואל תמהר לעלות בתקציב... שמור את הכסף לדברים נוספים (כמו התקנה)

גל

פורסם

הבעיה אצלי שאני לא מבין במערכות.. פשוט עם אפס נסיון..

אז רציתי להרכיב מערכת.. ויש לי תקציב מסוים.. שבקושי מגיע ל 4500.. ואם אפשר להרכיב בתקציב כזה מערכת כל שהיא...

אז אני פתוח לכל מני הצעות.. כי הגעתי להחלטה סופית שאני לבד לא מחליט מה הן המרכיבים של המערכת.. כי אם אני אגיד שאני מעונין בפיוניר אז אני אגיד את זה רק בגלל ששמעתי מאיזה שהוא בחור שפגשתי שהפיוניר הוא טוב... ולבסוף.. אני בטוח במה שתחליטו עבורי כי מהדפדוף שעשיתי בפורום הזה רואים בבירור שאתם בעלי ידע בתחום... אז בבקשה תנו לי שמות של דגמים והצעות..

אז החלטתי לקנות מערכת שלמה עם סאב.. ורמקולים.. ו h.u...ומגבר..

יש אפשרות שכולכם תסכימו על איזה שהיא מערכת אחת?! כי כולם כאן נותנים לי שמות ואני לא יודע למי לשמוע מכם..:? ... הבלבול רק הולך וגובר אצלי..:roll:

*מדובר במאזדה לאנטיס.. תקציב 4500 גג... לא לשכוח את ההרכבה.. הדרישות מהמערכת הזכרתי בהודעה הראשונה..

פורסם
אוקי... נגיד שאני הולך משהוא כמו המערכת שלך.. יש לי כמה שאלות לפני.. אם זה לא מפריע..:roll:

1) האוטו שמדובר עליוו כאן הוא מאזדה ולא כמו שלך... backcage של המאזדה יותר גדול מהאוטו שיש לך.. זה לא משנה עם הסאב..!? כי החלל במאזדה גדול בהרבה..

2) האם הh.u המדובר הוא בעל תצוגה יפה כמו המוצע ע"י אבי?!!

3) קומפוננט מורל דוטק 850 שקל אלו שנים לא צריך עוד זוג מקדימה?! "סליחה בבקשה תסביר לי קצת מאיפה כל זוג :? אני בקושי מבין במערכות"

4) אני יכול להעלות את התקציב עד 4500 אני אלחץ את עצמי קצת אם זה ישנה משהוא רציני..

5) אני מעונין להתקדם עם המערכת.. אולי עוד חודש או שנים יהיה לי עוד פעם כסף.. אז אני לא רוצה ליפול במלכודת לחפש מישהוא שיקנה ממני רמקולים שקניתי לפני חודש.. אז אני רוצה רמקולים טובים ברגע שאחליט להתקדם כבר עברנו את שלב הרמקולים והולכים על משהוא חדש אם אפשר..

טוב נתחיל בזה שכתבתי לך עכשיו שעה ובטעות זה לא נשלח וצריך הכול מהתחלה :shock:

1. כן האוטו שלי יותר קטן אבל אצלי הבאס מונמך אם תגביר אותו קצת תשמע בדיוק כמו ששומעים אצלי

2. אצלי ש HU יותר פשוט ממה שנתתי לך ה 560 או בדיוק כמו ה 760 רק עם 2 הבדלים 1 תצוגות 2 500 שקל ! תגיד לי אתה מה עדיף במצב כזה התקציב שלך לא גבוה בכלל שווה לך להשקיע 500 שקל על תצוגות ולוותר על האיכות של המערכת ? לא חושב . ( אני לא נגד תצוגות את הרדיו דיסק הבא שלי אני יביא עם תצוגות אבל זה בהחלט לא יהיה על חשבון רכיב אחר כמו אצלך )

3. מורל דוטק זה סט קידמי עם 3 חלקים 2 טויטירם 2 רמקולים 2 קרוסים

לפי השאלה שלך אני מבין שאתה בטח חושב שצריך פה גם אחוריים אז אתה טועה

לא צריך אחוריים בכול מערכת לא משקיעים על האחרויים למה ? אם תרצה מישהו כבר יסביר לך או שיתן לך את הקישור הידוע ( עכשיו שוב גם בזה אני לא נגד אני בעצמי הוספתי השבו רקמולים אחורים אבל זה היה אחרי שהרכבתי את המערכת וזה לא בא על חשבון של שום חלק את האמת זה קרה בגלל שחברה של וכול הידידות תמיד היו מתלוננות שיש יותר מידי באס ואין צליל מאחורה בנות לך תבין אותם....)

4. כן עוד 1000 שקל בהחלט יכול להוסיף הרבה

5. את האמת להתקדם לא יהיה לך יותר מידי לאיפה מה שאני הייתי עושה במצב של התקדמות זה אולי מביא עוד מגבר לסאב ובמצע איטום לפחות לדלתות בהתחלה

שוב כמו שכבר אמרתי אני לא חושב שתמצא תמורה יותר טובה במחיר הזה

אם אתה מוסיף 1000 שקל אתה יכול לקחת סאב יותר איכותי ומגבר יותר עוצמתי( ובעל שם )

מקווה שעזרתי

מתן

נ.נ

אני שוב מזכיר תוכל לבוא לשמוע את המערכת שלי באחד המפגשים או להגיע אלי ( לא לבית אני יפגש איתך אם תרצה )

לשמוע אני מבטיח לך שאתה לא תחשוב אחרי זה

אני לא מחזיק מהמערכת שלי או משהו אני פשוט חושב ואפילו בטוח אחרי ששמעתי הרבה מערכות שאין הרבה מערכות שבאמת שועמים בהם ככה יפה ואיכותי בתקציב ממש נמוך...

כול מי שהיה במפגש צפון לפני התחרות שמע אצלי את המערכת הם מוזמנים להגיד לך כמה השמיעה הייתה איכותית

( שוב הילדים הקטנים אל תתחילו אני לא מתלהב לא מעצמי ולא מעמרכת שלי אני מדבר על יחס של תמורה למחיר )

פורסם

מתן אל תשכח ששמיעה משתנה מאוד מרכב לרכב וה206 הוא אחד הרכבים שיותר קל להוציא בהם שמיעה בוא נגיד ביחס לרכב שלי,סיויק.

מערכת שאני מאמין שהרוב יסכימו עלייה היא:

התקנה-400

קומפוננט מורל דוטק-850

מגבר-רוקפורד P4004-1500 שקל.

סאב-פיוניר 305C 500 עם תיבה.

HU-פיוניר 5600 1200 שקל.

ואם תתעקש על אחוריים אז פיוניר 240W ב280 שקל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
מתן אל תשכח ששמיעה משתנה מאוד מרכב לרכב וה206 הוא אחד הרכבים שיותר קל להוציא בהם שמיעה בוא נגיד ביחס לרכב שלי,סיויק.

מערכת שאני מאמין שהרוב יסכימו עלייה היא:

התקנה-400

קומפוננט מורל דוטק-850

מגבר-רוקפורד P4004-1500 שקל.

סאב-פיוניר 305C 500 עם תיבה.

HU-פיוניר 5600 1200 שקל.

ואם תתעקש על אחוריים אז פיוניר 240W ב280 שקל.

אחי הכול בסדר איתך ?

נתת פה בדיוק הצעה כמו שלי רק עם מגבר יותר יקר ב500 שקל

אם הוא בכול זאת הולך להוסיף עוד כסף להתקנה זה כבר משהו אחר

אז במצב שהוא כן מוסיף כסף אני מסכים עם מה שרשמת רק נותן ת יקון

רדיו דיסק פיונר 560 יותר טוב ויותר זול ממה שנתת מחיר 1000 שקל

פורסם

לכולם יש פה הצעות ממש טובות ונכונות...עכשיו ממה שאני הבנתי יש לך קצת בעיה בכסף ללחוץ לא ללחוץ וכו' וכו'...ואתה רוצה מערכת ממש איכותית (אני צודק?)

אולי תקנה פה משו' שם משו' ולאט לאט תקנה רכיבים קצת יותר יקרים במקום לקנות הכל במכה תביא רכיבים יותר טובים וככה לא תהיה ממש לחוץ בכסף...תמשוך את זה עוד חודש חודשיים אבל מה אני בטוח שתסיים להרכיב אותה אתה תהנה הרבה יותר...קח ת'זמן תלך לשמוע דברים חדשים יותר טובים פחות טובים תחליט מה אתה הכי אוהב לך תדע אולי תאהב דברים אחרים ודווקא מה שאני הצעתי לך או אחרים שהציעו לך לא יראו לך...תנסה תברר תשאל וככה גם תבדוק מה המחיר הכי נמוך שתוכל לקבל במספר מקומות אבל הכל חשוב בזה שתלך תשמע תעדכן אותנו נביע דיעה מחירים ונשמח לעזור לך...אבל אם אתה דחוף על מערכת..סבבה הביאו לך פה אחלה הצעות של מרכיבים...מה שנוח לך

בהצלחה...אביעד

• תוכן חדש...