Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2002 מנוע 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים מצאתי פולקסווגן גולף דור רביעי שנת 2002 עם 80 אלף ק"מ יד ראשונה

יש לי שאלה אחת - הבלאי של המנוע וגיר יהיה גדול ? אני יודע שבמכוניות האלה הגיר והמנוע מתקלקלים עם הזמן אבל אולי בגלל הק"מ הנמוך יהיו פחות סיכויים לבלאי ?

פורסם

לפני מס' ימים אני זוכר שראיתי הודעה של מישהו שחבר שלו קנה גולף שמורה שנת 2000 עם 89000 ק"מ מזוג מבוגרים, ולאחר הקנייה הוא נאלץ פעמיים לשפץ את הגיר, אז תסיק מזה מה שצריך.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
לפני מס' ימים אני זוכר שראיתי הודעה של מישהו שחבר שלו קנה גולף שמורה שנת 2000 עם 89000 ק"מ מזוג מבוגרים, ולאחר הקנייה הוא נאלץ פעמיים לשפץ את הגיר, אז תסיק מזה מה שצריך.

רק 89 אלף ק"מ וכבר שיפוץ גיר ? וואו

פורסם

לפותח השרשור. לא ציינת אם אוטומטי או ידני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ע"פ הק"מ של הרכב ככל הנראה נסע הרבה מאוד בעיר.

עם זאת, ייתכן שזה רכב ששימש לנסיעה או שתי נסיעות בינעירוניות פעם בשבוע. אי אפשר לדעת.

אם מדובר במקרה השני זה די טוב, כי בבינעירוני הבלאי קטן, אם במקרה הראשון אז פחות טוב בהרבה.

מנוע לא אמור להתקלקל בק"מ כזה אם הוא מטופל כמו שצריך. גיר גם כן לא, אבל גיר יראה לרוב סימני גסיסה טרם מנוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

על הנייר הק"מ נמוך וזה טוב אך מצד שני זה רכב בן 11-12 שנים ולא חריג בכלל,שעלולה לצוץ תקלה כזו או אחרת שאינה צפוייה.

בקיצור,אי אפשר לדעת ולנבא וגם מכון הבדיקה לא נותן אחריות על הגיר.

לאחר בדיקה,אם אתה לא שקט מהממצאים,גש למכון גירים אוטומטיים לבדיקת מחשב נוספת או קפוץ לקבל חוות דעת ממוסך מתמחה/מורשה לרכב הנ"ל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני יודע שבמכוניות האלה הגיר והמנוע מתקלקלים עם הזמן אבל אולי בגלל הק"מ הנמוך יהיו פחות סיכויים לבלאי ?

מנוע וגיר, בכל הרכבים מתקלקלים עם הזמן.

המנוע ברכבים האלו, אמין בצורה בלתי רגילה בפרט ה 1.6.

הגיר, אכן רגיש ועפ"י חוו"ד של המומחים בעיותיו נובעות בין היתר

מהוראת היצרן שלא להחליף לו שמן.

מאוד מומלץ, אם אתה רוכש את הרכב להתקין לו מצנן שמן גיר חיצוני

זה יסייע להאריך את חייו.

פורסם

פעמיים שיפוץ גיר = פעם אחת יותר מדיי (משהו התפקשש שם).

נתוני פתיחה של הרכב טובים מאוד.

קח לבדיקה אצל מי שמתמצא בפולקסווגן.

נשמח אם תעדכן.

alfa 156 2.5.

פורסם
פעמיים שיפוץ גיר = פעם אחת יותר מדיי (משהו התפקשש שם).

נתוני פתיחה של הרכב טובים מאוד.

קח לבדיקה אצל מי שמתמצא בפולקסווגן.

נשמח אם תעדכן.

לקחתי אותה לבדיקה והכל תקין ,כעת בתהליכי קנייה (:

• תוכן חדש...