Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד70K-75K - ידני

mic3mic4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בנסיעת מבחן היום של הפורד פיאסטה של דלק מוטורס. קשה להתרשם באמת מרבע שעה-עשרים דקות של נסיעה. היתה לי תחושה בהאצה שלוקח לרכב רגע להתאפס על עצמו לפני שהוא מדביק את הרצון שלי להאצה (לא יודעת איך לתאר את זה אחרת...).

ההצעה של דלק מוטורס היתה אטרקטיבית הרבה פחות מההצעה באיילון מוטורס, וגם הדגם שהציעו לי באיילון מוטרוס מרשים יותר. אז אני צריכה להחליט אם ההבדל בשנה אחריות ובעובדה שדלק מוטורס הם היבואן הראשי - על כל מה שזה אומר - משמעותי מההבדל במחיר. מה דעתכם?

בנוסף, הלכתי לראות את הרנו קליאו (בלי נסיעת מבחן עדיין) - ומה אני אגיד לכם - איזו הצלחה יש לצבע הזה! מה זה?! איזה אוטו חתיך עם האדום אדום הזה. אני מקווה שלא רק על סמך זה אעשה את ההחלטה בסוף...

כדי לא להתפזר ולהרחיק את יכולת קבלת ההחלטות שלי - אני חושבת שאגביל את עצמי לפיאסטה מול הקליאו - אחרת זה לא יגמר. איך מחליטים אוףףף

פורסם

סביבת הנהג בקליאו הרבה יותר נעימה ונותנת תחושת "פרימיום" ביחס לפיאסטה.

לכי על הקליאו, לא תצטערי.

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני קניתי את הפיאסטה מדלק מוטורס לפני כמה חודשים, אחלה אוטו, נוח, יפה, מפנק (וכולל מערכת עזרה בזינוק בעליה אם זה עוזר לך למרות שלא מפורסם). אני מרוצה אבל יש כמה הערות:

1. הוא חלש יחסית, בעיר ומהירויות נמוכות הוא סבבה אבל מחוץ לעיר הוא חלש בתאוצות, כמו שאמרת על הזמן תגובה שלו עד שהוא עולה בסל"ד.. ואני לפני זה נסעתי על 306 ידנית, 1400. ככה שעם ה-1600 שלך ההבדל כנראה יהיה מורגש הרבה יותר.

2. הוא לא חסכוני כמו שהוא מצהיר, אני היום (לאחר 2500 ק"מ בערך) עושה קצת מעל 13 קמ"ל בנסיעה בין עירונית בעיקר של 110-120 קמ"ש עם מזגן. נסיעה רגועה יותר (סביבות 100) נתנה כמעט 1:15 ככה שזה ברור שחסר קצת כח.

3. הוא עדיין הבחירה הכי טובה שהיתה לי בזמנו אבל הקליאו לא יצאה אז, היום הייתי בודק אותה טוב.

4. חשבתי לקנות מאיילון, אם תחפשי פה בפורום תביני למה לא קניתי וגם יש הודעות חדשות עליהם עם נסיונות של אנשים (לפי דעתי הם לא בכיוון כל כך וחבל, שוק הרכב צריך ריענון).

5. לא יודע מה נותנים היום אבל לי הציעו "מתנה" אחת מהתוספות לבחירתי, שום דבר מעבר לזה. וקיבלתי את האוטו תוך שבוע בערך.

בהצלחה

:)

פורסם

את הרנו קליאו אני רואה מחר - אבל היא ארוכה ומזהמת יותר מהפיאסטה - וזה כרגע עומד לרעתה (יחד עם הסמל המגלומני שבחזית).

הדגם שאיילון מוטורס מציעים נראה לי כל כך הרבה יותר שווה מהדגם של דלק מוטורס (פורד פיאסטה ידני 1.2). אבל אני כל כך חוששת מהקניה דרכם. ברור שהם ינסו להרגיע אותי ולתת את התשובות שאני רוצה לשמוע. הם מנסים למכור. אבל איך עושים את ההחלטה הזו?

אני מתלבטת האם לשנות לרכב יד 2 כדי שאם יהיה הכאב והאכזבה זה לפחות עלה לי פחות..

פורסם

שברולט ספארק, המיני של שברולט תוכל להתאים לדרישות.

בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה, עברה מתיחת פנים משמעותית, זוכה לעיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית. זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיה פיקנטו 3 דלתות ספורט מנוע 1.25, רכב עם אבזור רב כגון: גלגלי מגנזיום,גג נפתח ועוד.... אפשר להשיג את הרכב בחברה ב-70 אלף שקלים לאחר מיקוח כך נמכר לחבר חיילים ובקרוב להוט אגודת ההנדסאים.

פורסם
קיה פיקנטו 3 דלתות ספורט מנוע 1.25, רכב עם אבזור רב כגון: גלגלי מגנזיום,גג נפתח ועוד.... אפשר להשיג את הרכב בחברה ב-70 אלף שקלים לאחר מיקוח כך נמכר לחבר חיילים ובקרוב להוט אגודת ההנדסאים.

לפני חודש עשיתי נסיעת מבחן בסוכנות קיה במערב ראשון. אמרתי לאיש המכירות שאני מוכן לשלם את המחיר של "חבר" והוא ענה שזה לא יקרה אבל הוא יתן לי את הסאבוופר בחינם וחיישני. אחרי בדיקה עם חברו לסוכנות גם ההטבה הזו הצטמצמה ל-50% הנחה.

בקיצור לפחות לפני חודש הם לא היו פתוחים להנחות. אולי עכשיו כן כי נגמר מבצע "חבר"?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא יצא לי עדיין להכיר את הספורט אבל הפיקנטו הידנית (לא הספורט) מעולה.

אולי גם הספורט אבל אין לי מושג.

נראה לי שווה לבדוק לעומק

• תוכן חדש...